АКТУЕЛНО

М. Новаковић: ЛАЖАНСКИ СВИХ РЕЖИМА…


На питање новинара да- ако он  тврди да је „свој“ (односно политички неутралан), како ће гласати у парламенту, пошто је познато да посланици морају да гласају по директивама својих посланичких клубова, а не по својој савести- Лазански је ноншалантно одговорио да њему то неће бити проблем, пошто се ионако до сада слагао са 90% свих Вучићевих политичких одлука!

…Дакле овде се поставља веома озбиљно питање морала једног (до сада неоспорно угледног медијског посленика) који мртав хладан, у одговору новинару Спутњика, дозвољава сам себи да вероватно 10% скупштинског (или кабинетског) времена „неће бити моралан“ и да, унаточ томе да се можда „интимно и морално“ неће сложити са свим одлукама напредњачког посланичког клуба, ипак ће гласати како то буде захтевала „партијска дисциплина“!?

…Ако је и од „Лажанског свих режима“, ипак је много…

М. Новаковић: ЛАЖАНСКИ СВИХ РЕЖИМА…

lazanski-vucic

У свом интервјуу медијској (ново-реформисаној) „пара-државној“ руској агенцији Спутњик, под насловом „Вучић и ја смо исти у многим политичким ставовима“, војни коментатор са енормном међународном и домаћом репутацијом, г. Мирослав Лазански елаборира (колаборационишући) своју амбивалентну политичку, и вероватно веома профитибалну, одлуку да се придружи Александру Вучићу у следећем мандатно-политичком походу на расрбљивање и черупање, и ово малог што је остало од наше правековне земље Немањића…

…Злослутно симболично и огавно бесрамно, полтронски про-западни режим под чије скуте на колена управо пада и г. Лазански (кога смо до недавно обожавали до имбецилности), управо ових дана потапа и брише сваки историјски траг културној и верској задужбини Светих Немањића, манастиру Грачаници из 14 века; Архитектонском и културно-историјском знамењу и непроцењивој србској светињи, кога се ниједна нормална држава (бар не она која држи до свог националног, духовног и верског идентитета) не би ни по коју цену одрекла, а камоли уништила на овако варварски начин….

…Али ето, пред нашим очима варвари свих политичких боја се уједињују, са циљем заокруживања евроатлантског пројекта брисања Србије (и њених светиња) са географске мапе Европе (оперативно разрађеног на не тако давној евроатлантској конференцији у Братислави 2000те), исте оне у коју овај естрадни и упадљиво потурчени режим кобајаги покушава да нас уведе и подведе, унаточ чињеници да смо ми постојали и постојимо у (тој морално оронулој) Европи, још од времена кад она није постојала чак ни као географско-политички појам.

——

Ударна штафетна палица, намењена политичко-напредњачком „варвару над варварима свих времена“, је очигледно припала климактеричном Тито-Југенд школарцу, који ће у историји (бар оне светосавске) Србије остати упамћен као „Лажански свих режима“.

Ништа више не треба да нас чуди, у Србији је ових дана све на продају, на Вучићевој политичкој „сторм-трупер“ политичкој листи, појављују се из нафталина извучени, оронули и олињали, западно-рукољубци, попут Вука Драшковића, клиничко-политички реанимиранихКркобабићи, оперске диве „храпавих гласних жица“ и згужваних целулита, предопинговани и сагорели спортисти- а да је којим случајем жив, ту би се готово сигурно нашао и морални узор нових другосрбијанских генерација, несрећни Екрем. Можда би тазе упокојени Екрем чак и и преотео ударну штафетну палицу од „Лажанског свих режима“!?

На тој листи изгледа да једино још фале- Карлеуша, Кристијан „мишићави“, као и онај обезгаћени ћелави Змај од Шипова, чију профилну слику на друштвеним мрежама краси полни орган… и онда Вучићева изборна политичка фарса (фарма) може да отпочне….

——–

Одмах у почетку свог интервјуа г. Лазански сам себи скаче у стомак, тврдњом да цени Вучићев позив да га „као нестраначку личност, стави на његову страначку листу“. Не може и јаре и паре г. Лазански, ако се (само)натичете на напредњачку листу „Џонг Кима из нашег сокака“, онда сте страначки и те како офарбани. Уосталом, вама као офарбаном и префарбаном (свим бојама) сараднику белосветских медијских и неких других „агенција“, то је свакако познато. Кај не дечки?

