АКТУЕЛНО

Шта се крије иза Вучићеве намере да вакцинише 2 милиона Срба непровереном увозном „грип вакцином“!?


КАКО СЕ СТРАНЕ СМРТОНОСНЕ ВАКЦИНЕ ТЕСТИРАЈУ НА СИРОТИЊИ- У ДОГОВОРУ СА КОРУМПИРАНИМ „БАНАНА РЕПУБЛИКА РЕЖИМИМА“:
Швајцарска фармацеутска кућа „Новартис“ је 2007 направила „тајни дил“ са Пољском владом- да тестирају непроверену вакцину за „птичји грип“ (Х5Н1) на стотинама бескућника.
Само у једном „склоништу“ за бескућнике, у граду Грудзиак, та непроверена вакцина је усмртила 21 особу. Корумпирани пољски лекари и медицински техничари су лагали јадне људе да им дају лек против прехладе или упале плуће, у неким случајевима су обмањивали сиротињу да је то вакцина за „обични грип“.
У току је групни судски поступак од стране породица („ликвидираних и оштећених“) из Пољске, против Новартиса…
https://www.swissinfo.ch/en…

АЛАРМАНТНО Власт договорила тестирање вакцине на грађанима Србије!

Суочена са извесним економским колапсом Србије власт је још на почетку првог таласа епидемије вируса короне почела договоре са Кином о финасијским инјекцијама неопходним за одржавање социјалног мира. У том смислу су издате државне обвезнице, као и корпоративне обвезнице највећих јавних предузећа. Међутим, како то није било довољно Вучићев режим је направио аранжман да Србија буде међу првим државама у свету која ће своје становништво масовно вакцинисати непровереном кинеском вакционом против вируса короне.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nas čeka teška jesen, najteži talas korone očekuje se oko 1. novembra i upozorio da mora da se izbegne katastrofa na svaki način, odnosno sudar korone i sezonskog gripa. Zato će biti nabavljeno više od dva miliona vakcina protiv gripa. Vučic je na konferenciji za novinare rekao da će vakcinu protiv sezonskog gripa morati da prime svi medicinski radnici, deca do 12 godina, penzioneri, policija, hronicni boelesnici, šalterski sluzbenici… EKSPRES.NET

Сведоци смо да се сада јавност навикава на то да ће се крајем године становништво масовно вакцинисати са том непровереном и потенцијално опасном вакционом, а да се то увија у медијску обланду и чак назива спасом за животе људи и за српску економију.

Народни слободарски покрет се оштро противи најави масовног вакцинисања становништва са непровереном вакционом и најављује да ће покренути низ акција како би се то спречило. Грађани Србије нису ничији робови и не могу бити препродавани као заморчићи!

Информативна служба Народног слободарског покрета

 

5 replies »

 1. Strasno. Apsolutno se protivim prinudnom vakcinisanju naseg stanovnistva neproverenim vakcinama a narocito sam protiv davanja takvih vakcina deci. Kako postoje misljenja da je takva vakcina spasonosna takvim ljudima omoguciti davanje vakcina.

  Свиђа ми се

 2. Могуће је и да је Меркелова склопила дил да се немачке вакцине испробају на Србима. Једино што је овде заиста јасно, јесте, да су Срби заморчићи и да их је АV продао.
  Он воли протестанте и мурате…

  Свиђа ми се

 3. Niko nema pravo da izigrava Boga. Kada idete na bilo kakvu operaciju traze van potpis. ZASTO? Zato da skinu odgovornost sa sebe u koliko nesto krene po zlu.
  Kao lekar, cesto Sam mogla samo da posmatram poslednje momente zivota ljudi koji su svojim potpisima odbijali pomoc.
  Svako ima neotudjivo pravo da odlucuje o svom zivotu, pa i o smrti.Tako i odluku da li ce primiti vakcinu ili ne donosi svaki pojedinac za sebe. Sve je u ovom trenutku ishitreno.

  Свиђа ми се

 4. ЈЕДИНИ КОЈИ ВРЕДЕ СУ БРАЋА МАРКО ЈАКШИЋ И СЛАВИША РИСТИЋ А ПАРОВИЋУ ЂЕД ЈЕ БИЈО комуниста ПИСАНИЈЕМ ПОЗДРАВЉАМ СРБСКИ ПОКРЕТ ОТАЏБИНА ПРАВЕ СРБЕ И ЉУДЕ ТАКО ДА МЕ НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ШТА ПАРОВИЋ ЗБОРИ ЈЕДНОМ ДА ОДВОЈИМО ЖИТО ОД кукоља СССС

  Свиђа ми се