АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Тајно и на брзину, методом „свршеног чина“, данас је изгласано да се родитељи казне са 150 000 динара ако не вакцинишу своју децу!


Карантин Србија

Пише: др Јована Стојковић, 24.2.2016.

Таман кад помислим да је овај злочиначки режим издао све што се издати да, продао све што се продати да, уништио све што се уништити да, опет и опет ме шокира својом окрутношћу, безочношћу, лажљивошћу. Био керамичар, прави или лажни доктор, пекар, лекар, апотекар, сваки несрећник постављен од ове несрећне власти штеточина је већа од свих претходника заједно.

Уз помоћ полуобразованих и корумпираних новинара, од странаца контролисаних медија, лажљивих стручњака или фах-идиота којима је нешто истина само зато што то пише у неком „приручнику“, „водичу“ или памфлету, наш народ се систематски лишава најелементарнијих права, а богами и здраве памети.

По команди, сви напред наведени субјекти, уз непрестану бригу лажних представника лажних удружења за лажну заштиту жена, деце и осталих категорија, а предвођени дежурним керберима из Министарства здравља, арлаучу из оне душегубне кутије за испирање мозга и прете свима који неће да прихвате методе лечења које благослови Светска Здравствена Организација.

Данас је цела булумента НАШИХ представника у Скупштини Србије, који живе од наших пара и наше муке, изгласало да се родитељи у Србији казне са 150 000 динара ако не вакцинишу своју децу! Међу њима има доста лекара, неке познајем и лично.

Извор: Новости

 

Obavezna vakcinacja

Илустрација: СРБски ФБРепортер

Све је урађено тајно и на брзину методом „свршеног чина“, у максималном једногласју и хармонији, као и увек када се доносе одлуке на народну штету. Неки су то урадили зато што немају мозга, неки зато што немају образа, а неки зато што немају ни једно, ни друго.

Лекари, као и увек ћуте. Њима је наводно јасно да је вакцинација невиђено добра ствар, а да смо ми, ето, непросвећени Срби које би требало едуковати.

Пропагатор у кожи едукатора најопаснија је појава данашњице, нарочито у релаксираној атмосфери истомишљеника и климоглавих водитеља који никада неће питати:

– Шта ће бебама вакцина против хепатитиса Б када нису интравенски наркомани и немају сексуалне односе?

– Зашто се инсистира на вакцинацији када је „ефикасност“ вакцине, ако је и има, свега неколико година, како то да после тих неколико година колективни имунитетет није угрожен?

– Зашто тврде да су невакцинисана деца „резервоари заразе“, када је код њих, и када добију болест то евидентно, па се могу и одвојити од друге деце, а вакцинисана деца „асимптоматски“ излучују патогене (нпр. полиовирус) након вакцинације, а слободно се мешају са осталима и инфицирају их?

– Да ли су жива и алуминијум из вакцина токсични за нервни систем и да ли изазивају неуролошке поремећаје код деце?

– Да ли подлоге на којима се узгајају вакцине, а које садрже животињско ткиво могу бити узрок све чешћих алергија код деце?

– Да ли је прихватљиво за неког ко је православни хришћанин да уноси у крв ћелија абортираног фетуса које се користе за подлогу?

– Да ли је убацивање генома вируса, али и ткива културе на којој се исти узгаја, у крв безбедно, обзиром да немамо начина да одредимо на који ће се део нашег генома „закачити“ и какву штету направити? Да ли је то заправо генетички инжињеринг?

– Да ли је нормално да вас натерају да вакцинишете дете, а да НИКО не одговара ако му се нешто догоди?

Наравно да је овако нешто немогуће за оне којима је могуће да не виде 15 000 људи у центру Београда.

О томе да је ова одлука, као и свака друга одлука ове власти, неуставна, вреди ли трошити речи? У западноевропским земљама вакцинација је на нивоу препоруке.

Од силне хармонизације са ЕУ, нашли су да се дисхармонизују на нашој деци. „Мигранте“ и Цигане одушевљено примају, не бринући за „колективни имунитет“. Воде регистре ко неће да се вакцинише,  евидентираће  ко неће да „донира“ органе, па све код др Неше Сл. Стефановића на увид.

