АКТУЕЛНО

Русија о наводном споразуму о Косову: Извор информација све говори


Москва негира писања косовских медија да су се, наводно, Русија, Француска и САД договориле о признању независности Косова, саопштила је на конференцији за штампу званична представница Министарства одбране Русије Марија Захарова.

Марија Захарова

У вашем питању се садржи одговор: косовски медији на албанском језику, позивајући се на немачке изворе. Мислим да о томе не можемо озбиљно разговарати. Све што се тиче става Србије о решавању косовског питања најактивније коментарише председник Србије, практично свакодневно. Ради се о оценама процеса и о потешкоћама са којима се суочава руководство Србије током тих преговора – изјавила је Захарова, одговарајуц́и на питање новинара да ли је истина да постоји тајни договор о независности Косова.

Према њеним речима, извори тих информација не остављају простора да им се верује.

Раније су косовски медији писали да су Вашингтон, Париз и Москва припремили споразум о „карактеру пријатељства и добросуседских односа“ између Београда и Приштине, који би наводно требало да буде потписан у периоду од 28. јуна до 13. јула ове године.

ИЗВОР: ВЕСТИ

———

7.3.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. СА НАМА БОГ ЖИВЕЛИ РУСКИ КОЗАЦИ КАЗАКИ ЧЕСТИТИ ЦАР НИКОЛАЈ РОМАНОВ ЈЕ НАШ БАЋУШКА ЗАЈЕДНО СРБИ РУСИ РАСИЈА ЊЕТ ЗА шиптаре СЛАВА ГОСПОДУ И ПРАВОСЛАВЉУ ЈЕДИНОЈ ВЕРИ ОД БОГА ДАТА ЈЕ СРБИМА И РУСИМА РАСИЈА СССС

    Свиђа ми се