АКТУЕЛНО

Протест „Косово је Србија” (видео)


21. фебруар 2019. КМ Новине

Протест под називом „Зауставимо велеиздају, Косово је Србија!” одржан је у понедељак, 18. фебруара, у Београду.

Одржавање протеста је почело на тргу Николе Пашића у 17.00 часова да би колона одатле кренула ка Скупштини. Иако су про-режимски и антинационални медији јавили да се окупило око 1000 грађана, сниматељ КМ новина процењује да их је било барем 3 до 4 пута више. Извештаји оних медија који на српском језику, а чије су редакције у Београду, лобирају за признање независности шиптарских сепаратисти у данима пре одржавања скупа жестоко су напали организаторе због чега се један број најављених говорника није обратио окупљенима.

Народ је узвикивао „издаја, издаја“, жестоко и негативно реаговао на помен имена Александра Вучића кога су говорници и јавно окривили за велеиздају коју спроводи кроз Бриселски споразум.

 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:    🎥


 Извор: КМ Новине

3 replies »

  1. МОЈА ВАЗДА МОЛИТВА БОГУ И СВЕТОМ ОЦУ ВАСИЛИЈУ ОСТРОШКОМ СЛАВА МУ И МИЛОСТ ЗА СВЕТО КОСОВО МЕТОХИЈУ ДОДАЈ РОДЕ ПРОШИРЕНУ ЦРНУ ГОРУ РСК И РС НИЈЕСМО МИ ЗАГОРАНИ ЗА ПРОШИРЕНУ ЦГ ВЕЋ ЗА СТАРУ ХЕРЦЕГОВИНУ ЗА ВОЈОДСТВО СВЕТОГ САВЕ ДО ЈЕЛЕНЕ ШУБИЋ СЕСТРЕ ЦАР ДУШАНА И МАНАСТИРА КРКА СРБИЈА ЖИВЕЛО УЈЕДИЊЕЊО СРБСТВО У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ СССС

    Liked by 1 person

  2. Била сам на протесту „Не издаји Косова и Метохије“ Хвала ФБРепортеру што је ставио овај видео снимак, да још једном чујем све говорнике. Издајик се повремено огласи са дијаметрално супротним ставовима да би нас што више збунио, али неће моћи! Давно је прочитан!

    Свиђа ми се