Онда ће нас ваљда ставити у карантин и полити кречом…

***

СРБски ФБРепортер:
Као додатак тексту, поново објављујемо видео запис – Говор др Јоване Стојковић на протесту против мандаторне вакцинације Београд 10.05.2015.

 

37 replies »

  1. Zar ne vidite da smo zamorcici vec 30god .unazad da nas prase i vakcinisu ,primoravaju i prete narodu!zasto nisu doneli neki pametan zakon:da se ukinu rijaliti emisije i uvedu edukativne ?ne doneti su zakoni koji nas prisiljavaju da bi mogli da kontrolisu narod sa ne bi mogo da se usprotivi vlasti koja svoj narod unistava i dovodi do stanja ranjivosti da bi mogla lakse da savlada razbeaneli narod koji cuti ,pokusava da vristi i vice ali je valjda ostao bez glasa jer je vec iznemogao i nema snage da se bori vise za slobodu i pravdu!

    Свиђа ми се

  2. U redu. Ako su doneli takav zakon, to je to. Zakon svuda u svetu mora da se postuje. Ali primena istog moze da se sprovede tek po donosenju protiv mere. Znaci, ako ja ne vakcinisem svoje dete, placam kaznu, ali ako se mom detetu ustanovi da je zbog vakcinacije doslo do odredjenih nezeljenih pojava, onda odmah mora da se uvede ponovo smrtna kazna, za sve one koji su ovakav zakon napisali i usvojili. Ali apsolutno za sve. Odmah napraviti spisak svih ovih osoba, ukljucujuci i njihovu decu! U slucaju prvog zabelezenog simptoma na bilo kom detetu, usled ovakcinacije, odmah izvrsiti grupno i javno sprovodjenje :kontra mere“ ! ! !
    Pa neka onda donose koje hoce zakone. Do tada, NISTA!!!

    Свиђа ми се

    • Када закони постану противни људима и „иду на људе“,људи НИСУ дужни да поштују и уважавају такве законе , НАПРОТИВ ако су људи онда треба да их ОДБИЈУ. А како се велика већина „човеколиких људи “ куне у светски поредак ЗАКОНА / демонкрадију/ у светске револуционарне Републике у које демократски закони улазе као од шале.Тако продужавају своју агонију и агонију својих ближњих. Демократија их је само „ЗАБЕТОНИРАЛА “ у глави те су постали тотално сервилни и понизни истој, из незнања и неразумевања шта је она .чија је и у чијој је служби. Да питате понизне сервилне грађане светске демократије 99 посто би све погрешно о њој знало ОНО ОСНОВНО.А коме су понизни? Глобалистима који користе своју демократију и републике како би понизнима и одбаченима на пепелу истих и свега створили нови поредак и у томе је сва моћ демократије и републике јер им одбачени и оробљени законима сами тај поредак уводе.Грађани република Уса су „ПАЛИ“ пред налетом демократије и пострадали а ови овде су „паметни “ и јачи од исте? И добили су законски статус робова који се више ништа не питају. Поробљени робови верују чак и у демократске изборе нема везе што су у робству? Толико су их демони у њима преварили и „гурају их напред“ стремећи ка демократском циљу.Да робови знају чија је демократија којом су их оробили знали би и чији су демократски избори,изборни закони , остали закони итд? Демократија је одлична замена за православље и све оне који су од Бога отпали и изгубили и благодат крштења и потпали под демоне и оног глобалног господара ћије није православље ни светосавље него идеологија демократија ,комунизам, капитализам , и остали еуфизми све до глобалног светско демократског екуменизма.
      Са таквима разговарати о Истини је немогуће јер имају у себи преко 260 јереси ,нај мање 260 демона из таквих значи говоре. Јер је то скуп свих демона и лажи на једном месту.И како изаћи на крај са свима њима?Зато нам је и речено од светих Богоносних отаца наших да се таквих треба клонити после првог и другог саветовања јер делују душепогубно по све у околини својој повлачећи остале у пропаст овоземаљску и пропаст и погибељ душа после смрти.
      Издали су Бога Творца ,издаће све и сваког а успут ће се хвалити како иду у срПску цркву и служе демократији? 🙂 И то све по творевинама Богоборачких револуцијама створеним ,Републикама? Па то су све већина грађани американци а не Срби? Зато и прихватише америчка нато документа ( лк и пасоше, возачке , саобраћајне…) , америчко здравство и школство, нато и све остало али ГРЕШИ проф. Др. Мирољуб Петровић прегазило је и њега време јер џаба таквим грађанима што нису Срби већ американци при демократији и демократија и република на њих гледају као на оно што и јесу , Срби и то је сво зло и невоља већине која је продала веру за гмо глобалну вечеру и глобалне вакцине и остале карактеристике глобализма.
      У томе је снага демона у њима.

