ДРУШТВО

Новаку(10) из Ниша хитно потребно 55.000 динара да не би ослепео на оба ока


Нишке вести, Грађанин  12.9.2018.


Новак са оцем Мирославом испред основне школе

Десетогодишњем Новаку Милојевићу из Ниша хитно је потребно 55.000 динара за лечење тешког обољења очију јер уколико 19. новембра не обави терапију у Клиници „Еликсир“ у Новом Саду постоји могућност да ослепи на оба ока.

Његов отац Мирослав каже да је дечаку за терапију од годину дана потребно милион динара, али да је исцрпео све изворе тако да му је потребан тај новац да не би ослепео.

Гром судбине је моје дете погодио 2015. године када га је оставила мајка, отишавши без речи тако да сам ја сада самохрани отац који се бори некако за Новака. До недавно сам био портир у РТБ-у Бор, али сам добио отказ као и многи други тако да сам остао без средстава. Ја као самохрани родитељ, сада сам у тешкој ситуацији јер дечак иде у Основну школу „Радоје Домановић“ у Нишу па не могу ни да се запослим јер морам да бринем о њему – каже отац Мирослав.

Новаку је дијагностификована болест амбилопија левог ока на Клиници „Еликсир“ у Новом Саду која је испостава руске клинике „Фјодоров“ из Калуге у Русији. Његово лечење је препоручила др В. Фирсова из Калушке филијале која је преписала терапију у периоду на три месеца од по 10 дана.

Број жиро рачуна на који би хумани људи требали да уплате помоћ је 265-0000004830221-77, а на име Мирослав Милојевић.

5 replies »

 1. ДАО ЈЕ ОНАЈ ТЗВ ав ђамилу дураковићу ЗА СРЕБРЕНИЦУ 6 МИЛИЈОНА еура ПАРЕ ИЗ СРБИЈАНСКОГ БУЏЕТА РЕКАО ЈЕ ДОБРО БРАТ НИКОЛА АЛЕКСИЋ ДА ГА ПОЛИЦИЈА И ВОЈСКА ТРЕБА ДА УХАПСИ И СВЕ ЊЕХОВЕ партизанске комесаре СССС

  Свиђа ми се

 2. У Буџету Србије су одвојена неменска средства за финансирање
  „ПАРАДЕ НАСТРАНИХ“, а не може да се из буџетске резерве издвоји
  55 ооо динара за оваква случај?!

  Драган Славнић

  Свиђа ми се

  • Драгане, педери помажу педерима и то ништа није чудно, овом малом србском дјетету треба да помогну браћа Срби.

   Свиђа ми се

 3. Потребана је и нека имејл адреса или број телефона од оца, како би људи из иностранства могли да пошаљу неку донацију за лијечење овог малог анђела.

  Свиђа ми се