MAIL - RSS FEED

Адвокат Рајнер Фуелмич – О резултатима истраживања берлинског Комитета за корону (видео са преводом)


13.12.2021.
Извор: rumble.com

***

Здраво, ја сам Рајнер Фуелмич (Reiner Fuellmich) и хоћу да вас обавестим о досадашњим резултатима истраживања берлинског Комитета за корону.

Радим заједно са својим колегама у адвокатској фирми као адвокат који заступа у судским поступцима већ 27 година. Имам дозволу да се бавим правом у Немачкој и у Калифорнији.

Док се није појавио Ковид-19, искључиво смо заступали потрошаче и мала и средња предузећа у споровима против глобалних криминалних корпорација, као што су Дојче банка, VW, Kuehne+Nagel – највећа светска компанија за превоз терета. То се променило након што је вирус, претходно окарактерисан као безопасан, одједном проглашен узроком глобалне пандемије у марту месецу 2020. године, а свет постао притиснут ограничењем кретања, друштвеном изолацијом и обавезом ношења маски, као и масовним Пи-Си-Ар (PCR, polymerase chain reaction) тестирањем и такозваном вакцинацијом потпуно здравих људи. Ниједно логички доследно објашњење никада није дато за ову изненадну промену мишљења, од „не брините, ово је безопасан вирус“, до „ово је јако опасан вирус од кога ће много људи умрети“. Уместо тога, владе и мејнстрим медији намерно су ширили панику.

Постоји неколико интерних докумената који су процурели, а издати су од стране министарстава унутрашњих послова разних земаља, из којих се испоставило да је циљ свега овога био уношење панике. Ово је урађено свуда у свету уз помоћ такозваног приступа „здружене акције“, где су се људи непрекидно бомбардовани информацијама о такозваној опасности од такозваног новог вируса и то преко мејнстрим медија.

Како би прича била што уверљивија, додаване су јој и застрашујуће слике из, између осталог, Бергама у Италији и из Њујорка.
Ово је имало за циљ да се свима сугерише да и те како постоји разлог за панику,  што је веома чудно, јер би свако очекивао да би свака права влада покушала да умири становништво, ако би заиста постојао разлог за панику.

У међувремену, схватили смо да, бар док није дошло до увођења масовног вакцинисања овим такозваним вакцинама, нигде није дошло до великог броја смртних случајева. Оне страшне слике су биле делом фабриковане, а делом засноване на грубим грешкама у лечењу.

У склопу ове хаотичне ситуације, која се буквално догодила преко ноћи као по некој команди, наша колегиница Вивијана Фишер и ја, заједно са још два адвоката, основали смо Истраживачки комитет за корону, у Берлину, 10. јула 2020. године.
Ово смо урадили како бисмо добили одговоре на питања на која федералне владе, у то време из нама непознатих разлога, нису биле спремне да дају одговоре. Пре свега осталог, хтели смо да знамо колико је заиста тај вирус опасан, колико је поуздан Пи-Си-Ар тест, који је направио немачки професор Дростен, а који се свуда у свету препоручује од стране Светске здравствене организације као средство за откривање инфекције, као и колику штету мере за сузбијање ширења заразе Ковидом-19 проузрокују привреди, као и људском здрављу.

Да прво сумирам досадашње резултате Комитета.
Од јула 2020. године консултовали смо се са око 150 истакнутих научника и експерата из целог света и из свих области науке, укључујући области здравља, права, економије, психологије, психијатрије
, а везано за ова питања: колико је вирус опасан, колико је поуздан Пи-Си-Ар тест, те колико штете проузрокују мере везане за спречавање ширења заразе коронавирусом?

Међу тим експертима су и доктор Мајк Јидон, бивши потпреседник компаније Фајзер; професор Лик Монтање, лауреат Нобелове награде из Француске; Кетрин Остин Фиц, бивши заменик министра САД за банкарске послове и инвестиције; а од недавно и политичари као што су Сју Фрост, члан Надзорног одбора округа Сакраменто у Калифорнији.

Да ми је неко пре годину и по дана рекао да ће исход рада Комитета за корону до данас бити овакав, рекао бих му да узме лекове и да оде код лекара. Али, наша саслушања (заседања) доказују, ван сваке основане сумње, следеће:

1. Мере за сузбијање заразе Ковидом-19 никада нису имале никакве везе са здрављем. Не постоји никаква пандемија.
Постоји само један вирус који циркулише, са којим сваки неоштећени имунолошки систем може да се избори, баш као и са грипом. То је истина, без обзира на то да ли се овај вирус појавио на природан начин, или је створен у лабораторији. Поред тога, постоје веома добри алтернативни методи терапије у смислу превенције, или лечења ове болести, као што су витамин Це, Де, цинк, а могуће је и Ивермектин и остали.

