MAIL - RSS FEED

Руски рулет? Доказано да је токсичност вакцина различита од серије до серије


У овом видеу су приказани одломци са 85. седнице истражног одбора за корону, који предводи угледни правник др Рајнер Фуелмич.

На 85. седници, која је одржана путем видео-конференције, у центру пажње је била презентација рада Крејга Пардекупера, који на темељу VAERS података пружа доказ да постоји систематски образац токсичних серија вaкцина. Др Водарг, Др Jидон и тим статистичара из САД потврђују резултате и такође уочавају систематску употребу токсичних серија. Овим се јасно показује координисан приступ произвођача и надлежних за одређивање (токсичних) доза.

_________________

Транскрипт видео снимка:

Др Волфганг Водарг: Причамо о вакцинацији. То није вакцинација. Није истина да се у свакој инјекцији налази иста супстанца. И имамо веома чврсте долазе у вези серија (вакцина), да су различито креиране, да имају различито дејство… И само желим да вам ово покажем.

Овде видите табелу где имате државе САД, 50 и нешто држава САД, и онда имате серијe (вакцина)… Видите бројеве овде – у некима нема ничега, ту нико не умире… Али онда их је одједном било неколико где много људи умире – стотине умиру… Па ода поново пауза. Па онда опет имате људе који умиру. А када ближе ово погледате, а то је оно што су они радили, онда можете пронаћи овакве ствари… Овде можете видети, имате 9500 различитих серија (вакцине), а испод, на основној линији видите да се обично ништа не догађа… Али у неким серијама видите да се нешто догађа, а овде имате и токсичност… Токсичност је изражена у смртним случајевима. А ово oзначава да је у неким случајевима токсичност 3000 пута већа него на основној линији. И онда имате серије где је токсичност 2500 пута већа него на основној линији. А између ових појединачних гомила смртних случајева влада тишина – ништа се не догађа.

То је редовно – видите, линеарно се спушта а све је мање и мање смртних случајева… Као да покушавају открити дозу или дејство нечега – колико ће људи умрети. И можете видети да је то 3000, 2500, 2000, 1500 и 500 смртних случајева… А то зависи од различитих серија. А ово је само код Фајзера.

Имамо другачију структуру са осталим (вакцинама). Џонсон и Џонсон је имао ужасно гомилање случајева у одређеним серијама. Ми знамо све ово. И то нам врло јасно говори, а сваки доктор трњба то да зна, да се серије не контролишу, да се доктори само користе за велики експеримент, где они нешто испробавају. Ми не знамо шта они испробавају. Не знамо због чега људи умиру… Да ли је то због спајкова или нечег другог, то не знамо.

Др Рајнер Фуелмич: На крају крајева, зна се, наравно, сасвим јасно, да су неке од серија безопасне, или бар тако изгледају. Можда је физиолошки раствор, или није – ми то не знамо. Али друге то нису. Дакле, то је оно што је др Мајк Јидон изнео: постоји шанса 1:200 да ћете наићи на једну од тих опасних серија. 1:200! Дакле, ви играте руски рулет.

Др Волфганг Водарг: И оно што је такође откривено је да, када једна компанија ради такве ствари, као што је БионТек учинио овде, друге компаније ћуте… Други не изводе експерименте.  И сви они имају различите идеје о томе шта би могли испробати у овим великим експериментима, при чему сви ови глупи доктори мисле да дају свима исту инјекцију... То није истина. Они су злоупотребљени за веома велико испитивање, где нема етичке комисије. То је опскуран експеримент у коме су људи само жртве. То је ужасно! Сада постоји хиљаде Менгелеа! Али неки од њих не знају, док други врло добро знају шта раде! Они убијају људе! Убијају хиљаде људи!

Др Рајнер Фуелмич: Ова открића, посебно, имају огромне правне последице. Огромне! Јер када једном дођете до закључка да они то раде намерно, или, како Мартин Шваб каже – злонамерно… Кад једном дођете до тог закључка, у САД-у jе отворен пут за казнену одштету.