За писца ових редова, нема дилеме да је у позадини свега овога не само финансијски, већ и обавештајно-политички дил. Једноставно још један „спавач“ је активиран из мрачних кулоара западно-руских „хладно-ратовских завеса“. Сам Лазански то индиректно и признаје када каже „По многим политичким ставовима (Лажански и вУЧКо) мислимо исто или слично“.

Овде има само један проблем, г. Вучић је, док је припадао Радикалној странци, можда и имао уникатне и национално вредне политичке ставове- да би- након што је у политичку орбиту Србије лансирана напредњачка западно спонзорисана политичка мућка, чији је први изборни политички програм урадио један од архитеката етничког чишћења крајишких Срба из Хрватске, амерички амбасадор Монтгомери- био отпремљен на евроатлантске мулти локације и вратио нам се „репрограмиран“.

Онда ту нема више никаквих оригиналних србских политичких ставова г. Вучића, већ је за напредњачки партијски и национални програм очигледно проглашен такозвани Бриселски споразум са 36 (и ко знако колико још додатних) глава, које су састављене тако да Србији и њеној нацији евентуално дођу главе. То још једино слепац не може да види.

Дакле, једина „политичка и братска сличност“, између „Лажанског свих режима“ и вУЧКа јесте бриселска политичка гиљотина, намењена србској нацији и њеном лаковерном бирачком телу…

——-

Као своју наводну моралну вредност „Лажански свих режима“, истиче властиту констатацију „да се понуда премијера (да учествује у најновијој изборној превари грађана Србије) не одбија“!? То је замена теза, управо понуда једног неморалног премијера који је погазио све властите моралне и политичке ставове и обећања, са којима је освојио претходне изборе- и који је погазио законе и устав земље на чијем је челу, се итекако одбија, и то безусловно. Осим ако онај који прихвата такву срамну понуду, у себи нема ни трунчице морала, нити професионалног интегритета.

У наставку интервјуа Лазански се очигледно залаже за „одличне односе са НАТО-ом и свим западним силама (које су 99те починиле стравичне злочине над нашом нацијом, и за које тек треба да одговарају), и тек формално спомиње „одличне односе са Русијом“- сугеришући наводну неутралност.

Као искусан политички коментатор, г. Лазански би требао да зна да у данашњем ново-хладноратовском односу Запада и Русије, нема више седења на две столице као у доба маршала Броза (било је то доба Покрета несврстаних- односно „три столице“). Амерички председник Џорџ Буш млађи је то недвосмислено и обзнанио целом свету 2001ве- „Или сте са нама, или сте против нас“.

Такав амерички и НАТО принцип, данас важи више него било када, и у примени је на православном источном Балкану, више него било где другде на свету.

Али „белосветски Политикин“ новинар Лажански, који је својевремено имао приступ супертајним америчким војним инсталацијама, тако стављајући себе у „безбедносно-поверљиви ранг“ са озлоглашеном Кристијаном Аманпур из ЦНН-а, која је са усхићењем и каранфилима испраћала сваку Томахавк ракету испаљену на Србију 99те, овим својим потезом (то је сада очигледно) само везује коња где му газда каже!?

——-

Иначе слажем се са делом интервјуа, где Лазански каже „да имамо једну затровану политичку сцену Србије…“- овде је једини проблем што у тој својој тврдњи „Лажански свих режима“ види све друге као „политички отров“, осим самог себе. Можда је време да се мало боље загледа у огледало, осим ако је своје барокно огледало заменио протестантским портретом абсолутистичког господара Србије Александра Вучића?

Интересантан је такође детаљ у коме Лазански истиче да је његов отац био официр ЈНА од кога наводно „није било захтевано да буде члан комунистичке партије“, и овде морам да признам да по мојим сазнањима јесте било таквих изузетака у Титовој социјалистичкој армади, али ти изузеци су примењивани искључиво на „НеСрбе, рецимо усташке пребеге попут Хебранга и Ђурековића, сви остали су морали да положе „комунистичку присегу“ Маршалу Брозу…

…Срби, или боље речено деправославизовани формални Срби, нису имали шансе да опстану као официри ЈНА, осим ако нису били (и то загрижени) чланови партије.