2. Наше владе, или бар скоро све владе европских земаља, као и влада САД, не поступају у најбољем интересу свог народа, већ се у великој мери налазе под контролом глобалних корпорација и невладиних организација, што је Кетрин Остин Фиц сумирала као „господин Глобални“. Ово је термин који ћу ја овде користити, када говорим о онима који вуку конце иза сцене.

Како смо ми дошли до овог закључка? Па, и пре Ковид-19 свако од нас је имао неке необичне сусрете који су нас навели на то да помислимо да ту нешто није у реду. Али, ми нисмо могли тачно да одредимо шта је то што није у реду.

Још много пре него што се појавио Ковид-19, моје колеге и ја у фирми имали смо утисак да, када је наш посао у питању, нешто није у реду код немачких судова. Глобалне корпорације, као што су Дојче банка, VW, Kuehne+Nagel, као да су биле изван закона на немачким судовима, због тога што, на пример Дојче банку, једну од најкриминалнијих организација на свету, политичари сматрају као нешто што је системски важно. Због тога она de facto има посебну заштиту и на судовима. VW има посебну заштиту само због тога што су они највећи послодавац у немачкој области Доња Саксонија.
Наша сумња да је немачко правосуђе под веома јаким утицајем политике, толико да више није у стању да примењује законе који се односе на корпорације, открива да њихове преварне активности заиста имају стварно упориште.
Немачка изрека „хватајте мале рибе, а пустите велике да иду“, јер се претпоставља да су оне превелике да би направиле грешку, сада представља стварност. Судећи по понашању немачког правосудног система у парницама везаним за Ковид-19, сада је јасно, без икакве сумње за нас – да је то истина.

Немачке судије, које доносе судске одлуке које нису у складу са владиним планом о ширењу панике везано за Ковид-19 већ у складу са позитивним правним прописима, стављају се под притисак не само посредно, већ и на отворен начин, бруталним методама једног недемократског, чак и тоталитарног режима. То се очигледно ради како би се послала порука правосудном систему у целини, да би би био спречен да примењује одговарајуће законе и на тај начин доведе у питање владине планове. Драматичан пример једног судије у Вајмару и вештачења које је одређено ради доношења судске одлуке, доказује ово горе наведено.

Три вештака су дала стручно мишљење у предмету по тужби једне мајке двоје деце која су добила озбиљне физичке и психичке сметње због тога што су била принуђена да носе маске, да држе друштвену дистанцу и да се стално подвргавају Пи-Си-Ар тестовима. Сва три вештака су угледни професори на немачким универзитетима.

8. априла 2021. године, на основу ових налаза вештака, судија је одредио да школа и директор школе морају одмах да престану са свим овим мерама. На основу исказа вештака судија је донео одлуку да су мере предузете без икаквих стварних основа, јер Пи-Си-Ар тест, који је направио веома контроверзни немачки професор Дростен, није одобрен за дијагностичке сврхе, већ само у сврху научног истраживања. Супротно тврдњама професора Дростена, тест не може ни под каквим околностима да нам пружи поуздане информације о заражавању. Уз то, суд је нашао да мере за спречавање заразе Ковидом-19, наносе озбиљне последице по здравље деце, а дугорочне последице не могу се унапред знати.

Неколико месеци након доношења судске одлуке, због политичког притиска, кућа овог судије, његова канцеларија и аутомобил претражени су, и заплењени су му компјутер и мобилни телефон, због тога што је он био оптужен да је починио злочин. Злочин који му је приписан је искривљивање законских прописа. Али, као конкретан злочин му није приписано да је донео погрешну судску одлуку у материјалном смислу. Заправо, његова судска одлука још увек није оборена и то из веома доброг разлога. И Апелациони суд Португалије и Управни суд у Аустрији претходно су дошли до истог закључка, а то је да Пи-Си-Ар тест не може да открије инфекцију, па самим тим не може да буде основа за било какве мере за сузбијање коронавируса.
Уместо тога, оптужба против њега се састоји у томе да он, као судија из области породичног права, није био надлежан да донесе одлуку у овом случају, већ се у кривичном поступку који се води против њега наводи да је за одлучивање у оваквим случајевима надлежан управни суд. Међутим, у међувремену, неколико другостепених судова у Немачкој потврдило је да је у оваквим случајевима где је угрожена добробит деце свакако надлежан суд који се бави питањима породичног права и да тај суд треба да поступа, а не управни суд.

