MAIL - RSS FEED

Одржан протест у Београду у знак подршке српском народу на Косову и Метохији (видео)


У Београду је у 20 часова почело окупљање Срба испред Храма светог Саве. Хиљаде људи је дошло да по леденој вечери подржи наш народ у јужној српској покрајини Косову и Метохији и захтева да држава Србија реагује на тортуру Срба од стране Албанаца.

Србин.инфо, 12.12.2022

Након што су спалили заставу лажне државе Косово испред Председништва (Вучићевог кабинета) уз захтев да Србија хитно реагује и заштити свој народ, колона је кренула ка Народној Скупштини, а потом ка Храму Светог Марка.

Србин.инфо извештава са лица места, а интересантно је да РТС, режимски и Сорош медији уједињени цензури ћуте о народном протесту подршке Србима са КиМ у центру Београда. 

Подсетимо, организација „Храбро за Космет“ преко Телеграма је позвала све родољубиве покрете и групе, навијаче, патриотске организације, браћу и сестре добре воље да се вечерас у 20 часова окупе испред Храма Светог Саве, прошетају београдским улицама, са српским барјаком и тако искажу подршку браћи и сестрама која трпе терор Шиптара. Да знају да су ту уз њих Срби из централне Србије и да деле њихову бол и угњетавање који свакодневно пролазе. Такође, поднет је захтев властодршцима да у име државе Србије моментално реагују и заштити свој народ. Нови погром неће бити допуштен!

Сви су позвани, Космет се тиче свих нас, заједно под истим барјаком за одбрану отаџбине!

Окупљање је почело у 20 часова, испред Храма светог Саве, одакле креће шетња до Председништва, где ће бити кратког задржавања, па се потом наставља до цркве светог Марка.


Снимци са друштвених мрежа:

Категорије:MAIL - RSS FEED

1 reply »

  1. ЖИВЕЛИ БРАЋО И СЕСТРЕ ПРОТИВ комуниста и екуминиста СВЕ ЗА ОБРАЗ ОБРАЗ НИЗАШТА и свих поганија КОЈА ЖЕЛЕ ДА СРБСКИ РОД ОЋЕРАЈУ СА ЂЕДОВИНЕ СРБСКЕ ЗЕМЉЕ ОД КАКО ЈЕ СВЕТА И ВЕКА ДАЋУ САВЕТ СЕТИМО СЕ РЕЧИ ЂЕНЕРАЛА МИЛАНА НЕДИЋА СВЕ ЈЕ ОН ТО ЧОЕК ОПИСАО СРБИ ДА ГИНУ НИТИ ЗА енглезе нити за немце ВЕЋ ДА ЧУВАМО ЈЕДНИ ДРУГЕ ПРОЋИ ЋЕ И ОВА МУКА ОД поганог запада ватикана чифута СРБИЈА СРБИМА СССС

    Свиђа ми се