Овде се сада поставља логично питање на који начин и у којој националној форми г. Лажански улази у Вучићев будући кабинет- као Србин или као „НеСрбин“. Питање је логично, јер овде се поставља такође питање националних интереса земље, чији влада, „нато-кабинети“ и разни „деливери јунети“ бивају данас препљављени странцима са запада, етничким, верским, западним НВО, и „сексуалним“ мањинама, и другим несрбима, или у најбољем случају национално обесвешћеним другосрбијанцима!?

——–

На питање новинара да- ако он (Лажански свих режима) тврди да је „свој“ (односно политички неутралан), како ће гласати у парламенту, пошто је познато да посланици морају да гласају по директивама својих посланичких клубова, а не по својој савести- Лазански је ноншалантно одговорио да њему то неће бити проблем, пошто се ионако до сада слагао са 90% свих Вучићевих политичких одлука!

…Дакле овде се поставља веома озбиљно питање морала једног (до сада неоспорно угледног медијског посленика) који мртав хладан, у одговору новинару Спутњика, дозвољава сам себи да вероватно 10% скупштинског (или кабинетског) времена „неће бити моралан“ и да, унаточ томе да се можда „интимно и морално“ неће сложити са свим одлукама напредњачког посланичког клуба, ипак ће гласати како то буде захтевала „вУЧКова партијска дисциплина“!? Или сам ја можда овде извукао погрешне закључке „читањем између редова“ овог, у правом смислу Орвелијанског интервјуа…

…Ако је и од „Лажанског свих режима“, ипак је много…

Написао Миодраг Новаковићmiodragnovakovic2015

9 март 2016, СРБски ФБРепортер

 

П.С.

Коначне закључке свакако препуштам Вама уважним читаоцима- оригиналан интервју је доступан на следећем линку: http://www.intermagazin.rs/intervju-sa-lazanskim-vucic-i-ja-smo-isti-u-mnogim-politickim-stavovima/

 

ЛАЖански свих времена: „Страх од странаца“ (фбр анализа)

22 Votes

…Кризу у чијем се епицентру, територијално очерупана и економски, и у сваком другом погледу уништена, Србија нашла, али не својом вољом, већ по унапред припремљеном сценарију „невидљивих центара моћи“. Већ сам рад г. Лазанског оставља места за сумњу у добре намере, а када се све то стави у контекст државно-медијске кампање масовне сензитивизације и промене свести код грађана Србије, у сврху мирења са процесом насилне „азилантизације“ Србије и прихватања (стеченог стања), оних који нам никад браћа нису били, у „братски загрљај“- како то сугерише луцидни србски премијер, који ових дана за највеће инвестиције у Србији, проглашава нове, „веће и лепше“ азилантске центре…

 

 

 

 

20 replies »

 1. Господине Новаковићу, сложио бих се са већином, ако не и са свим што сте написали, мада је овакве контстатације о г. Лазанском одавно изнео г. Бранко Драгаш, тако да ту нема скоро ништа новог.
  Мене међутим збуњује један део вашег текста у коме сте употребили, рекао бих, неке констатације које ваш текст са једне озбиљне анализе помало гурају у трећеразредне „теорије завере“.
  Цитирам: „Овде има само један проблем, г. Вучић је, док је припадао Радикалној странци, можда и имао уникатне и национално вредне политичке ставове- да би након што је у политичку орбиту Србије лансирана напредњачка западно спонзорисана политичка мућка, чији је први изборни политички програм урадио један од архитеката етничког чишћења крајишких Срба из Хрватске, амерички амбасадор Монтгомери- био отпремљен на евроатлантске мулти локације (у америчкој Зони 51 и немачкој Вучјој јазбини?), и тамо наводно био „чипован и репрограминран“.“
  Пошто је све једна реченица, морао сам да цитирам читав текст иако је оно на шта се ја позивам садржано само у задњем делу, а мислим конкретно на „чиповање и репрограмирање“.
  Без намере да ниподаштавам читав текст, молио бих Вас да ми (а и другим читаоцима које то можда интересује) разјасните одакле вам ови подаци или чињенице (ако су чињенице) и да ли сматрате да је то у складу са остатком текста?
  Поздрав.