Упоредо са овим, спровели су се претреси и заплене и у кућама тројице вештака експерата, као и адвоката који је заступао децу, такође и у кући једног популарног уметника, који је иначе пријатељ овог судије.

Убрзо након тога, исти претреси и заплене спроведени су и у кући још једног угледног професора. Овај професор је један од најпознатијих светских стручњака за вакцинацију и вакцине, и он је био критичан у вези безбедности и ефикасности ових вакцина, с обзиром на то да оне нису подржане од стране иједне научне, или медицинске студије.

Како је то могло да се догоди у једној земљи која себе назива демократском? Прецизније, како је то политика у Немачкој и у другим земљама успела да прекрши принцип римског права AUDIATUR ET ALTERA PARS, што значи – саслушајмо и другу страну? А то је учинила уз помоћ мејнстрим медија који су ширили искључиво владину пропаганду, означавајући свако друго гледиште као десничарско или нацистичко, намећући сада још строжије мере заштите од Ковида-19 без икаквог стварног основа.

У међувремену, глобалне корпорације и њихове политичке марионете захтевају трајну забрану кретања, прво због Ковида-19 а потом и због климатских промена, као и сталну примену непроверених вакцина, не само једнократно, већ периодично – сваких шест месеци! Значи, биће потребно да се вакцинишемо сваких шест месеци! У неким земљама ово је већ реалност.

Даћу вам одговор заснован на саслушању сведока експерата Комитета за корону, тако што ћу вас прво известити о чињеницама везаним за стварну опасност од коронавируса и о поузданости Пи-Си-Ар тестова, као и о штетним утицајима на здравље и на економију, а који су последица ових мера. Онда ћу објаснити какве планове глобалне корпорације спроводе на потпуно отворен начин, а што се види из писмених и усмених изјава, на пример, оснивача Светског економског форума, Клауса Шваба, и оснивача Мајкрософта, Била Гејтса. Они одвраћају пажњу људи од својих правих циљева, уз помоћ пандемије. И коначно, објаснићу како ми, људи, можемо да повратимо не само свој суверенитет, већ такође и средства која глобалне корпорације већ деценијама краду од нас.

Прво, да погледамо мере против ширења Ковида-19, и да сагледамо чињеницу да оне никада нису имале никакве везе са здрављем.

ОВАЈ ВИРУС НИЈЕ НИШТА ОПАСНИЈИ ОД ОБИЧНОГ ГРИПА.
Постоје индикације да је првобитни вирус, наводно први пут примећен у Вухану, на вештачки начин произведен у Институту за вирусологију у Вухану у току експеримента везаног за такозвану генетску модификацију вируса.

Циљ ових експеримената је да вирус постане опаснији него што јесте, а нарочито да се изазове преношење са животиња на људе. Ово су, заправо, експерименти који се врше у циљу производње биолошког оружја. Између осталих појединаца који су били укључени у ове експерименте везане за тзв.генетску модификацију вируса, били су и амерички имунолог др Фаучи и претходно поменути немачки вирусолог проф. др Дростен, и то у великој мери.

Овде постоје многе ствари које треба разјаснити, али једна ствар је потпуно сигурна: првобитни вирус већ одавно не постоји.

Као што је случај и са сваким вирусом грипа, у међувремену је дошло до разних варијанти – мутација овог вируса, које се можда брже преносе, али су много мање опасне од првобитног соја вируса и то независно од тога да ли се ту ради о вештачки створеном вирусу, или о вирусу који потиче из природе.

Међутим, постоји озбиљна сумња да је вирус изолован на начин који није научно коректан.

Многи научници сада сматрају да је вирус грипа, односно вирус Инфлуенце А или Б, само преименован у пандемију коронавируса, од стране глобалних корпорација.

Али, на крају, ништа од овога није важно, јер је на питање о томе колико је вирус опасан – лако одговорити.

У међувремену, чак и веома контроверзна Светска здравствена организација, коју контролишу њени највећи донатори, укључујући ту и Фондацију Била и Мелинде Гејтс и ГАВИ, који заједно имају деонице у скоро свим компанијама за производњу вакцина у свету, слаже се са професором Џоном Јоанидисом са Универзитета Стенфорд, једним од најпознатијих научника у свету – да опасност од коронавируса, са стопом смртности од 0,14 до 0,15% одговара стопи смртности од обичног грипа.