Др Волфганг Водарг: Али ти подаци су присутни. То су званични подаци VAERS-a. Ништа није скривено. Отворено је. Дакле, једноставно их свако може имати.

Др Рајнер Фуелмич: Да, али морате извући правни закључак, а правни закључај је да је то намера. А ако је намера, онда можете добити казнену одштету. Можете ићи до 21 пута већу од стварне штете, што се додаје на стварну штету. А у овом случајевима мислим да можете ићи и до 1000 пута, јер су ти људи тако тешко озлеђени… Мислим да ће ово бити довољно да се уништи цела индустрија.

_________________

Транскрипт: редакција СРБског ФБРепортера

Категорије:MAIL - RSS FEED

1 reply »

  1. ГУСЛЕ СТАВИЋУ ТЕ КРИЛО ДА ОПЕВАМ ШТА ЈЕ НА КОСОВУ ПОЉУ БИЛО НА ВИДОВДАН ПРЕ ШЕСТ ВЕКОВА И НЕКОЛИКО ГОДИНИЦА ДА ОПЕВАМ СОКОЛА И ТИЋА ЂЕНЕРАЛА БОЖИДАРА БОЖУ ДЕЛИЋА ИЗ БИЛЕЋЕ ЧУВЕНЕ ПО СРБСТВУ ЧОЈСТВУ И ЉУДСТВУ КОЈА ДАДЕ ВОЈВОДУ ВЛАТКА ВУКОВИЋА КОЈИ ПОТУЧЕ турке КОД БИЛЕЋЕ ПРЕ ОСАМ ГОДИНА ПРИЈЕ КОСОВСКЕ БИТКЕ КАД СЈЕВНУШЕ САБЉЕ ОШТРЕ И БРИТКЕ НЕДАЈ СЕ ЂЕНЕРАЛЕ ДЕЛИЋУ ПО ЧОЈСТВУ И СРБСТВУ СИ РАВАН МИЛОШ ОБИЛИЋУ И КОСОВСКИМ ЈУНАЦИМА СЛУШАО САМ И ГЛЕДАО ТВОЈУ ТЕШКУ ДЕЧАЧКУ МУКУ КОЈИ СИ ПРОЖИВЕО НА СВЕТОМ КОСОВУ МЕТОХИЈИ У СТАРОЈ СРБИЈИ ДОК ДРУГЕ ТВОЈЕ КОЛЕГЕ ЈОШ СУ ОПИЈЕНИ НЕКАКВИМ југословенством и јевропом ТИ НАШ ЂЕНЕРАЛЕ СЕ ПОНОСИШ СРБСТВОМ КАКО СВАКОМ СРБИНУ ДОЛИКУЈЕ НЕК ТЕ ГОД ДРАГИ ЧУВА И ГЛЕДА А НАСТАВИ ПУТЕМ ТВОЈИХ ПРЕДАКА И ЂЕДОВА У ТЕБИ ВИДИМ НОВОГ ВОЈВОДУ ЖИВОЈИНА МИШИЋА КОЈИ РЕЧЕ ПРЕСТОНАСЛЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ КАРАДЂОРДЂЕВИЋУ НИКАКО СА рватима САМО СА СВОЈИМ СРБИМА ДОДЂЕ ОД БОГА СУДЊИ ДАН ДА СРБИН ЈОПЕТ СЛОБОДАН ПОНОСНИ ЕРЦЕГОВЧЕ И НАЈБОЉИ СРБСКИ ВОЈНИЧЕ ОД ХЕРЦЕГ ШЋЕПАНА КОСАЧЕ И СВИХ СРБСКИХ ВЛАДАРСКИХ ФАМИЛИЈА МИ СРБИ СВОЈ ЗНАМО И душману НИКАД СВЕТО КОСОВО НЕ ДАМО НИТИ РАВНУ МЕТОХИЈУ

    Свиђа ми се