  Свиђа ми се

  • Слажем се са вашом примедбом. Речи које сам користио очигледно збуњују неке читаоце, и поред тога што сам их ставио под наводнике. Ту опаску у тексту сам урадио по сећању на (једну од многобројних) анализа посвећену Вучићу на једном „психоаналитичком блогу“, али пошто се не сећам тачно извора нити сам могао да пронађем линк, урадио сам измену у тексту тако да не буди асоцијације на теорије завере. Иначе у том тексту ауторка (мислим да је по струци психолог или психијатар) се бавила јавним наступима ПВ-а, да би закључила да је он или ментално поремећен, или током боравка на западу „чипован и програмиран“. Ја сам поодавно дошао до закључка, и то описао у једној својој анализи, да је наш ПВ по свему судећи „ментални пацијент“- али познавајући развој технологије и спремност западних манипулатора да исту примењују на људским заморчићима, не бих потпуно искључио могућност и да се баве одређеним „технолошким утицајима“ на свест и понашање циљаних лидера. Вама свакако хвала на добронамерној критици. Аутор

   Свиђа ми се

  • Ja bih jos dodao da sigurno postoje stvari kojih nema u glavnim medijima a ticu se bas tehnologije svesti i vojna su tajna. Primer je recimo zaprasivanje sa neba ko zna cime, o cemu glavni mediji uporno cute, a svi svojim ocima vide da to nisu normalni tragovi iz aviona. Dakle to cega nema u medijima a ima u vojnim labaratorijama, svi su odmah spremni da krste sa „teorijom zavere“, metaforom koja se veoma cesto koristi kad god se nesto ne zna. Taj uoptreba je slicna onome kada se prljavstina sa poda samo gurne ispod tepiha, i sve je kao cisto i lepo…

   Dakle IMA ko zna cega po vojnim labaratorijama o cemu mi pojma nemamo jer su to sve boze moj velike drzavne tajne od kojih zavisi cela nacija, a ta zapadna „kultura“, operisana od bilo kog morala i etike, je sasvim spremna da to testira na zivoj ljudskoj populaciji.

   Свиђа ми се

 2. Мени је постало јасно ко је он још од поплава 2014-те, пре гостовања на некој емисији на пинку (заједно са а.в.), је на сва уста около причао како немамо војску и како нам је војска прсла и како је ова поплава показала колико смо у суштини слаби, чак је и прозивао и владу и а.в. Е онда се десила та емисија на којој је гостовао са а.в., и Ложански се само ућутао, у емисији се ни једном није супроставио а.в., све што би овај ћуп изјавио, Ложански би аминовао!
  Мени је овај његов потез очекиван.

  Свиђа ми се

 3. Извињавам се за необавештеност. Прочитао сам сада ваш чланак од прошле године – ЛАЖански свих времена: „Страх од странаца“
  И драго ми је да сте на време реаговали.

  Свиђа ми се

 4. За Лазањског уопште нисам изненађен. Да ли је 9. на листи, Љиљана Ђуровић, 1953. књижевница из Београда у ствари Љиљана Хабјановић Ђуровић?

  Свиђа ми се

 5. Овакво мишљење о г. Лаз(Ж)анском , какво Ви износите у тексту , имам већ дуже вријеме. Мислим да недостају неке „ситнице“ у делању поменутог како би слика о њему била цјеловитија.
  Вратити ћу се у вријеме прије деведесетих и указати на почетак његове каријере. Како би се бавио граном новинарства које се бави војним темама он је МОРАО у оно вријеме бити под контролом служби ЈНА. Прескочити ћу срамни период издаје РСК и доћи до времена припрема за агресију „NATO“-a на Србију. Припреме за ту акцију изводиле су се у Р. Српској. Пошто сте новинар – истраживач нећу се замарати датумима али све је почело промјеном власти у Р. С. и довођењем на власт Биљане Плавшић и М. Додика у којем је активну улогу имао Мирослав Лазжански. Када је поменути двојац дошао на власт почела је агресија а након агресије довођење ДОС-а на власт у Србији. Пошто живим у Р. С, није ми познато какву је улогу у томе имао Лазански. Додати ћу само још једну чињеницу која ми је , као некоме ко је поријеклом са привремено окупиране територије Р.С.К. , изузетно увредљива и болна. Мирослав Лазжански је радио један (у низу) документарни серијал за РТРС Бања Лука о Првом свј. рату. У неколико епизода инсистирао је на , како он каже , „злочинима које су СРБИ – КРАЈИШНИЦИ (мобилисани у А.-У. војску) чинили над цивилним становништвом Србије“!
  Упорно је настојао од својих гостију у студију добити потврду за ту тезу!
  Нисам историчар па да знам одговор али сам КРАЈИШНИК па сам сигуран у ОДГОВОР г-дину ЛаЖанском! НЕ!!! КРАЈИШНИЦИ НИСУ МОГЛИ ЧИНИТИ ТАКВЕ ЗЛОЧИНЕ!!! Постоји само једна могућност али и она није вјероватна. Та могућност би постојала само ако је Аустрија мобилисала у своју војску неког ко је имао проблема са менталним здрављем а та могућност је тако мала.
  Мислим да би ове чињенице (наравно када их употпуните цитатима и доведете у временски оквир када су изречене или чињене) многима могле отворити очи и ода би видјели праву слику М. ЛазЖањског.
  Срдачно Вас поздравља : демобилисани незапослени борац ВРС , СРБИН прогнан из „лијепе њихове“ , родом КРАЈИШНИК !

  Свиђа ми се

  • Lazanski:„Nisam ništa uslovljavao. Rekao sam — pomoći ću koliko mogu, jer mislim da su njegovi stavovi, posebno prema pitanju spoljne politike, i moji stavovi. To je vojna neutralnost Srbije, odlični odnosi i sa NATO–om, i sa Evropom, sa Nemcima i sa Amerikancima, i odlični odnosi sa Ruskom Federacijom. U koaliciji koju predvodi Vučić su stranke od pro–NATO…Ne možete NATO i uopšte angloameričku politiku gledati istim očima kakva je bila do 1991, pa od 1991. do 1995. i od 1995. do 1999… “
   Овај став Лазанског јасно указује на његов суштински став према НАТО-у. Он у први план ставља одличне односе са НАТОом, Немачком и Америком, па онда ради баланса, убацује Русију. Али суштина ове моје анализе јесте да живимо у свету када нема седења на две столице, нарочито се то односи на земљу која жели ЕУ чланство. ЕУ чланство подразумева, нарочито за земље источне Европе, чланство у НАТО. Ми смо већ технички постали део НАТО, остаје само још формални део. Цела концепција евро и евроатлантских (НАТО) интеграција је Вучићева политика (коју је он прекопирао од ДС и ЛДП). Ако погледамо Викиликс депеше, видимо да су у време Тадића (Мики Ракић и Џенифер Браш) прављени тајни планови у америчкој амбасади о потреби промене свести код Срба и промовисања НАТО, да би се стекли услови да народ прихвати улазак у ту алијансу, и на томе се и даље ради, интензивније него пре. Шта значи да се наша деца сликају испред банера „Ми волимо НАТО и НАТО воли нас“- да ли је неко тој деци показао слику убијене мале Милице Ракић? То децидирано каже и ИПАП, да мора да се ствара позитивна свест о НАТОу код Срба. Вучић је потпуно прихватио такву политику. Лазански овим својим ставовима и укрцавањем на Вучићев брод је такође прихватио натоизацију Србије. У почетку ће се нећкати јавно, па ће се потом укључити агресивно у промоцију чланства Србије у НАТО… Живи били па видели…

   Liked by 1 person

   • Jedan moj prijatelj, jos negde 2000 ili 2001, radeci kao novinar u jednom intervjuu (sad je vec debelo u penziji) pitao je ovog vajnog dripca, kad se vec na sva usta hvali i stalno istice da je jedan od retkih koji je ulazio u mnoge tajne objekte SSSr, SAD, Rusije, Japana, NATO da li je vrbovan odn da li je bilo pokusaja da ga vrbuju za neku stranu vojno obavestajnu sluzbu. Prijatelj mi kaze da je Lazanski u prvi mah pocrveneo, nekoliko trenutaka bio totalno zbunjen da bi pobacao mikrofone i otisao.

    Свиђа ми се

  • @voja: gde vi zivite? U fantazijama koje su u vasoj glavi ispranog mozga?! Ili ste clan te izdajnicke Naprdanjacke stranke ili ste pro-americki zaljubljenik i njihov obozavalac ili imate nizak IQ pa ste zbog toga naivni. Gospodin Novakovic je napisao odlican tekst sa odlicnom analizom ovog jos jednog u ogromnom nizu izdajnika u nasoj stradalnoj i napacenoj zemlji. Podrzavam ovaj clanak od prve do poslednje reci, to je apsolutna istina. Zaboli me koliko je nas narod naivan!

