АКТУЕЛНО

СРПСКИ ЦЕНТАР ЕКОЛОГИЈЕ – САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ


Поводом кукавичког и дивљачког демолирања аутомобила нашег дугогодишњег пријатеља и сарадника – познатог београдског адвоката и председника организације „Кућа правде – Стразбур“ Предрага Савића, овим путем изражавамо згражавање над оваквим делом – злоделом, иза ког највероватније стоји покушај застрашивања Пеђе као успешног адвоката и бескомпромисног борца за поштовање права и правног поретка у Србији.

Они који га не могу интелектом и знањем победити у судским поступцима, прибегавају оваквим непопуларним методама.

ФОТО: Медија центар

Као представници цивилног сектора Србије овим путем захтевамо од полиције и других државних органа хитну и објективну истрагу, како би виновници оваквих радњи били приведени правди, а за Предрага и његову породицу захтевамо заштиту и обезбеђење вишег степана безбедности.

У Београду, 1. маја 2019. године

СРПСКИ ЦЕНТАР ЕКОЛОГИЈЕ
председник – Жељко Стојковић

ИЗВОР: САОПШТЕЊА

———–

1.5.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Sramota! Srbijo do čega si došla…Lopov i banda te vode koji se plaše istine.Ne zaboravi bando da će se narod podići a onda ćete za jajca da visite na sred Terazija hulje i bitange proamericke! Uz zid ćete da stojite dok vas narod kamenuje taj isti koga kupujete za smrdljiv sendvič .Gori od vas nisu bili, hostapleriiiii

    Свиђа ми се

  2. Stvarno necuveno do kojih raumera je kriminal u Srbiji dosao. Svoj vrhunac dostiže , na zalost.To je udar i na pravdu i pravosudje i nepotkupljive advokate i sve što treba da se istakne u prvi plan kao etika.Daj Bože da nije po onom da je lopov vikao “ držite lopova..“Tako i ovi u vrhu kriminalna banda da nije umjesana u ovo zastrašivanje .Neka Bog čuva pravedne ljude!

    Свиђа ми се