      Свиђа ми се

  3. ДОКАЗ стиже из Русије.
    Свеже вакцинисана деца су потенцијални ИЗВОР ЗАРАЗА и ЕПИДЕМИЈА.
    КАРАНТИН је ОБАВЕЗАН за све вакцинисане.
    Руски научници одавно ЛЕЧЕ аутизам ако је у почетној фази и на време се почне са лечењем.
    На нашем свесрбско народном сајту има више о томе.

    http://istokpravoslavni.org/?p=25603


    Титови југословени та братска нација са осталим народностима и грађанима остатака „слободне Југославије“ ,наравно имају неке своје про западне сајтове и глобалне демократске западне „небулозе“ у оквиру глобализма чије су све карактеристике прихватили. И нато биометрију и школство и здравство и банке и нато бомбе и хашки суд.
    Такви ће морати да глобално принесу своју децу на жртву глобалном великом брату и његовим палим анђелима које величају и прослављају .Неће их клати и бацати са литица у понор али ће приносити модерну жртву тим глобалним боговима.Мораће и да плаћају наси порезе. Да плаћају и глобалним зеленим порезе и таксе колико им ови глобално разрежу. И мира неће имати јер ће морати да спасавају планету земљу коју сами загађују као и од глобалног загревања.Верујући у демонкратију пристали су да су сами као појединци „вишак“ и прекобројни и како развијају демократију мораће се сами поднети на „жртву“ уз демократску „славу своје смрти“.
    То ионако нису родољуби.Немају патриотизма у себи.Зато су предали територије Србије Републикама и демократији.Сада треба да предоче другима како да жртвују свој цео народ за глобално демократску срећу глобалнога света и дају свој пример томе и покажу се на делу.

    Свиђа ми се

  4. Meni nije jasno gde su u svemu roditelji? Da li je moguce da cute?!!!!! Ljudi radi se o Vasoj deci!!!!! Gde su protesti???? U ovoj zemlji bez protesta ne mogu da se ostvare prava, cak i ustavom zagarantovana. Zasto se ne angazuju advokati koji ce tuziti drzavu zbog ovog sramnog cina? Sta je sledece? Da banke pocnu sa odobravanjem kredita roditeljima koji moraju da plate kaznu?
    Pogledajte koliko nam je dece bolesno i pored svakakvih vakcina. Zasto i decaci primaju vakcinu protiv raka grlica materice? Da nije mozda to polno prenosiva bolest? USTANI SRBIJO!!!!!!!!

    Свиђа ми се

  5. Da vakcinisem dete mmr vakcinom protiv malih boginja i zauski koje smo svi prelezali,posto je mmr tri zive vakcine u jednoj gde postoji mogucnost da se de
    tetov imuni sistem ne izbori sa vakcinom jer je prima tek sa godinu dana zbog čega je brdo dece u Srbiji postalo autisticno STO SE ZATASKAVA sto je vise moguce!!!

    Свиђа ми се

  6. Da vakcinisem dete mmr vakcinom protiv malih boginja i zauski koje smo svi prelezali,posto je mmr tri zive vakcine u jednoj gde postoji mogucnost da se detetov imuni sistem ne izbori sa vakcinom jer je prima tek sa godinu dana zbog čega je brdo dece u Srbiji postalo autisticno STO SE ZATASKAVA sto je vise moguce!!! IZ ZA***ANCIJE SAM U ZIVOTU RADIO STVARI KAKVE NEMOZETE NI DA ZAMISLITE ***EM LI VAM MAMU NEMOJTE DA VAM ZBOG DETETA KOJE MI JE JEDINO U ZIVOTU VAZNO UGASIM VAS KAO SVEĆU SVE U VLADI ***** LI VAM MATERINA IZDAJNIČKA!!!

