АКТУЕЛНО

НОРВЕЖАНИН КРИСТИЈАН КАШ НА ПРОТЕСТУ КОД СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ јер Нема предаје Космета!


Браћо и сестре, Помаже Бог! Овде је Кристиан Каш (Kristian Kahrs). Сада је време за борбу, нема предаје! Уместо да гледаш телевизију или нешто несвесно, дођи са мном 18. новембар, 2018 године код Скупштине Србије, у 16 сати, да пошаљемо јасне поруке влади Републике Србије да чувамо цело Косово и Метохију као део Србије, јер нема поделе!

Србија треба нове лидере, а ја сам чврсто сигуран да др Јована Стојковић  снажна особа која ће водити Србију на прави пут, а који неће бити у НАТО и ЕУ. Др Стојковић ће да говори, и ја сам срећан и поносан да је могу да подржим. Поделите овај текст да што више људи види, и дођите данас у што већем броју.

 

Организатор (Иницијатива Нема предаје Косова и Метохије) је објавио објаву коју подржавам:

„Поштовани пријатељи, браћо и сестре саборци позивамо вас у недељу 18 новембра од 16 часова испред дома Народне Скупштине да дођете на народни скуп „НЕМА ПОДЕЛЕ, НЕМА ПРЕДАЈЕ“. Поново су издајницима пуна уста Косова и Метохије, после неуспеле политике „разграничења“ филују нам нове подвале како би у име свих нас издали свету српскуземљу. Сваки метар отаџбине је наш, од Проклетија до Хоргоша, сваки поток, од Старе Планине до Бистрице, свако дете које се лечи преко СМС поруке ,свака кућа намењена за мигранте. Дођите да нас буде што више, како би заједно утицали на политичаре и режим, не дозволимо да нас на 20 година од НАТО агресије понизе, немамо много времена. НЕМА ПРЕДАЈЕ !!!“

Видимо се!
Кристиан

Кристиан Каш (Kristian Kahrs)

Извор: Србин.инфо

————

18.11.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић