АКТУЕЛНО

Државотворни покрет Србије – Диктатор је скинуо све маске и најзад отворено показао да ће све учинити да би остао на власти


Државотворни покрет Србије
Београд, 18. март 2019.

Саопштење

Данашње вишеструко обраћање јавности председника Србије Александра Вучића, који се на петнаестогодишњицу погрома над Србима на Косову и Метохији бави примитивном политичком пропагандом и позивима својих присталица да одговоре на протесте, уз сцене бруталног полицијског насиља и хапшења над протестантима, само су слика дубине трагедије у коју је Србију увео Александар Вучић.

Диктатор који се плаши обраћања јавности без страначких послушника и подршке коју аутобусима вози по Србији, скинуо је све маске и најзад отворено показао да ће све учинити да би остао на власти, укључујући и изазивање сукоба међу грађанима, са могућим трагичним последицама.

Државотворни покрет Србије позива српску власт, оличену у Александру Вучићу, да се уразуми и схвати да је свака власт пролазна, а да су Србија и њене институције, које он бесомучно уништава, једина трајна вредност државе. Управо из тог разлога захтевамо хитно излажење власти у сусрет захтевима грађана и опозиције, уз престанак са куповином времена на власти, плаћену обећањем менторима да ће признати лажну државу Косово.

 

Информативна служба
Државотворног покрета Србије

1 reply »