АКТУЕЛНО

Потпун распад државе у Ракити – Крше се сви закони на терену, уништава прелепа река. Сви знају за ово и цела држава ћути (видео)


„Потпун распад државе у Ракити. Крше се сви закони на терену, уништава прелепа река, уз пуну подршку целокупне државе у општини Бабушница, уз прећутну подршку министарстава и врха СНС-а. Сви знају за ово и цела држава ћути. 

‘Србија иде у добром правцу’ – Брисел – Берлин – Ракита“ – написао је на свом ФБ профилу народни посланик Саша Радуловић након посете мештана села Ракита.

27. децембар 2018. ФБ Саша Радуловић

Председник Програмског савета Доста је било и народни посланик Саша Радуловић посетио је јуче мештане села Ракита који се месецима боре са приватним инвеститорима да им не униште реку и пут због изградње водозахвата. Становници Раките не одустају од своје борбе иако их је приватно обезбеђење инвеститора дан раније тукло и малтретирало.

Желели смо да инвеститору објаснимо да то што раде није у реду а ни по закону, за кога год да раде и какве год паре да добијају. Упркос жељи да помогнемо, разговор са инвеститором као што видите није био могућ.