Пре почетка тзв. вакцинације, нигде није долазило до прекорачења стопе смртности. На местима где је долазило до високе стопе смртности, као на пример у Бергаму у Италији и у Њујорку, испоставило се да је ситуација била изазвана погрешним лечењем великих размера.

У Бергаму су у старачким домовима умирали веома стари људи са већ постојећим, придруженим болестима. Њихов имуни систем је већ раније био ослабљен вакцинацијама и онда, како би се места у болницама ослободила за успаничене болеснике оболеле од Ковида, који на крау никада нису ни били смештени у болницу, болесници, укључујући и пацијенте оболеле од грипа, пребацивани су у старачке домове и ти су пацијенти заражавали кориснике домова за старе, којима је имунитет био ослабљен.

Уз то, Светска здравствена организација је поставила Ранијерија Геру у италијанско Министарство здравља, а он је фалсификовао податке за планове вежбе симулирања пандемије. Њихова последња вежба симулације пандемије није се одржала 2016. године, већ 2006. године, тако да професионалци из области медицине нису били довољно припремљени. Он више није запослен у Министарству здравља и под истрагом је од стране канцеларије Јавног тужилаштва Италије.

У Њујорку, као и сваке године током сезоне грипа, у неким болницама, али никако у свим, капацитети су били препуњени. На броду–болници „Утеха“, који има на располагању 1.000 кревета, није било заузето више од 20 до 40 кревета. И у Њујорку је болест погодила углавном старије људе, са већ постојећим болестима.

Због порука панике које су ширили медији, многи људи, који би иначе остали код куће и лечили се одговарајућим лековима против грипа, преплавили су болнице и пали као жртве или болничких инфекција или погрешног лечења, за шта као пример наводим интубирање уместо терапије кисеоником (стављањем маски за кисеоник), или уношење превеликих доза Хидроксихлорокина, или уношење опасних лекова као што је Ремдесивир.

Наравно, респираторне болести, укључујући и ову која се сада зове Ковид-19, су, као и грип, опасне болести. И наравно, и код Ковида-19, као и код сезонског грипа, постоје тешки случајеви, такође и смртни случајеви. Међутим, у типичним ситуацијама имуни систем пресретне вирус, нарочито јако токсични спајк протеин у устима и носу. Он постаје опасан само када се заобиђе имуни систем и када се јако токсични спајк протеин, заједно са осталим састојцима, као што су информациони рибонуклеински липиди и остале наночестице, убризгају директно у тело.

У сваком случају, како су у међувремену показали резултати обдукција обављених у Немачкој, људи који су наводно умрли од Ковид-19 пре почетка вакцинације, осим неколико изузетака, били су већ сви прешли просечан људски животни век, и/или већ патили од неких других озбиљних болести.

У суштини – нико од људи који су наводно умрли од Ковида-19, није заправо умро од Ковида-19.

96% људи који су, наводно умрли од Ковида-19 у Њујорку и Бергаму и 85% оних који су наводно умрли од Ковида-19 у Шведској, умрли су од потпуно других болести.

КАКО ЈЕ ИЗМИШЉЕНА ПАНДЕМИЈА КОРОНАВИРУСА? ШТА СЕ НАЛАЗИЛО ИЗА СВЕГА ОВОГА?

Делом засновано на исказима двојице бивших запослених у Светској здравственој  организацији, али такође и на исказима историчара и истраживачких новинара, као и научника, сада можемо да уђемо у траг следећој хронологији: КОНКРЕТАН ПЛАН ЗА ПАНДЕМИЈУ КОРОНАВИРУСА ВЕЋ ТРАЈЕ БАР ДЕСЕТ ГОДИНА.

То може и да се провери.Њу су глобалне корпорације планирале бар десет година уназад. Претходно, 2009. године, глобалне корпорације су учиниле покушај да претворе свињски грип у глобалну пандемију, али тај план је пропао буквално у последњој секунди, нарочито због тога што је немачки пулмолог др Волфганг Водарг, који је у то време имао политичку моћ као члан немачког Бундестага и Европског савета, ту пандемију описао као благи облик грипа.

У то време, Светска здравствена организација је неочекивано, преко ноћи променила дефиницију пандемије, тако да данас сваки грип може да буде проглашен пандемијом. До тада, пандемијом се сматрала болест која је проширена по целом свету, са много тешких и много смртних случајева, а сада је то постала само болест која је проширена по целом свету, без потребе да се у дефиницију укључе и тешки случајеви и велики број смртних случајева.

