АКТУЕЛНО

Балкан.инфо ИНТЕРВЈУ: Биљана Ђоровић – Наши непријатељи имају жељу да униште читав српски народ! (видео)


У емисији Балкан.инфо ИНТЕРВЈУ, аутора и водитеља Теше Тешановића, гостовала је новинар др Биљана Ђоровић. Тема је било увођење ГМО хране у Србији, иако је код нас законом забрањена ГМО храна и ГМО производи, увођење НОВЕ ХРАНЕ и експерименти Кодекс алиментаријус на нивоу светске популације и код нас – Агенде 21 и 30… Смањење популације, човек као ресурс и наставак еугеничке идеје, дигитализација, контрола и лични подаци, нуклеарни отпад…

„Србија је полигон за Нови светски поредак у овој његовој садашњој фази, и то – отворена су сва врата за њихово право да нам уводе храну какву су одлучили да нам дају. То је давно, прецизно утврђено“ – рекла је др Биљана Ђоровић.
„Знамо које су се методе све користиле да би се спречила производња хране у домаћинствима… Имамо мантру о глобалном загревању, имамо и сада покушај да се забрани порицање климатских промена, не сме се утврђивати начин на који се уопште изазива промена климе.
А притом су људе прогласили за сувишне, свуда. Људи су третирани као бића која су ресурси. И ми смо сви на то сви пристали. И када вам кажу да сте ресурс није то безначајно, ви сте материјал за разградњу, и продају у целини и деловима. Ми имамо закон који нас је претворио у даваоце органа.
И где иду наши дигитализовани подаци, коме су они доступни? Због чега се људи не запитају, и уопште више не размишљају о заштити своје приватности?
Ми смо суочени са научно-технолошким тоталитаризмом и то у његовој екстремној фази, сада већ законске регулативе, која заокружује један тако монструозан пројекат као што је Агенда 21, имамо документ који то веома јасно показује – идеју о смањењу популације.“

Хенри Кисинџер је рекао: “Агенда СЗО за смањење становништва уклапа се у експлицитно наведен, формално усвојен меморандум САД“… – тада је био државни секретар, аутор је Меморандума за националну безбедност 200, он је то урадио за Ричарда Никсона. У документу је „смањење становништва, почевши од земаља Трећег света“ – примарни циљ  америчке спољне политике“.

Појам нова храна – храна која се добија производним поступком који се до сада није користио… било шта што се произведе у лабораторији – то је то.

Људи нису свесни својих потенцијала у борби против тога. Ово би требало да мобилише људе из читавог света да се томе супроставе.

„У оном проценту у коме ће неки витамин вама бити потребан да бисте победили болест, у том проценту неће бити дозвољен…“ – то је Кодекс алиментаријус.

Ми смо стављени у позицију да смо, заправо, потпуно несвесни сила које су свуда око нас, концентрисане да нас физички елиминишу.

Пренасељена планета, та мантра је прво уведена у САД. Постоје документа која доказују да је реч о програму у коме су медији имали задатак да говоре о пренасељености… Прецизно, јасно, о процедурама у име законских решења – документ је архива САД Џорџа Буша Старијег.

РАТОВИ БУДУЋНОСТИ – БИОЛОШКИ РАТОВИ

Рима Лејбоу је написала отворено писмо магазину Форбс и ту је изнела један јасан и прецизан елаборат који се односио на проблем вакцина и вакцинација, и указала на смисао бриге СЗО за одрживост планете (контролу популације).
„За одрживост планете за какву се залаже СЗО, а што произилази из њених сопствених докумената, неопходно је смањење становништва до десет процената садашњег нивоа.Према литератури и документима саме СЗО она је 1974.године основала посебну Комисију за вакцине које изазивају неплодност. Затим је осуђена од стране филипинског Врховног суда за стерилизацију више од три милиона филипинских жена, против њихове воље, у току кампање –  „вакцинација против тетануса“. СЗО је у својим документима објавила да је сврха наводне кампање искорењивање великих богиња у Африци била да се елиминише вишак од 150 милиона субсахарских африканаца. Агенда СЗО за смањење становништва уклапа се у експлицитно наведен, формално усвојен Меморандум САД аутора Хенрија Кисинџера“…

Нови светски поредак који је осмишљен зарад оних који себе сматрају елитом моћи, се реализује у фази научно-технолошког и кибернетског еугенизма. Циљ је –  „да се ослободи планета од сувишних ждерача хране или бескорисних изелица“. А бескорисним изелицама се сматра највећи број људи на планети, који се и претвара у бескорисне изелице.

***

ПОГЛЕДАЈТЕ ЦЕО СНИМАК ЕМИСИЈЕ:

(снимак 20.3.2019)

ИЗВОР: BALKAN INFO – Zvanični kanal

——

5.4.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

***

ПОВЕЗАНО:

*Од гасних комора до Кодекс алиментаријуса

Доктор медицине, Рима Лејбоу најпознатији је борац против глобалистичке еугенистичке агенде коју је са својим тимом правних експерата препознала и разоткрила у законским актима, донесеним и подржаним од глобалног система и његових најмоћнијих умрежених институција које представљају основу за широки спектар деловања којимаје планета Земља претворена у гигантски концентрациони логор, у ком се без медијске буке и знања људи изводи невидљива екстерминација популације: ГМО храном, вакцинацијом, радијацијом, chemtrailsima…

*Codex Alimentarius и ГМО храна су злочин против народа!

*Вебстер Тарпли: Мрачна историја о освиту Великог рата

*Водећи циљ Новог светског поретка: TРАНСХУМАНИЗАМ – пројектовано и програмско уништење људског рода и успостављање роботске цивилизације

*Биљана Ђоровић: Роман В. Jамполски (сајбер експерт) – РАТ ЉУДИ И МАШИНА

*Павел Тулајев: ЧЕТВРТИ СВЕТСКИ РАТ ЈЕ У ТОКУ

*Емисија СИЛЕН Биљане Ђоровић – гост проф. др Оле Јохансон: Здравствени ефекти бежичних технологија и уређаја, мобилних телефона, смарт бројила, компјутера… (аудио)

*Биљана Ђоровић: Кенет О’Киф – Смртоносни трн у пети Новог светског поретка

*Милион ученика из региона у програму „Школе за 21. век“

*Важнa лекцијa из историје – Распад породице доводи до пропасти цивилизације

*Олга Четверикова: «Транснационалнe корпорацијe као тоталитарнe сектe» – део 4

*МОНСТРУОЗНО: Бивши шеф ФБИ Тед Гандерсон – Децу приватним млазњацима пребацују на приватне сексуалне оргије у Вашингтон, удружење је повезано са ЦИА и сатанизмом (видео)

*Кевин Анет: „Девети круг пакла“ или Где одлазе и каква је судбина нестале деце?