АКТУЕЛНО

СНП Наши: Вучић у договору са Тачијем изазива немире како би издао Косово!


СНП „Наши” већ месецима упозорава да Александар Вучић и Хашим Тачи имају договор о сарадњи како би Србија дошла до коначног признавања независности лажне државе „Косово”.

Александар Вучић је доведен на власт од стране западних агентура како би спровео издају Косова, и притисци његових ментора из дана у дан су све жешћи и јачи како би испунио дато обећање. 

Зато не треба да нас чуди што Вучић покушава да изазове немире на Косову, како би у јавности његова идеја о „разграничењу” била представљена као једино могуће решење.

Вучић и Тачи спроводе заједничку операцију уз благослов запада, а у томе им свесрдно помажу криминалне структуре са Косова, на челу са Звонком Веселиновићем и Миланом Радојичићем.

Из дана у дан у јавности је све јасније и очигледније да је Александар Вучић шеф мафије, а о томе најбоље сведочи његова јучерашња лаж да не зна ни како изгледа Милан Радојичић, док се на  фотографијама јасно види како се се поменутим криминалцем поздравља.

СНП „Наши” јасно и гласно каже да Александар Вучић није председник Србије већ шеф мафије који ће по паду са власти завршити у затвору.

Информативна служба
СНП „Наши”

***

СНП НАШИ НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈУ НАПАД НА БОРКА СТЕФАНОВИЋА!

СНП НАШИ најоштрије осуђују брутални и кукавички напад на Борка Стефановића, лидера Левице Србије, који се догодио јуче у послеподневним часовима у Крушевцу, непосредно пред почетак трибине Савеза за Србију чији је Стефановић један од лидера. Сматрамо да одговорност за овај напад сносе безбедносне структуре, кербери Вучићевог режима, који за циљ имају да са оваквим нападима уносе страх у народу и код свих оних који другачије мисле и говоре. 

 
У српској јавности је опште познато, да СНП Наши, програмски се налазе на дијаметрално супротним позицијама од Стефановићеве Левице Србије, али овај напад најоштрије осуђујемо из разлога јер се залажемо за слободу мишљења и изражавања. Напад на Стефановића је атак на слободу сваког грађанина наше земље која јој је Уставом загарантована!
 
 Такође смо сигурни да ће се овакви напади понављати широм Србије. Вучићев криминални картел је у општој паници и расулу због фијаска политике коју заступају на унутрашњем и међународном плану. 
 
Српска напредна странка оваквим нападима само доказује страх од краја који их без сумње чека у блиској будућности. 
 
Информативна служба
Српски народни покрет “НАШИ”
24.11.2018

2 replies »

 1. “Lidera levice…“

  SNP VAŠI- osuđuju…
  Imate li stida fukaro…VAŠI…

  Не жалите Србски народ који је тај исти Борко издао док је жарио и палио Косовом…заборавили сте његову улогу у издаји Косова…

  Да,да,исти сте ви издајници само другим именом…

  Свиђа ми се