Због ове изненађујуће и никада објашњене промене дефиниције, Светска здравствена организација, која је тесно повезана са глобалном фармацеутском индустријом, могла је да 2009. године погласи пандемију свињског грипа.

Последица овога је производња скупих вакцина и њихова продаја широм света, на основу уговора који се до данашњег дана држе у тајности. Показало се да су ове вакцине потпуно непотребне, јер, супротно свим застрашујућим објавама фармацеутских индустрија и универзитета да ће се догодити милиони смртних случајева уколико се не спроведе вакцинација, испоставило се да свињски грип представља само благи облик грипа.

Даље, те вакцине су довеле до озбиљних здравствених проблема. Око 1.300 деце у Европи, нарочито у Скандинавским земљама, постало је неизлечиво болесно од нарколепсије и сада имају трајне штетне последице.

Много пре тренутне пандемије коронавируса регистровано је на десетине патената везаних за коронавирус и за спајк протеин, као и патената везаних за такозване вакцине.

Чак и пре избијања тзв. пандемије коронавируса, амерички научници су потенцијалним инвеститорима отворено рекламирали инвестирање у вакцине против коронавируса. У октобру 2019. године, пре него што је пандемија избила у марту 2020. године, уз пратеће затварање, социјалну дистанцу, обавезно ношење маски  и најзад тзв. вакцине, спроведена је финална вежба у Њујорку под називом „Догађај 201“. У томе су учествовали Фондација Била и Мелинде Гејтс, Светски економски форум и Центар за здравствену безбедност Џон Хопкинс. Убрзо након тога, епидемија онога што је данас познато као Ковид-19, наводно је избила по први пут у Вухану у Кини, а узрочник је наводно нови коронавирус. Међутим, убрзо након тога, узбуђење у Кини се стишало и наводна нова болест је доведена под контролу.

Али, глобалне корпорације, су искористиле инцидент у Вухану као одскочну даску, како би спровеле своју дуго планирану акцију у вези са пандемијом коронавируса. Одређивање фазе пандемије уз помоћ Дростеновог Пи-Си-Ар теста је овде главна ствар.

Док су сви политичари и лекари широм света, а међу њима и вирусолог професор Дростен, као и мејстрим медији, још увек убеђивали грађане да вирус који је дошао из Кина већина људи неће ни приметити, као што не примете ни омањи талас грпа, и да не треба предузимати никакве посебне мере, као и да су мaске потпуно непотребне, проф. др Дростен, чија је академска залеђина сада под великом сумњом, измислио је Пи-Си-Ар тест, уз чију помоћ је наводно могуће детектовати инфекцију Ковидом-19. У јануару 2021. године он је свима још увек говорио да нема потребе за бригом.

У два документа, која је по свету дистрибуирала Светска здравствена организација, он је изнео две лажне тврдње и то намерно лажне, како је то у међувремену утврђено. Те две лажне тврдње биле су од круцијалног значаја за пандемију.

Прва тврдња је да постоје асимптоматски случајеви, односно да постоје здраве особе које не показују симптоме ове болести а заражене су и шире около болест, тако да сваки појединац може да буде потенцијално опасан.

Друга тврдња је да његови ПЦР тестови, као неки златни стандард, могу да открију конкретне случајеве заразе Ковидом-19.

Међутим, асимптоматски случајеви заразе у случају респираторних вирусних болести као што су грип, или коронавирус, не постоје, као што је показала најскорија студија која је спроведена над 10.000.000 случајева у Вухану крајем 2020. године, што је и сам Дростен знао када је ово објавио.

А ПЦР тест који је направио добитник Нобелове награде Кери Мулис није ни одобрен нити прикладан за дијагностичке сврхе. То је због тога што помоћу њега не може да се направи разлика између живих и мртвих фрагмената вируса, а такође, тест може да буде позитиван на фрагменте вируса који остану након борбе имуног система са неким претходним грипом, или прехладом.
Нарочито, тест не може да одреди да ли је вирус у целини (фрагменти свакако нису довољни), ушао у ћелије и да ли се у њима размножава.

Дростен је све ово знао и пре шест година је то изричито и рекао у једном интервјуу за новине, говорећи о вирусу МЕРС, који такође спада у групу коронавируса. Тада је рекао да ПОЗИТИВАН ТЕСТ НИШТА НЕ ЗНАЧИ, те да потпуно здрави људи могу на тесту да буду позитивни.