    Свиђа ми се

    • Najbolje da nam ti kažeš kakav je sastav vakcina i da li one izazivanju stanje nazvano „autizam“ o kojem baš ništa ne znaš ali bez problema polemišeš i prosipaš pretnje, psovke.Zbog takvih kao ti je važno da se plati kazna za nevakcinisanje, jer ste neobrazovani, neškolovani i mešate se u sve sa imalo pojma. Sve sami naučnici i pametnjakovići, a teorije zavere su postale trend.

      Свиђа ми се

      • Licno mi je pedijatar koji je u timu za vakcinaciju potvrdio da mmr vakcina izaziva mnoge nus pojave i autizam i da ni njemu nije jasno zasto se vakcinisu bebe i deca kada ta vakcina kojoj je rok trajanja deset godina treba da se da oko 15 godine zivota i to samo devojcicama jer se pretpostavlja da ce u periodu od 15 do 25 da radjaju pa da u trudnoci ne bi slucajno doslo do toga da se zarazi jer bi onda to negativno uticalo na plod…i da ovi sto rade po domovima zdravlja moraju da maltretiraju roditelje da vakcinisu decu jer ih ovi iz ministarstva teraju na to….

        Свиђа ми се

      • Па хајде ти,Наталија одговори на горе постављена питања,нико овдје не лупета без везе-хоћеш ли да кажеш да је теби моје дијете драже него мени?Овдје се ради о праву на избор ,а при том се тим избором ником ништа не угрожава.Хајде ти школована одговори зашто је твоје дијете угрожено ако се моје не вакцинише?Хајде три објасни зашто одједном сви знамо шта је аутизам а прије га није било?Хајде образована.

        Свиђа ми се

      • sreco, teoreticari zavere su termin-plod zaverenika.
        nisam nikako prostalica psovaca ali ljudi su iritirani jer im se prakticno savetuje da se pozdrave sa zdravim razumom.
        roditelji su potpuno vlasni da odlucuju o zdravlju svoje dece koje je vrlo ugrozeno jos prvih dana detetovog zivota, zahvaljujuci „najvecem dostignucu covecanstva, zvanom kolektivni imunitet i njegova zastita“.

        Свиђа ми се

  7. A ti si Dusane mnogo pametan pa sve znas i upijas sto ti se servira na tanjiru. Ne znam samo kako je covecanstvo opstalo sve ove vekove bez vakcina pa smo sada odjednom resili da ratujemo sa prirodom i prkosimo njenoj selekciji. A o potezima vlasti odavno vec svaki komentar nema smisla ….

    Свиђа ми се

  8. Posto smo protivnici vakcinacije i ja medju vama, nije mi jasno zasto i pored toliko negativnih studija,iskustava…, niko da pokrene neko udruzenje,za zastitu dece i roditelja koji su protiv vakcinacije,gde bi bili strucni lica:lekari,pravnici. Samo tako mozemo da se izborimo za nasa prava!

    Свиђа ми се

  9. Vidim da ljudi šeruju ovog binsra, iako je ovim dokazao samo da je pglu.

    Masovno vakcinisanje je neophodno, jer se imunizacijom smanjuje šansa da bolest nađe domaćina i da skače sa zaražene osobe na bebe, decu, stare i bolesne koji ne mogu da prime vakcinu, ili im vakcina prosto nije delovala.

    Sedam milijardi ljudi ima na svetu, svako je različita mešavina genetskih linija, i vakcina ne može da bude više od 90-tak % efikasna, ali to je sasvim dovoljno da se praktično iskorene bolesti koje su ranije masovno ubijale decu.

    Pogledajte snimak bebe koja nije mogla da primi vakcinu protiv Velikog Kašlja… obolela je samo zato što je bila u kontaktu sa ljudima ili osobljem koje nije vakcinisano: https://youtu.be/S3oZrMGDMMw

    Свиђа ми се

    • @ monika, zato jer studije koje pokazuju štetnost vakcine su oborene. Nije dokazano da vakcina izaziva autizam i druge bolesti. Postoje studije koje dokazuju bezbednost vakcina. Te studije o kojima ti misliš da postoje su ….pokazale suprotno od onoga o čemu pričaš..

