АКТУЕЛНО

Напредна „будућност Србије”


ФБ Младен Обрадовић, 20.4.2019.

Није напредно да наставник ошамари ученика онда када безобразлук и бахатост потоњег пређу сваку меру. Напредно је да ученик вређа и туче наставника зато што му се може и зато што зна да ће наставник у сваком случају бити избачен с посла.

Није напредно ни да родитељи васпитавају своју децу онако како су и њих васпитавали њихови родитељи и како су Срби вековима подизалинове нараштаје. Напредно је да држава отме децу од родитеља и препусти их идолима из ријалитија.

Посебно није напредно да мушкарац ступи у брак са женом и да имају онолико деце колико им Бог да. Напредно је да премијер-содомиста постане „женски тата” и да противно закону приграби туђе дете из епрувете.

У тако напредном друштву најнапредније је да председник државе упореди сопствену земљу са нацистичком Немачком, а Косово са Прагом, Кенигсбергом (Калињинградом) и Страсбуром — градовима и просторима које су Немци отимали од других народа па су после I и II светског рата морали да их врате и предају Чесима, Русима и Французима.

По таквој напредној логици, неопходно је да Србија преда Косово и Метохију Шиптарима, како би нам Тачи, Харадинај, Клинтон, Блер и Шредер коначно опростили што су нас убијали, секли органе, бомбардовали и протеривали.

Међутим, тако напредни, заборавили су да против Бога и Косовског завета могу како хоће, али не и докле хоће.

Бог никоме дужан не остаје.

1 reply »