У суштини преко ноћи, из разлога који до сада још увек нису јасни, али који указују на непланирани рани почетак ове пандемије, глобалне корпорације, уз помоћ политичара из Светске здравствене организације и мејнстрим медија, одједном су промениле мишљење.

Глобалне корпорације су извршиле притисак на Светску здравствену организацију да хитно објави опасност по јавно здравље међународних размера. Према правилима Светске здравствене организације, таква опасност по здравље међународних размера је једини основ и разлог због кога потпуно нови и још неиспитани лекови, у овом случају вакцине, могу да се користе на људима.

Уобичајено је да процес развоја и добијања дозволе за коришћење неког новог лека трају најмање 8-10 година. На првом хитном састанку у фебруару 2020. године присутни нису могли да се договоре око тога да ли треба прогласити ову лажну опасност по јавно здравље међународних размера, због тога што није било случајева болести. Међутим, због наводно опасне ситуације, договорили су се да се поново састану две недеље касније.

На том другом хитном састанку, (лажна) опасност по јавно здравље међународних размера је објављена.

Шта се променило? Па, ништа.

Међутим, професор Дростен је учинио свој Пи-Си-Ар тест доступним Светској здравственој организацији. Уз помоћ овог теста створени су услови за проглашење опасности по јавно здравље.

Данас се сматра да су проглашење опасности по јавно здравље међународних размера и, све мере заштите против Ковида-19 које су уведене као резултат тога, засноване искључиво на потпуно безначајним, лажним позитивним резултатима тестова.

Пре свега, Пи-Си-Ар тест сам по себи НЕ МОЖЕ да детектује инфекције, заразне инфекције, ни под каквим околностима, као што сам управо објаснио.

А поврх свега Дростен је установио свој тест на такав начин да је било загарантовано да ће давати лажне позитивне резултате. То је због тзв. цикличне реакције амплификације, коју је потребно имати да би се проценили резултати теста. Машина у коју се стављају брисеви увећава молекуле који су иначе људском оку невидљиви. Она прави много цикличних реакција, зато се они и зову циклуси амплификације (увећавања): 2, 4, 6, 8, 16, 32 итд. Сада постоји сагласност око тога да све што је изнад нивоа 24 цикличне реакције, није научно утемељено, па је самим тим бескорисно. 

Због тога фанкфуртско Одељење за здравље уопште не узима у разматрање резултате теста који садрже више од 24 цикличне реакције. Доктор Мајк Јидон, раније запослен у компанији Фајзер, споразумео се са др Фаучијем да више од 35 цикличних реакција резултира са најмање 97% лажних позитивних резултата.

У Дростеновом тесту, који је служио као образац за велику већину тестова који су се примењивали свуда у свету, користило се чак 45 цикличних реакција амплификације. Ово је све било праћено паником коју су ширили мејнстрим медији и велика већина политичара, уз примену мера против Ковида-19, као што је затварање (које је смишљено недуго након ситуације у Кини), друштвена дистанца, обавезно ношење маски, и коначно, тзв. вакцине.

Ове наводне вакцине су, заправо, експерименти везани за терапију генима, који се врше над људима који ништа не сумњају, јер не постоји никаква валидна претходна сагласност коју људи треба да дају. У овом тренутку треба нагласити да свака инвазивна медицинска интервенција представља телесну повреду, осим ако пацијент изричито не пристане на њу.

А његов пристанак није важећи ако он није правилно и у потпуности обавештен о чињеници да у конкретном случају нису рађене никакве медицинске студије, већ да постоји само дозвола за употребу због хитне ситуације, као ни о чињеници да постоје бројни нежељени ефекти вакцина који су се у међувремену појавили.

Овај концепт претходног пристанка након добијених информација је најважнији резултат Нирнбершког процеса из 1946. године.

Међутим, управо су ове инјекције, лажно назване вакцинама, које садрже супстанце које раније нису биле тестиране у научним студијама везано за њихову безбедност и ефикасност, биле циљ глобалних корпорација од самог почетка.

Кораци који су након тога следили, за које је дата наредба након проглашења лажних мера (затварање, друштвена дистанца, принудно ношење маски), служили су само томе да се становништво натера да поверује да опасност заиста постоји, да се узнемири и дезоријентише, и да почне до те мере да сарађује, да на крају пристане на тзв. вакцинацију као на једини начин да се заштити, односно имунизује против ове болести.

НЕ ПОСТОЈИ РАЗЛОГ за употребу ових вакцина. То је због тога,  као што сам напред навео, што уопште не постоји пандемија коронавируса, већ само пандемија Пи-Си-Ар тестова.

