Генерал Младић

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (5/7)


ratko-mladic

Љубазношћу господина Игора Самојленка из Русије, СРБски ФБРепортер објављује његову преписку са српским херојем Генералом Младићем  тј. њему упућена писма (одговоре) генерала Младића.

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (1/7)

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (2/7)

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (3/7)

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (4/7)

***

Поштовани брате Игоре,

Добио сам Ваше прекрасно писмо и све сам добро разумео! Пуно вас све поздрављам као и оца протојереја, протоставрофора, оца Николаja Аникова! Хвала и Вама и њему што се борите за Православну веру и против прозелитизма римске курије – католицизма, који вековима све чини да се што више прошири на Исток, ка Русији и Православљу где врши унијаћење народа (Словенаца, Хрвата, неких Срба, Пољака, Чеха, Украјинаца, прибаличких државица, Литваније, Летоније, Естоније итд…)

Одавно запад (НАТО – тј. САД и неке ЕУ земље и Ватикан) улажу огромне напоре да се што ближе „примакну“ уз Русију! Зашто то чине? Како то чине? Па од краја 2. Светског рата све су чинили да ослабе и растуре Варшавски пакт, а тиме су почели да растурају СССР, Перестројском, Берлинским зидом, ударом на СССР, ударом на СФРЈ и то све по стратегији „Доларом против идеја“, тј. против комунизма, социјализма, против хришћанства, против Православља, против Русије, Србије, руског, српског и других православних држава и народа!

Поштовани брате Игоре, високо поштујем Ваше наде за моју слободу па и ја све чиним да се избавимо из сатанског – НАТО суда, и чим будемо слободни, ако нас буде здравље служило и јуначка срећа, а уз Божију помоћ радо ћу доћи и у Минск, у Белорусију, да се сретнем са оцем – ставрофором Николајем Акимовим (грешком је наведено презиме Акимов уместо Аникејев прим. ред.), са Вама и са братским народом и братском православном Белорусијом и Мајком РОССИЙОМ! Везује нас Божија љубав, Православна вера, цела и грандиозна историја свих минулих времена! Пуно топлих и братских поздрава свима!

Я с вами!!!

Ваш пријатељ, саборац и БРАТ

Ратко Младић