АКТУЕЛНО

НОВИ САД: УХАПШЕНИ активисти КРОВА НАД ГЛАВОМ у одбрани породице Мандић


Здружена акција Кров над главом данас је бранила породицу Мандић у Новом Саду у улици Николе Тесле 10, коју је покушао да исели извршитељ Вујадин Масникоса.

 

Командир је од првог контакта са нашим активистима, који су као и увек мирно стајали испред капије дома породице Мандић, био јако непријатан, викао је, претио је употребом силе и одузимањем телефона.

Затим је рекао да ће сви бити похапшени и позвао марицу и интервентну јединицу.

Након пола сата је речено да се извршење одлаже, али да сви окупљени морају у полицију да дају изјаве, а затим су сви уведени у марицу. На нашем лајв видеу се могао видети и занимљив моменат срдачног поздрава припадника интервентне бригаде и помоћника извршитеља Масникосе.

Подсећамо медије да се јутрос у Новом Саду догодило троструко убиство и да полиција са дугим цевима на улицама проверава возила, па постављамо и питање да ли је извршење и одузимање дома породици Мандић од стране извршитеља Масникосе тренутно важније од проналажења починиоца троструког убиства.

Ново саопштење када наши активисти буду пуштени из полиције.

НИКО БЕЗ ДОМА!

ИЗВОР: ЗА КРОВ НАД ГЛАВОМ

——–

24.5.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Кога „бране“ ови страни плаћеници „Кров над главом“ !?! Лажне социјалне случајеве, лопове, који хоће на криминалан начин да дођу до државних ( друштвених) станова.

    Ако сте ПРАВИ хуманисти а сви знамо да нисте, што не скупите новац па на тај начин помогнете своји лажним социјалним случајевима или уступите део вашег стамбеног простора вашим јадним социјалним паћеницима.

    Свиђа ми се