Поред тога, постоје веома ефектне и потпуно безопасне алтернативне методе у смислу превентиве и лечења, као што је горе већ истакнуто. А што је још горе, вакцине су се показале неефикасне, као што се то на драматичан начин показало у Израелу. Тамо је 86% пацијената лечених у болницама од Ковида-19 примило две дозе вакцине.

А вакцине су и веома опасне. Један узбуњивач је објавио да је број смртних случајева након примања вакцине фалсификован у једном од америчких спискова. Реалне процене су да је до сада било најмање 500 000 смртних случајева као последица примљене вакцине, од почетка вакцинације.

Уз то, постоје и озбиљни нежељени ефекти, као што су неуролошки поремећаји, тромбозе, миокардитис и остали. За јесен, зиму и надолазеће пролеће, експерти очекују озбиљне проблеме за оне који су вакцинисани, када се буду сусретали са тзв. дивљим вирусом у форми вируса прехладе, или грипа, због цитокинске олује, аутоимуних болести и тешких случајева тромбозе, између осталог. Због тога што ове вакцине оштећују имуни систем, свака следећа доза вакцине изазваће још већу штету управо када дође до контакта са тзв. дивљим вирусом.

Сви ови бројни нежељени ефекти који су се десили у међувремену, били су познати америчком Центру за контролу и превенцију болести још много пре почетка вакцинације. Што је још горе, како показује садржај докумената произвођача који су предати Европској агенцији за лекове, као и садржај тајних уговора произвођача са националним државама, произвођачи не знају да ли тзв. вакцине имају икакво дејство.

Они то не знају. А не знају ни да ли су опасне. Али, траже имунитет од националних држава у случају тужби због телесних оштећења изазваних вакцинама. И такође експлицитно захтевају да, иако постоје алтернативни методи лечења, због којих би, наравно, вакцине биле потпуно непотребне, њихови експериментални производи и даље морају да се купују.

И коначно, да погледамо планове глобалних корпорација и политичара који контролишу ове планове и да видимо како ови планови могу да се спрече.

Оно што је невероватноје то да свако може да прочита шта смерају глобалне корпорације и њихове марионете као што су Клаус Шваб оснивач Светског економског форума, или Бил Гејтс, оснивач Мајкрософта и највећи светски инвеститор вакцина. Све је то потпуно транспарентно.

Дуги низ година, следећи стопе свога оца који је био ватрени еугеничар, Бил Гејтс је говорио о потреби да се у драматичној мери смањи светска популација. Већ годинама наслови говоре о томе како он користи наводне вакцине у Африци и Индији, које су у стварности довеле до стерилитета код жена и девојака.

Клаус Шваб иде у истом смеру и говори ово у својој књизи „Велико ресетовање“ и поред тога захтева, а папа га у томе подржава, формирање Светске владе под руководством Уједињених нација, које су у међувремену пале под контролу Светског економског форума. Ово треба да се постигне тако што ће се у свету створити што већи хаос и то у форми пандемија, ратова, укључујући ту грађанске ратове, као и природних катастрофа, а како би се светска популација убедила да националне владе нису способне да са тим изађу на крај, и да једина Светска влада ту може да помогне.

У исто време, Шваб позива на преусмеравање свог богатства на глобалне корпорације, тако да до 2030.године нико, осим наравно глобалних корпорација, ништа неће поседовати. Наравно, због тога би требало да будемо срећни. Уз то, а ово је централни део стратегије глобалних корпорација, треба да се укине готов новац и њега треба заменити дигиталном валутом.

Ово ће бити додељено или одузето свакој особи на свету, а свака особа ће моћи да се лоцира било где да се налази и у свако доба, на основу разних система за праћење, а све то треба да ради једна једина Централна светска банка

Очигледно је, дакле, а ово је нарочито мишљење психолога и психијатара које је саслушао Комитет за корону, да када се ради о глобалним корпорацијама и њиховим марионетама, ми имамо посла са психопатама и социопатама.

Ево још једне важне информације.

Кроз Светски економски форум који је основао Клаус Шваб 1971. године, глобалне корпорације обучавају своје марионете почев од 1992. године, кроз Програм младих глобалних лидера. Ангела Меркел и Бил Гејтс су били међу првима који су завршили обуку у класи из 1992. године.

