MAIL - RSS FEED

Небојша Јовић, ветеран одбране КиМ – Не може нико да приватизује Косово. Наш глас се не чује. Не желимо ЗСО. Једна од опција је повлачење из преговора


Србин.инфо 12.12.2022.

„На Косову и Метохије је тренутно напето, народ је мало преплашен, али убеђен сам да оружаног сукоба неће бити јер је ово још једна од игара Александра Вучића. Наше национално веће је држало север Космета потпуно српским све док нас Вучић није 2013. године угасио оним чувеним изборима које нисмо признавали јер смо и тада говорили „Ово је Србија, а не независно Косово“. Од тада до данас је донет Бриселски споразум на челу са Вучићем и Ивицом Дачићем, кога не смемо заборавити. Све су потписали и траже само формирање Заједнице српских општина, а шта је ЗСО? То је у суштини албанска институција, институција независног Косова, било да се зове српска, руска заједница“, истиче Јовић.

Он је за Србин.инфо објаснио зашто Срби са Космета мисле да би Вучић требало да се повуче из преговора.

„Део српске територије на Косову и Метохији је јасно под окупацијом. Ми смо као у логору, цео север је у логору! Такозвано Косово нема столице у УН, значи нема државности. Ако нема државности, онда нема ни полиције ни судства лажне државе. Пошто Вучић има мањак тестостерона и не сме да се бори за српско Косово и Метохију, нека се повуче из преговора! Ми треба да жртвујемо наше животе и главе због њега који је уцењен и није вредан тога“, констатује наш саговорник. 


Небојша Јовић: Пробуди се, народе мој добри!

Реаговања са КиМ: Не таргетирајте народ!

Шта смо добили фингираним „борбама“?

Категорије:MAIL - RSS FEED

1 reply »