Генерал Младић

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (6/7)


mladic-1_1905596c

Љубазношћу господина Игора Самојленка из Русије, СРБски ФБРепортер објављује његову преписку са српским херојем Генералом Младићем  тј. њему упућена писма (одговоре) генерала Младића.

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (1/7)

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (2/7)

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (3/7)

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (4/7)

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (5/7)

***

12.5.2016. г.

Поштовани брате и друже Игоре!

Веома ме је обрадовало ово Ваше писмо! Оно ми даје снаге да издржим све лажне оптужбе сатрапског (НАТО) суда који је десна рука НАТО ПАКТА како би се НАТО ширио по свету и својим бомбама уништавао једну  по једну државу и исту окупирао, колонизовао и бездушно пљачкао и отимао њихова богатства и све људске и материјалне ресурсе!

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Када се само мало вратимо на 1988. годину, на Перестројку (тј. издају Михаила Горбачова) схватићемо – ко шта види и чује, а има очи и уши, схватиће да је Перестројка била издаја СССР-а и да су САД (криво) протумачили „Перестројку“ и одмах се бацили на ширење НАТО ПАКТА на Исток, на православље, на Русију, СФРЈ, на Блиски, Средњи исток, на Либију, Сомалију, Еритреју (Ормушки теснац), на Ирак, Авганистан, Сирију, Јемен, Украјину и даље – куда – па директно на Русију!

Па те њихове намере и планове знају врапци на грани – они су се преко Украјине усмерили директно на Русију!

Шта НАТО Коалиција ради:

1. Увели су ригорозне санкције Русији!

2. Окружују Русију, медијски је блате, убацују шпијуне и провокаторе, врше дестабилизацију Русије, блате њену власт и институције, планирају и врше разне диверзије, стварају панику и неред у РФ.

3. Примичу своје оружане снаге и парадирају у балтичким земљама тик уз границе Русије, Белорусије, преко Украјине коју су „увукли“ у НАТО Коалицију и тиме је натерале у грађански рат против руског становништва у Доњецкој и Луганској Републици! Куда то води? Води на Москву, води на РФ, на Русију!

4. Питам се да ли „Нобеловац“ Горбачов сада види какво је зло Перестројком потписао! Он ужива „Нобелову“ награду, а тенкови (САД) парадирају уз границе Русије! Да ли га гризе савест?

5. Да ли је Реган поштовао „Перестројку“? Није, а зашто? Где је сада НАТО пакт? Куда се шеће, а куда они прођоше све поробише, хаос на планети Земљи направише!?!

6. НАТО Коалиција се заглибила у Ираку, Авганистану, Либији, Сомалији, Еритреји, Сирији, Јемену, Украјини… и куда ће даље? Хоће на Православље, на РФ, на Евро-Азијско копно по сваку цену!

4.1. Њихови планови су паклени, они (иду) даље и дубље од плана „Барбаросе“ и линије А-А (Архангелск-Астрахан), а то је условило 2. Светски рат! Ви боље знате какве је несреће и страдања донео 2. Светски рат!

5.1. Мој брате Игоре, наш српски народ се одупро НАТО агресији. На СФРЈ су 1991. године извршили агресију НАТО коалиција и њени пијуни сатраписти Словенци, Хрвати, Муслимани и Шиптари! Последице су катастрофалне!

Некада се у СФРЈ нашироко причало о 27-мартовским догађајима 1941. г, многи су се „бусали“ у прса да су тиме одгодили напад на СССР за 2,5 месеца, а напад је мучки уследио у јуну 1941. године! Зна се исход 2. Светског рата, капитулирала је Немачка, сломљен је фашизам, али – није нестао! Зашто? Шта се то сада дешава? Опет је запад (НАТО) кренуо на Исток, на Русију и не само на РФ, хоће они „мало више“. Звецкају НАТО предатори око РФ, око Ирана, око Северне Кореје, Индокине итд. Мало им је било рата у Вијетнаму, Камбоџи, Лаосу итд! Још би они понешто хтели да окупирају, присвоје, колонизирају!?
Докле овако да се шире?

Па Михаил Горбачов доби Нобелову награду за мир (за Перестројску, за издају СССР-а) и целог света. Какав мир донесе Перестројка? Никакав, донесе расуло и јад!

Нобелову награду експресно доби и председник САД Барак Обама? Какав мир у свету добисмо његовом Нобеловом наградом! Па та два „Нобеловца“ доведоше свет и цивилизацију на ивицу понора? Где је излаз?!?

Излаз из светске кризе је:

1.Тренутни прекид свих ратова и сукоба у свету и

2. Да велике светске силе, седну за преговарачки сто у оквиру УН и да се договоре о праведном решењу светских проблема, да се заустави оружје свих страна и да се приступи слободи и миру и решавању нагомиланих проблема, а они су бројни!

Највећу одговорност за мир у свету сноси ОУН, сталне чланице Савета безбедности и све земље које поседују нуклеарно оружје, а оне су знане и познате.

Надам се није касно за Апел и политичко и дипломатско решење светске – економске и глобалне кризе? Крајње је време да почну Мировни преговори!

Ето Брате Игоре, ово је мој мали допринос светском миру!

Срдачан поздрав!

Ратко Младић

П.С. Оружје у сошке, сво и све калибре!!!
Р. М.