Велики број тренутних вођа, политичара, који су углавном слабе личности, али који поседују добро научене говорничке вештине, такође долази из овог програма, укључујући у и Макрона из Француске, Курца из Аустрије, Џастина Трудоа из Канаде, Јасинду Ардерн из Новог Зеланда, али такође и немачког министра здравља Јенса Шпана и председника Европске комисије, Урсулу фон дер Лајен.

Против планова ове политичке групе, чије карактеристике сада све више људи препознаје, покренуте су јако велике законске расправе у Индији, Јужној Африви, САД, Канади и Француској, али и другде.
Њихов циљ је да прогласе све оне који стоје иза ове пандемије одговорним, како по правилима грађанског, тако и по правилима кривичног права.

Ово такође укључује и захтев да се врате средства која су од становништва отеле глобалне корпорације и невладине организације (које су контролисане од стране глобалних корпорација) и то не само од почетка пандемије, већ деценијама уназад. У таквим случајевима у којима не постоје јасне криминалне радње, већ уместо тога постоје уговори везани за накнаду штете, све те уговоре треба поништити.

Нарочито, англоамеричко право, са његовим моћним оруђем које се односи на предистражне радње пре самог претреса и са казненим одштетама у случају намерног наношења штете, омогућава веома ефективно постизање правичног задовољења.

У Португалији, Аустрији и Немачкој, у одлично написаним судским одлукама тврди се да потпуно непоуздани Пи-Си-Ар тестови не могу да буду основ за било какве мере заштите против Ковида-19.

Берлински Комитет за корону већ сада има веома оптужујуће доказе који доказују да овај план везан за епидемију нема никакве везе са здрављем.

Планови глобалних корпорација имају једино ове циљеве:

  • уништење регионалних привреда, како би становништво постало зависно од снабдевачких ланаца глобалних корпорација;
  • пребацивање богатства светске популације са дна на врх, ка најбогатијима, ка глобалним корпорацијама;
  • смањење популације, можете то да назовете и ГЕНОЦИДОМ;
  • тоталну контролу глобалних корпорација над преосталом популацијом и успостављање Светске владе при Уједињеним нацијама, које се сада налазе под контролом Светског економског форума.

Још једном морамо да нагласимо да ми имамо посла са мегаломанијацима, психопатама и социопатама, који морају да се зауставе и требало је већ одавно да се зауставе.

Али, сада је дошао тренутак у коме се све више људи буди и схвата ко јури за какавим циљевима у овој пандемији. Иако мејнстрим медији то скривају, чињеница је да на стотине хиљада људи излази на улице широм света, укључујући Лондон у Енглеској, Берлин у Немачкој, али и Аустралију, Бразил итд.

Све више политичара, адвоката, лекара, као и јавних службеника, чак и полицајаца, одбија да учествује у овим злочинима против човечанства. Али, као додатак нашим правничким напорима и као додатак нашим напорима да разоткријемо чињенице и све представимо јавности, постоји и трећи ниво, наиме, духовни, религиозни, космички, или назовите га како хоћете, ниво. И ми сматрамо да је овај ниво најважнији. То можемо да видимо у једној причи коју нам је недавно испричао један немачки лекар, на састанку Комитета за корону.

Он је хтео да подигне новац са аутомата и ушао је у хол једне банке. Тамо је стајала једна старија жена и носила је маску. Она се у страху одмакла од њега јер он није носио маску. Она је рекла да он мора да носи маску јер се она плаши да ће се заразити, а да ће затим заразити и свог мужа. Овај лекар јој је рекао да не треба да се плаши. Онда јој је пришао, скинуо јој маску и загрлио је… Жена је почела да плаче и рекла је да је нико није загрлио већ више од годину дана.

Ето, о томе се ради: човечност против нечовечности.

Ми смо људи. Ми можемо да се смејемо, плачемо, певамо, играмо и да се грлимо. Она друга страна, глобалне корпорације и њихове марионете, не могу то да раде. Они имају само лажна осећања и уопште немају емпатију. То је због тога што та друга страна нема приступ духовној страни.

Устав САД почиње речима: „Ми, народ…“. А када је пао зид између Источног и Западног Берлина пре 33 године, источнонемачки народ је певао: „Ми смо народ…“, пре него што је срушио зид. На исти начин ће се срушити и кула од карата глобалних корпорација.

У мојој глави не постоји никаква сумња да ће глобалне корпорације и њихове марионете изгубити овај рат између добра и зла. Они ће изгубити свој сулуди рат против живота и онога што представља чин стварања.

То је једини могући исход.

_______________

Транскрипт:
Биљана Диковић, СРБски ФБРепортер

Категорије:MAIL - RSS FEED

1 reply »