АКТУЕЛНО

Француски генерали оптужују Макрона за издају због УН имиграцијског пакта


Група највиших француских генерала оптужили су Макрона да је извршио “издају” јер је потписао УН имиграцијски пакт.

фото: КРЕМЛИН

Пакт, који су потписале 164 државе у понедељак, укључујући и Француски, дозвољава неограничену миграцију и критику масовних миграција сматра “говором мржње”.

Infowars.com преноси: Писмо које је потписао генерал Антонин Марзинез са још 10 генерала, адмирала и пуковника, као и бивши француски министар одбране Чарлс Миљон, упозорава Макрона да овај потез укида суверенитет Француској и даје додатне разлоге да се “већ разбијен народ још више буни”.

Писмо оптужује Маркона “да је крив за ускраћивање демократије и издају против нације јер је потписао пакт без укључивања народа”.

“Француска држава касно схвата немогућност интегрисања превише људи, различитих култура, који су се регруписали у последњих 40 година у области које више нису под законима Републике”, наводи се у писму и додаје се да ће масовне имиграције обрисати француско “цивилизацијско обележје”.

Према Јанис Аткинсон, независној чланици Европског парламента, УН пакт може да преплави Европу са 59 милиона нових миграната у наредних 6 година.

Упозоравајући да би овај план могао да доведе до тога да европске државе “изгубе своју културу и идентитет”, Атконсонова истиче да би пакт могао да доведе до закона говора мреже који ће направити да је илегално користити термин “илегални мигрант”, и да ће се то заменити термином “нерегуларан мигрант”.

“Биће нелегално не користити њихов језик”, упозорава Аткинсонова, која додаје да европски грађани могу да “се поздраве с демократијом и досадашњим начином живота”, ако се пакт испуни.

Подршка председника Макрона пала је на 18% посто, након нереда и демонстрација против бројних проблема, укључујући порез на гориво и масовне имиграције.

Писмо француских генерала

Господине председниче,

Потписаћете “Глобални компакт о сигурним, редовним и регуларним миграцијама” 10. или 11. децембра. То ће донети бројна права миграцијама. То може утицати на нашу националну легислативу кроз већ постојеће уговоре и принципе уобичајених одговорности набројаних у овом пакту.

Делује нам да ће од суверенитета остати само начин на који ће се пакт спровести. Не можете одустати од новог дела националног суверенитета без јавне дебате где 80% француске популације сматра да је неопходно зауставити или регулисати драстично имиграцију. Одлуком да сами потпишете овај пакт, дајете додатне разлоге за револт већ љутих и разбијених људи. Kриви сте што поричете демократију и издајете нацију.

Додатно, финансије наше земље се исушују а дуг расте. Не можете ризиковати са скупим позивом за миграцију а да пре тога не покажете да нећете увести нове порезе. С друге стране, морате бити у стању, у погледу безбедности, да сносите последице повезане с доласком додатне европске популације. Kоначно, не можете да игноришете есенцијални део политике, а то је да осигурате сигурност и хармонију. Ипак, ова сагласност може бити одржива једино ако остане одређена интерна повезаност друштва способног да ради заједно, што постаје данас проблематично.

Заправо, француска држава почиње да схвата немогућност интегрисања толико људи, уз додатак других култура, који су се регруписали у протеклих 40 година у области које више не подлежу правима Републике.

Не можете Ви сами да одлучите да обришете наше цивилизацијско обележје и ускраћујете нам нашу домовину.

Зато Вас молимо да одложите потписивање пакта и да закажете референдум на којем ће Французи гласати. Одговорни сте према Французима.

Подржавамо иницијативу генерала Мартинеза против пакта који мора бити усвојен од стране чланова УН на Инервладиној конференцији у Маракешу.

Генерал Антоин МАРТИНЕЗ

Чарл Миљон – бивши министар одбране

Генерал Марк БЕРТУЧИ

Генерал Филипе ЧАТЕНОУД

Генерал Анде KОУСТОУ

Генерал Роланд ДУБОИС

Генерал Даниел ГРОСМАИР

Генерал Kристиан ХОУДЕТ

Генерал Мишел ИСАВЕРДЕНС

Адмирал Патрик МАРТИН

Генерал Kристиан ПИKУЕМАЛ

Генерал Даниел ШАЕФЕР

Генерал Дидиер ТАУЗИН

Пуковник Жан Луис ЧАНАС

 

ИЗВОР: Webtrubune КРЕМЛИН

***

ПОВЕЗАНО:

*Владан Ивковић: Пакт за самоубиство

*УН усвојиле Глобални споразум о избеглицама, али без подршке САД и Мађарске

*БЕЛГИЈА: ПРОТЕСТ преко пет хиљада људи против ПОЛИТИКЕ ВЛАДЕ О МИГРАНТИМА и „споразума у Маракешу“

*ДСС, Двери – Реаговања поводом потписивања(?) споразума у Маракешу

*Србија прихватила Маракешки споразум о миграцијама – Мигранти постају „држава у држави“ (ВИДЕО)

*Немачка: „ДОШЛИ СУ КАО ИЗБЕГЛИЦЕ А ПОТОМ РАШИРИЛИ СТРАХ И НАСИЉЕ У ГРАДОВИМА“

*НОРВЕШКА ПОЛИЦИЈА: Изгубили смо контролу над делом Осла, мигранти силују и даве жене по улицама! (ВИДЕО)

———–

20.12.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић