АКТУЕЛНО

„Новости“: Вулин и тридесетак посланика владајуће већине у републичкој Скупштини сутра почињу штрајк глађу


МИНИСТАР одбране Александар Вулин сутра ће почети штрајк глађу у Скупштини Србије, потврђено је „Новостима“. Њему ће се у томе придружити тридесетак посланика владајуће већине у републичкој Скупштини, а истовремено ће то учинити део одборника власти у скупштини Града Београда. На тај начин, како наводи извор „Новости“ они желе да укажу на „насиље које спроводе Бошко Обрадовић, Драган Ђилас и Вук Јеремић“.

foto kolaz DANAS

Министар ће током дана своју одлуку саопштити председнику Вучићу, премијерки Брнабић и својим сарадницима у министарству.

Вулин је већ једном организовао сличан протест када је 2003. године три недеље штрајковао глађу у притвору. Он је тада био ухапшен после сукоба на протесту због хапшења и изручења мајора Веселина Шљиванчанина Хашком трибуналу.

Весић потврдио за Н1 да ће штрајковати глађу: Обавестите о томе и Драгана Ђиласа

Заменик градоначелника Београда Горан Весић потврдио је за Н1 да ће ступити у штрајк глађу.

На питање Н1 да ли је тачна информација која се појавила у медијима у вези са најавом да ће штрајковати глађу, Весић је кратко одговорио: „Да, обавестите о томе и Драгана Ђиласа“.

Агенција Тањуг је радније данас пренела Весићеву изјаву да ће то учинити заједно са одборницима владајуће већине у Скупштини Београда.

„Не видим други начин да се цивилизовано и разумно одупремо хулиганизму дела опозиције, који ометају радове у центру Београда, уништавају имовину грађана и терају инвеститоре из нашег града, осим да започнемо штрајк глађу. Како ми у Граду, тако одборници Скупштине града и градских општина“, навео је Весић раније данас, а пренео Тањуг.

Истовремено, поједини медији су објавили информацију да ће у петак у штрајк глађу ступити и министар одбране Александар Вулин. На то је реаговао Војни синдикат Србије који је саопштио да ће се придружити министру у штрајку глађу.

ИЗВОР: НСПМ/Вечерње новости-Н1

***

 

КАРИКАТУРА: Душан Петричић – МЕДИЈИ

ФБР ДОДАТАК – ФОТО КОЈИ КРУЖИ ФЕЈСБУКОМ!

 1.500 ДИНАРА по дану!!!

***
СРПСКИ КОЛЕКТИВ: Иван Ивановић о најављеном штрајку глађу Александра Вулина

ИЗВОР: Српски Колектив

——–

11.4.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. ЖИВ БИЈО БРАТЕ ИВАНЕ ИВАНОВИЋУ ЖИВЕО СНП НАШИ СРБСКИ НАЦИОНАЛИСТА СВАКА ТИ ЈЕ БРАТЕ ЊЕГОШЕВА ДОБРО СИ РЕКАО МИ СМО ТРЕНУТНО ЗАБРАЊЕЊА СРБИЈА ТАЧНИЈЕ СИНОВИ И ШЋЕРИ ИЗДАНЕ СРБИЈЕ ЈКВУО СССС

    Свиђа ми се

  2. Кад бих Цар Лазар боријо се са турцима као што то ви радите, неби га нико никад споменуо? Тако је кад немаш појма ни шта радиш нити зашто радиш! Смијурија до бола, где вам је ум људи? Какав је то циркус? Народе срБски па што дозвољавате шарлатанима да вас воде? Нек се пријаве за циркуске преставе, мислим да ни тамо неби прошли, јер би их животиње избациле. Скупштино ненародна срам да те јеее!!! Код толико умних људи није да их нема мнооого их је… шарада и представе мора да нестану! Амин дао Бог!

    Свиђа ми се