      Свиђа ми се

      • Не знам ко си и шта си, нити какве су ти намере. Али, престани да баљезгаш о којекаквим студијама. Освести се и схвати у каквом свету живиш и са каквим скотовима који ти кроје капу играјући се богова. Они (Билдерберг, Трилатерална комисија, Вавилонско братство, итд)су у акцији глобалног смањења човечанства и то је чињеница. Вакцине су само део плана. Слушај говор Била Гејтса на ТЕDex-u. Престани да тртљаш о образовању. Данашње образовање је срање.

        Свиђа ми се

  10. Жудим и жељно очекујем дан кад ће се овај народ коначно пробудити и во вјеки вјеков збацити ланце ропства, а овим злотворима над злотворима поштено разрезати казне које су вишедеценијским радом поштено стекли. Заиста, да ли је овај србски народ икад имао веће зликовце који су му се нашли у врху државе ?

    Свиђа ми се

  11. Ne postoji cena koju oni mogu izreći,svejedno me neće uceniti da rizikujem i unistim zdravlje svom detetu. Samo nek nastave da se gadjaju ciframa po skupštini,oni i služe da uništavaju narod,i da nam otimaju ono malo crkavice od koje jedva živimo,AL DECU NAM NE DIRAJTE!

    Свиђа ми се

  12. ove ubice NE traze nas pristanak da nam ubiju decu, vec ih „zakonski“ otimaju, ubijaju i kasape, a one koji se tome protive, hapse, prebijaju i socijalno, moralno i fizicki ubijaju!Srbija je postala koncentracioni logor, a narod komatozna rulja bez volje da se buni sto mu bubreg vade nazivo!

    Свиђа ми се

  13. Hoce li i jedan roditelj da zdravlje svog deteta zameni za 150.000 dinara? … ili mozda za 15.000.000 dinara…?

    Mislim da nece, ali zna to i taj cija je ideja da se kazna poveca 3x. Poenta toga je ZASTRASIVANjE a ne neki krajnji efekat kojim se puni budzet drzave. Dakle drzava zavodo – strahovladu !!!

    Свиђа ми се

  14. Ако неко од СНС посланика прати овај сајт (а поуздано знам да их има), замолићу да колико већ сутра на гласање стави закон „Земља је равна плоча“, тако да више не живимо у заблуди.

    п.с. Сви докази о томе могу се наћи на страницама трећег ока, али и у грчкој митологији

    Свиђа ми се

    • Земља јесте равна пљосната плоча али од када су „Окрутни богови са Истока узели лопту у своје боговске шаке и после пада Србског и Византијског Царства почели да преузимају власт на земљи она је морала да постане окргла лопта што се окреће око своје осе и још око њиховог Сунца. Незнабошци и Богоборци морају да верују у ове лажи својих „палих богова“ јер морају да верују у њихов научни „доказ“ и научну диктатуру од великог праска ,еволуције , да су лјуди уствари животинје које у ратовима еволуирају у још „веће мајмунске врсте“ и као такви морају да им предају своју мајмунолику децу на масовну крављизацију / по њима имунизацију ,уствари супротно/ Глобалистички нема шта.

      има још? Има

      Припрост народ поста још простији од оних који нас лажу. Зато ће морати да предају своју децу на глобалну и модерну жртву да ли то значи да су браћа Чеси непросвећени јер тамо нису обавезне по неким на брзину донетим законима ?

      Свиђа ми се

      • Све докторе Пецо има везе са темом јер је тема ГЛОБАЛИЗАМ и борба противу глобалних лажи која мора бити свеобухватна како би прво и можда „глобални грађани демократскога света “ разбили страх од глобализма као и сви остали „доктори“ који су евентуално а јесу у „служби глобализма“. Тако нам налаже Бог. Тако нам налаже Србство ,тако нам налаже Чојство и Јунаштво итд. Мало ближе о глобалној теми :

        .

        Свиђа ми се

  15. Устани Србине !!!
    Ове убице на власти су ти опасније од Хитлера,
    траже твој пристанак да ти убијају децу . Дигни се,
    било је и теже али си устајао !

    Свиђа ми се