   Свиђа ми се

   • PS: Zaboravih: nikad vise necu da citam clanke i gledam njegove intervjue u medijima. Izdajnicima svoga naroda iz licne i sebicne koristi je mesto u paklu! Smrt poturicama! Narode, ne glasajte za izdajnike! Ostao nam je jos jedino Seselj na politickoj sceni, glasajte za njega!

    Свиђа ми се

 6. Preterali ste svaku meru.Ajde da mnogo toga u Srbiji ne valja, ali da bas sve nevalja e to je preterivanje-Tako i vi preterujete.Zar bas svako mora da misli kao i.A ako mora sta je to onda? i ko ce to da prihvati?Bas danas gledam da se patrijarh Irinej slozio sa dislokacijom manastira, da je to uradjeno,.Pa i Abu Simbel je izmesten a on je jos stariji od manastira.Premestene su mnoge druge svetinje i nista nisu izgubile od znacaja.Uostalom,smatram,da je vera ,postovanje i trajanje pre svega u ljudima,a tek onda u zgradama slikama totemima i idolima.Ne preterujte.

  Свиђа ми се

  • Није измештен, већ је потопљен. Патријарх је прихватио материјалну накнаду у виду нове цркве и луксузног конака за епископа и свиту, и то за Немањићки манастир из 14 века, непроцењиве културно-историјске вредности- који је сада након потапања неповратив. У ниједној земљи Европе не би уништили 7 векова стару цркву, зарад локалних интереса. Иста прича са храстом старим 6 векова у Савинцу, који је посечен, ради коридора 11… То што се ради са србским светињама и историјским споменицима, до недавно на окупираним територијама у Хрватској, Босни, Косову, па и у Црној Гори, а видимо на овом примеру и у срцу Србије, једино може да се окарактерише као духовни и културни геноцид. Што и јесте цељ евроунијаћења световне и екуменистичког унијаћења духовне Србије… Полако али сигурно губимо свој национални и верски идентитет…

   Liked by 2 people

 7. A sta ako je Lazanjski iplaniran za novog ministra vojnog? … pa sad’ vec mora da daje prigodne izjave koje vec daje…?

  Da li ce, ako se to desi, on biti gori ili bolji ministar vojni od svih predhodnika mu – recimo od Tadica i recimo od Sutanvca…? … a od keramicara svako vec moze biti bolji

  Свиђа ми се

  • A zasto preko cele ove strane tolika podmetanja…!?

   Ne morate ovo objavljivati ali manastir nije prenet na visu kotu jer to nije bilo moguce na osnovu strucne procene zavoda za zastitu spomenika. Oni su ga i do sada odrzavali pa znaju bolje od Vas i mene pravo stanje.

   A O Lazanskom… prebrojte samo koliko ste puta Vi njemu stavljali u usta ono sto nije rekao u tom intervjuu.

   Свиђа ми се

   • Да ли сам ја „njemu stavljaо u usta ono sto nije rekao u tom intervjuu.“ као што ви тврдите, то могу најбоље да процене читаоци увидом у сам интервју, чији линк је приложен на крају текста. Један део овог мог есеја је компаративна анализа тог интервјуа са пар оригиналних цитата. Сама анализа одражава суштину изреченог у том интервјуу, наравно из мог ауторског угла, коришћењем технике „читања између редова“, јер такве превејане „медијске обавештајце“ попут г. Лазанског, једино је и могуће читати „између редова“. Дакле овај чланак је моји лични (медијски) став о његовој напрасној изборној политизацији, на страни режима. На вама и другим читаоцима је да га тумачите како вам је воља.
    Наравно да ћемо објавити све ваше критичке коментаре, све док се не косе са нашом редакцијском политиком која је описана на овој страници- ми на ФБР не цензуришемо коментаре…
    Што се тиче Грачанице, ту је одговор на вашу примедбу очигледан- ако нису могли да је изместе, онда нису ни требали ни да је потапају- односно да праве брану!? Ту сте ви сами контрадикторни, јер тврдите да је урађена „дислокација“, што није тачно, урађено је безобзирно потапања, коме је претходило (п)откупљивање…
    Иначе ово није прво политичко наступање Лазанског у корист премијера Вучића- већ сам о „њему“ урадио једну критичку анализу у августу прошле године, када је јавно подржао Вучићеве напоре да у Србију прими све „избеглице“ који то зажеле-
    ЛАЖански свих времена: „Страх од странаца“ (фбр анализа)
    . http://facebookreporter.org/2015/08/22/%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8/
    Аутор

    Свиђа ми се