АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Воз у бојама срБске заставе… Лепо…. Донесите нам Ђурићу, барем за промену, мало „хлеба“, уместо „игара“!


voz

Небојша Јовић, 10.1.2017.

Аха… Воз у бојама срБске заставе… Лепо.

Али, хајде да нам уместо „ЗСО“ која је АЛБАНСКА ИНСТИТУЦИЈА НЕЗ. КОСОВА, поред пободених на десетине застава срБских на северу, поред кнеза Лазара, иначе протераног са „свог трга“ код моста како би ослободио простор градњи џамије, уместо „Кнез Михајлове“ усред Митровице – донесите ви нама, па ако треба и возом, КОРИЦЕ УСТАВА НАШЕГ и његово поштовање, донесите нам „украдене“ и мимо закона угашене четири срБске Општине на северу, вратите нам погашене институције државе Србије које сте укинули зарад успостављања албанских институција, чиме најдиректније заокружујете ткзв. независно Косово, позовите све срПске јањичаре који су ушли у Владу и Парламент независног Косова и који су се заклели на верност Хашиму Тачију и ОВК институцијама, да исте одмах напусте!

Престаните да ударате на све што само и помисли да се бори за „Космет у Србији“ док са друге стране промовишете и на све начине форсирате оне без части, морала, без трунке националне свести и савести, који би се због пара и лечења комплекса својих одрекли и оца и мајке, брата, сестре… форсирате оне који су спремни да буду егзекутори над Србијом на Космету, а да их та иста Србија још за то и плаћа!!!

Донесите нам г. Ђурићу поцепане корице Бриселског споразума, донесите одлучност Владе Србије да санкционише сваки вид издаје, донесите ваше покајање и наду да ће држава после три деценије коначно стати иза свог верног народа на распетом Космету! Донесите нам Ђурићу, барем за промену, мало „хлеба“, уместо „игара“!

1 reply »

  1. Из ове приче једино бих честитао свим Православним Србима Нову Србску годину и пожелео бих им здравље,мудрост,разум и знање. Верујући да је то главно оружје против обмана,издаја,превара,наивности,лоповлука,корупције и др..

    Свиђа ми се