АКТУЕЛНО

„Срби су неписмени дегенерици“ – Џо Бајден кандидат за председника САД


Бивши потпредседник САД и дугогодишњи сенатор Џо Бајден и званично је објавио да ће се упустити у „трку“ за председника САД. На овај начин је постао досад најистакнутији демократа који ће покушати да свргне са власти Доналда Трампа на изборима 2020. године, пренео је АП.


Одлука да се кандидује означава трећу председничку кампању Џозефа Бајдена, након два неуспешна покушаја 1988. и 2008. године да освоји демократску номинацију, а овом информацијом је коначно означен крај спекулацијама о његовим намерама да последњи пут покуша да уђе у Белу кућу.

Бајден је рекао да ће се кандидовати као „демократа Обама-Бајден“, који је прагматичан и прогресиван. Он жели да буде спона између белих гласача радничке класе и младих, разноврснијих гласача који су подржали Обаму. Ако победи, Џо Бајден (76) ће постати најстарији председник у историји САД.

Како се наводи, бившег потпредседника САД највише подржавају мањине и старије одрасле особе.
Бајден је 36 година био у америчком Сенату представљајући Делавер, а осам година био је потпредседник председника Барака Обаме.

Као члан Спољнополитичког одбора Сената, он је подржавао НАТО агресију на Републику Српску и СР Југославију, те је снажно лобирао за сепаратисте и терористе на Косову и Метохији.

Џо Бајден, човек који је током разматрања у Сенату САД о агресији на СР Југославију 1999. године рекао да „све Србе треба ставити у нацистичке концентрационе логоре“, те да САД треба да спроведу фашистичку окупацију Србије у стилу „јапанско-немачке“, у званичној је посети Београду уз највише државне почасти.

Бајден упоређује Србе са нацистима (2002. година) 

Треба подсетити да је Џо Бајден био један од најжешћих ратних хушкача против СР Југославије. Он је један од „најзаслужнијих“ Aмериканаца за агресију на СР Југославију. Заговарао је и копнену инвазију на СР Југославију, а своју познату реченицу је поновио и гостујући на Си-ен-ену код Ларија Кинга где је рекао: 

„Све Србе треба ставити у нацистичке концентрационе логоре. Срби су неписмени дегенерици, убице беба, месари и силоватељи.“

Џо Бајден и Џосеф Диогуарди 1998. године расправљају о будућој агресији на СР Југославију и већ завршеној агресији на Републику Српску. 

Србомрзитељским стопама ишао је и његов покојни син Бо Бајден.

Син Џозефа Бајдена, Бо Бајден 2008. године назива Србе „псима“ и „разбојницима“

Џо Бајден и његов син никада се нису извинили за овакве изјаве. Џо Бајден је већ боравио у Србији те био срдачно дочекан у Београду.

САД, иако их већина медија и политичара представља као „важног западног партнера“ и даље крше Резолуцију 1244 и не поштују територијални суверенитет Србије.

ИЗВОР: ВОСТОК

—————

26.4.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. ТЗВ јое биџен ЈЕ УНУК фашистичког гестапа баура ПРАВО ИМЕ МУ ЈЕ јозеф бауер ТЗВ еу НАСЕЉАВА ТЗВ избеглице У ЈЕВРОПУ ПРОРОЧКИ ОНИ КОЈИ СУ ПРОТИВ ТЗВ избеглица А КОЈЕ ЕТО ватикан И ТЗВ еу ПРИСИЉАВА ВИДЕЋЕ ДА ЈЕ ПРАВОСЛАВЉЕ ЈЕДИНИ СПАС ПРЕЛАЗИЋЕ ИЛИ ТАЧНИЈЕ СЕ ВРАЋАТИ У ПРАВОСЛАВЉЕ ЈЕР ТЗВ еу НАЗОВИ влада ВРШИ ЕТНИЧКУ СЛИКУ ЈЕВРОПЕ ГОСПОДЂА МАРИЈА ЛЕ ПЕН И НАЦИОНАЛИСТИ У ЧИТАВОЈ ЈЕВРОПИ СУ ВИДЕЛИ ШТА ЈЕ ДОНЕЛО БОМОРДОВАЊЕ СРБИЈЕ И ЗБОРЕ ДА СВИ ТРЕБАЈУ БИТИ СА СРБИМА КАД ЉУДИМА ОБЈАСНИШ ДА ИМ СРБИ НИЈЕСУ непријатељи ВЕЋ ДА СУ ИМ непријатељи јеше и муслимани МНОГИ СЕ ЗАМИСЛЕ ТРЕБА НА СВЕ ДЕСНИЧАРСКЕ САЈТОВЕ СЛАТИ НА ЖАЛОСТ СЛИКЕ ПОРУШЕНИХ СРБСКИХ МАНАСТИРА И ЦРКВИ НА СВЕТОМ КОСОВУ МЕТОХИЈИ И ОБЈАСНИТИ ИМ АКО СЕ НЕ УЈЕДИНЕ СВИ ДЕСНИЧАРИ ПРОТИВ ислама јеша и папе СВА НА ЖАЛОСТ ЈЕВРОПА ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ КА саудијска арабија или кувајт ПРОТИВ САМ немачке и њиховог назови мезимчета курватске АЛИ СА ГРЧКИМ НАЦИОНАЛИСТИМА ФРАНЦУСКИМ ИРЦИМА ШКОТИМА МОЖЕМО УЗ ПОМОЋ РУСКИХ КОЗАКА СЕ ОДУПРЕТИ ТЗВ еу И муслиманима КОЈИ СВАКОГ ДАНА ДОЛАЗЕ ИЗ ГРЧКЕ У ОЈАДЂЕЊУ СРБИЈУ ГРЧКА ЗЛАТНА ЗОРА ЈЕ ПРОТИВ ГРЧКОГ ТЗВ ПРЕМИЈЕРА ципраса КОЈИ ЈЕ јешаУМЕСТО САДАШЊЕ ПОЛИЦИЈЕ СРБИЈЕ ФОРМИРАТИ СРБСКУ ДРЖАВНУ СТРАЖУ ДА ЧУВА СРБСТВО ОД НЕЗАДОВОЉЊИХ ВОЈНИКА И ПОЛИЦАЈАЦА ВС И ПОЛИЦИЈЕ СРБИЈЕ ДА СЕ САЧУВА СРБИН АРИЈЕВАЦ НАЈСТАРИЈИ НАРОД НА СВЕТУ СВАКИ ЧОВЕК ИМА ПРЕЗИМЕ САМО СУ НАМЕРНО САКРИЛИ ПРЕЗИМЕ АЛЕКСАНДРУ КАРАНОВИЋУ ГОСПОДЂА ОЛГА ЛУКОВИЋ ПЈАНОВИЋ ЈЕ НАПИСАЛА КЊИГУ СРБИ СУ НАЈСТАРИЈИ НАРОД УЗ МИЛОША МИЛОЈЕВИЋА ЈЕ РЕКЛА ИСТИНУ О СРБИМА ЈЕДИНО ЈАКА ВЕРА У БОГА И СВЕТОГ САВУ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ СВЕ душмане А КОЈИХ ЈЕ ПУНО ДОГОДИНЕ У ЦАРСКОМ ПРИЗРЕНУ СССС

    Свиђа ми се