MAIL - RSS FEED

Како би једино требало да гласи Резолуција Скупштине РС о Косову и Метохији…


Марко Радуловић, 14.9.2022

Једина Резолуција истинске и државотворне Народне Скупштине Републике Србије, око које треба да се постигне јединство читавог народа и свих институција, на седници која треба да траје пола сата, а не пет дана, треба да гласи:

КОСОВО И МЕТОХИЈА ЈЕ ДЕО РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, ОКУПИРАН ОД СТРАНЕ НАТО ПАКТА И ШИПТАРСКИХ ТЕРОРИСТА. ОБАВЕЗА СВИХ САДАШЊИХ И БУДУЋИХ ГЕНЕРАЦИЈА ЈЕ ДА ЧУВАЈУ СВЕСТ О ДУХОВНОМ И СВАКОМ ДРУГОМ ЗНАЧАЈУ ОВЕ СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ И ДА ИМАЈУ КАО НАЦИОНАЛНИ И ДРЖАВОТВОРНИ ЦИЉ ДА У БУДУЋНОСТИ, У СКЛАДУ СА РЕГИОНАЛНИМ И ГЛОБАЛНИМ ГЕОПОЛИТИЧКИМ ОКОЛНОСТИМА И СХОДНО ВОЈНОЈ, ПОЛИТИЧКОЈ И ЕКОНОМСКОЈ СНАЗИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, ПОНОВО УСПОСТАВЕ ВОЈНУ, ПОЛИТИЧКУ И СВАКУ ДРУГУ КОНТРОЛУ НАД ТИМ ДЕЛОМ НАШЕ ЗЕМЉЕ. ТАКО НАМ БОГ ПОМОГ’О.

Тачка. Све друго, као ово што се дешава у ова два дана, је обично мешетарење, празнословљење садашњих и бивших окупационих намесника, препуцавање политичких мафијаша, подједнако одговорних за пропаст државе, тражење алибија за издаје и промашаје и играње са државом на наш рачун. Част онима који нису никад били део садашње и жутих власти и уопште тих идеологија.

Категорије:MAIL - RSS FEED

1 reply »

  1. У НАЗОВИ СКУПШТИНИ СРБИЈЕ НАЗОВИ МИНИСТРИ НИЈЕСУ СРБИ ПРАВОСЛАВЦИ И СВЕТОСАВЦИ СРБСТВО ЧЕКА СВОГ ВЛАДАРА И ГОСПОДАРА КА ЦАР ДУШАНА СИЛНОГ ДА ДОДАМ БЕОГРАДСКИ режим ЗАЈЕДНО СА шиптарима РАДИ ЗА нато окупатора БРАТСКИ ПОЗДРАВ РЕДАКЦИЈИ И БРАЋИ И СЕСТРАМА НА КОСОВУ МЕТОХИЈИ СССС

    Свиђа ми се