АКТУЕЛНО

Апел за помоћ – За живот бебе Александра


8.2.2019.

1
Za život male bebe Aleksandra

***

Приредила редакција СРБског ФБРепортера
21.1.2019.

Под насловом „Ситуација је хитна и алармантна, молимо за помоћ“ – администратори странице За живот мале бебе Александра обратили су се за помоћ свима који су у могућности да помогну двогодишњем Александру Гајићу из Зворника:

„Молимо све људе добре воље да помогну нашем борцу Александру који има само једну годину и који је оболео од ATRT тумора на мозгу. Од нас, свих добрих људи, све зависи јер ипак 391,000 евра коју болница у Њемачкој тражи није мала сума новца.

Сада је на нама да учинимо нешто! Да покажемо да смо хумани и саосећајни. Да нам је живот једног детета битан, чак и ако га не познајемо лично, да смо у стању да нешто учинимо и променимо на боље. Да се уместо критике система и ламентирања над свеопштом кризом и деградацијом људских вредности покренемо и покажемо да смо ми, упркос свему и даље људи. Саосећајни, брижни и хумани…“

У акцију су се укључили људи који на сваки начин покушавају да помогну. Преносимо објаву са ФБ профила Драгана Јовановића из Лесковца, који продаје своје уметничке радове за помоћ малом Александру:


ФБ Драган Јовановић

Молим вас да поделите објаву… живот малог детета је у питању, стање је озбиљно, молим вас…

Молим све пријатеље, и све добре људе, да сви заједно, ко је колико у могућности помогнемо малом Александру, молим вас…

У сврху ове акције продајем своје уметничке слике (постављене у објави), које сам сликао на кнауф плочама акрилним бојама. 

Сав приход од продаје ових слика биће уплаћен на рачун за помоћ и лечење двогодишњег Александра.
Свако ко жели да купи слику и тиме учествује у акцији за прикупљање помоћи за лечење малог Александра, новац за куповину слике може уплатити на рачун за помоћ малом Александру, затим сликате уплатницу и пошаљете ми слику уплатнице, након тога ја уметничку слику коју сте одабрали истог дана шаљем на вашу адресу курирском службом.

Постоји и други начин, ви одаберете слику коју би сте желели да купите, пошаљете ми је у поруци, ја вам је пошаљем на кућну адресу и ви је платите куриру када вам је достави, ја тај новац уплатим на рачун за помоћ малом Александру и слику уплатнице објавим на зиду, као и до сада.

Ко није у могућности да помогне новчано, замолио бих да бар подели ову објаву на свом зиду и на тај начин помогне да што више људи види и укључи се у акцију за помоћ малом Александру Гајићу који болује од тумора…

Александар има ATРT тумор, један од најопаснијих и најагресивнијих. Само 49 особа у свету га има. Опасна болест прети да му угрози живот, али наде има.надамо се помоћи племенитих људи који ће својим новчаним прилозима да се двогодишњи Александар лечи и даље јер је сваки дан драгоцен за његово излечење.

***

МОЛИМО ВАС ПОМОЗИТЕ, ДЈЕЛИТЕ И УПЛАТИТЕ.

Уплате се могу послати преко жиро рачуна, western uniona или ако је лакше да дате на go fund страницу!
Помоћи можете позивом на хуманитарне бројеве:

mTel: 1415 – 1 KM
HT Eronet: 092 880 824 – 1 KM
BH Telecom: 090 291 046 – 2 KM

Уколико желите уплатити новац, то можете учинити на сљедеће рачуне: За уплате из БиХ:
Број жиро рачуна: 562-003-81433983-77 (на име Жељко Гајић)
За уплате из иноземства: IBAN BA: 395620038143424761 SWIFT BIC: RAZBBA22

https://www.paypal.com/pools/c/80L0HjBDRS
https://www.gofundme.com/help-1yr-old-aleksandar-gajic

____________

Извори:
ФБ страница За живот мале бебе Александра
ФБ Драган Јовановић

Повезано: https://www.radiosarajevo.ba/metromahala/zmajevi/pomozimo-jednogodisnjem-aleksandru-da-se-izlijeci-od-teske-bolesti/317022

3 replies »

 1. (Napisao na moj fb. profil)

  Dragi Prijatelji, mnogo puta sam nalazio razne molbe za pomoc, mozda sa pravom a mozda zbog ne poverenja i straha, sam skoro svaku demantovao i zestoko osudio, zato sto je izmanipulisana do te mere, da se na daljinu primeti mafijaski rukopis.

  OVA MOLBA OVIH TUZNIH RODITELJA ME DIRNULA SVOJOM ISKRENOM I TRANSPARENTNOM MOLBOM.!

  ZELJOM NEMOCNIH RODITELJA DA PRIKUPE JEDINU POMOC SVOME DETETU.!

  Otidite na original stranicu, pa cete sve podatke naci i nece vam ni na kraj pameti pasti da u istinitost ove tuge sumnjate.

  ZASTO SE NEBI I DRUGI KOJI SU U NEVOLJI OVAKO OBRATILI NAMA AKO IM JE STVARNO POTREBNA POMOC.

  Moja malenkost ce pomoci ovom andjelu, pomozite i vi.!

  Свиђа ми се