АКТУЕЛНО

Књига „Дневник освешћеног мушкарца” аутора Михаила Алића je хроникa и аналитикa феминизма у Србији


Михаило Алић, аналитичар родне политике, активиста за породична и мушка права, www.ultrahome.in.rs

Напомена: Љубазношћу аутора књиге, господина Михаила Алића, читаоци СРБског ФБРепортера могу набавити књигу „ДНЕВНИК ОСВЕШЋЕНОГ МУШКАРЦА” за само 400 динара (скоро 50% попуста) у антикварници у Кумановској 14, од 16 до 20 сати.

***

Да ли сте Ви или неко Вама близак били жртва развода, отуђивања деце и имовине, лажних оптужби за насиље у породици, или сексуално узнемиравање? Они који сматрају да се то може догодити сваком мушкарцу нису параноични, већ добро обавештени. Књига је хроника и аналитика феминизма у Србији, објашњава кроз шта све пролазе мушкарци које феминистички закони и институције дискриминишу, и зашто је то тако. Ми се боримо за мушка права, истинску равноправност полова и хетеросексуалну породицу, а против радикалног феминизма. Уз нас су и жене које су за сарадњу а не за сукоб полова. Придружите нам се и Ви, детаљи су у књизи.

„Радикални феминизам и тзв. комплекс женских и дечијих права постали су данас инструменти у рукама веома мрачних глобалних сила које настоје да разоре породицу и све традиционалне облике живота како би од људи направили безличну биомасу хедонистичких потрошача коју је лако контролисати. Отуда појава такозваних мушких група и удружења очева који су данас прогоњена врста, лишена било каквих права и изложени свакодневном медијском линчу, представља вапај не само за те људе него и за комплетно друштво.

Михаило Алић је један од првих активиста који је ту тему отворио код нас. Књига коју предаје јавности је пионирски пројекат, информисан, пун података који деконструишу феминистичке митове и указујu на дубоко подривање основа друштва као и његовог физичког опстанка. Ово штиво је искрено, корисно и вредно и стога га препоручујемо нашој читалачкој публици“

(Др. Миша Ђурковић, директор Института за европске студије у Београду)

„Књига која се налази пред читаоцима је једна од ретких која у општој јавности, с једне стране на систематичан, а с друге на оригиналан начин, храбро успоставља идејну контратежу све гласнијим и моћнијим силама које уништавају породичне вредности у Србији. И што је бахатија феминистичка ордија која се острвила на породицу у Србији, то је већа вредност овако усамљених, а опет херојских литерарних подвига. Препоручујем публици књигу за читање са свим њеним врлинама и манама уз наду да првосвештенице екстремне феминистичке инквизиције против ње неће подићи мотку људскоправашке догме и идеолошке иsкључивости или острашћености, него пробране аргументе“.

(Др. Бранислав Ристивојевић, декан на Правном факултету у Новом Саду)

Изворr: Delphi