АКТУЕЛНО

Ударна вест: Русија и Кина ставиле вето на америчку резолуцију о Венецуели


Спутник, 28.2.2019.

Америчку резолуцију о Венецуели стални представник Русије при УН Василиј Небензја је назвао „кулминацијом политичког спектакла Вашингтона“.

„Напокон смо дошли до кулминације америчког спектакла двојних стандарда о Венецуели“, рекао је стални представник Русије.

Он назива хуманитарну помоћ „лицемерном бригом“. САД има другу циљ. „То би био први случај у историји да се у Уједињеним нацијама смењује легитимни председник једне земље“, изјавио је Небензја на седници СБ УН.

Он је додао да се Русија плаши да САД користе гласање о својој резолуцији као предлог за војну интервенцију у Венецуели.

Русија и Кина ставиле су вето на америчку резолуцију о Венецуели.

2 replies »

  1. kulminacija tek sledi, da pokyuasam da vam je docaram:
    mi se mesamo u tudji izbor kada se borimo protiv komunisticke posasti, a vi sirite to – to vase komunisticko nasledje, i opet nam se mesate u izbore, na primer sanders, u kanadi trudo, kastrovo kopile, i tako redom – stvar je principa, i jeste se mesali u nase izbore, ali na strani hileri/obame, satano-komunista; prestanite vise, a kineske komuniste cemo tek da do’vatimo za gusu… – taj narativ nam neminovno sledi

    Свиђа ми се