АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Почело Илегално гласање на Окупираном северу Косова и Метохије (Орвелијански Превод)


Међу првим Србима своју сепаратистичку и анти-уставну (према држави Србији) „обавезу“ су обавили старији грађани- углавном заведени, излапели, национално отупели, или једноставно преплашени и уцењени од стране Вучићевог и Тачијевог анти-србског режима… Кандидати такозване Српске Листе су у новембру прошле године „принципијелно“ поднели оставке на места Тачијевих „градоначелника“ због увођења такси Приштине на робу из Србије и БиХ, да би се сад поново непринципијелно (и полтронски) кандидовали, и тако поново извршили кривично дело напада на Уставни поредак Републике Србије… Сада ће поново положити заклетву ратним злочинцима Хашиму Тачију и Рамушу Харадинају да ће бити верни и бранити „уставни поредак“ шиптарске квазидржаве- што подразумева да ће активно учествовати у рушењу Уставног поретка матичне државе Србије!?

Почело Илегално гласање на Окупираном северу Косова и Метохије (Орвелијански Превод)

Орвелијански превод новинског текста „глобалистичко-евроатлантистичке агенције“ БЕТА (у прилогу)- „превео“ ФБР уредник М. Новаковић

У четири општине државе Србије на северу КиМ, у седам часова су- у режији НАТО окупатора, њихових слугу из редова србског народа. и шиптарских сепаратистичко-терористичких квазивласти- отворена илегална „биралишта“ самопроглашене шиптарске државе. Међу првим Србима своју сепаратистичку и анти-уставну (према држави Србији) „обавезу“ су обавили старији грађани- углавном заведени, излапели, национално отупели, или једноставно преплашени и уцењени од стране Вучићевог и Тачијевог анти-србског режима.

Илегални „градоначелници“ се бирају- изван уставног поретка државе Србије и у складу са илегалним уставом илегалне шиптарске квазидржаве- у Северној Митровици, Лепосавићу, Зубином Потоку и Звечану, где има укупно 87 „бирачких места“, а право гласа у складу са уставом „Косова Репубљик“ има око 58,000 грађана- и то искључиво оних који поседују илегална документа илегалне шиптарске државе.

У Северној Митровици грађани имају могућност да бирају једног од три сепаратистичка кандидата- Горана Ракићија испред тзв. Српске Листе, Ердана Атићија из Самоопредељења и (Оштро)Конђе Чауши која је кандидована испред ПДК.

Кандидати такозване Српске Листе су у Звечану ВучићеваВучина Јанковићи, Зубином Потоку Срђан Вуловићи и Лепосавићу Зоран Тодићи.

Они су у новембру прошле године „принципијелно“ поднели оставке на места Тачијевих „градоначелника“ због увођења такси Приштине на робу из Србије и БиХ, да би се сад поново непринципијелно (и полтронски) кандидовали, и тако поново извршили кривично дело напада на Уставни поредак Републике Србије…

…Сада ће поново положити заклетву ратним злочинцима Хашиму Тачију и Рамушу Харадинају да ће бити верни и бранити „уставни поредак“ шиптарске квазидржаве- што подразумева да ће активно учествовати у рушењу Уставног поретка матичне државе Србије!?

 

ФБР (Бета) 19.05.2019

 

ОРИГИНАЛНИ ЧЛАНАК:

Počelo glasanje na severu Kosova

Beta

U četiri opštine na severu Kosova u sedam časova otvorena su birališta, a među prvima građansku dužnost na vanrednim lokalnim izborima obavili su stariji građani.

Predsednici opština biraju se u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zubinom Potoku i Zvečanu gde ima ukupno 87 biračkih mesta, a pravo glasa oko 58.000 građana.

U Severnoj Mitrovici građani imaju mogućnost da biraju jednog od tri kandidata – Gorana Rakića ispred Srpske liste, Erdana Atićija iz Samoopredeljenja i Gonđe Čauši koja je kandidovana ispred PDK.

Kandidati Srpske liste su u Zvečanu Vučina Janković, Zubinom Potoku Srđan Vulović i Leposaviću Zoran Todić.

Oni su novembra prošle godine podneli ostavke na mesta gradonačelnika zbog uvođenja taksi Prištine na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

(Beta, 19.05.2019)

 

1 reply »