ДРУШТВО

СНП НАШИ: Вучић нема подршку Срба са Косова, већ МАФИЈЕ и ШИПТАРА !


Највећи издајник у историји српског народа Александар Вучић најављује посету Србима на КиМ, како би у јавности представио да има њихову подршку за издају Косова.

СНП “Наши” у више наврата су писали да Александар Вучић своје издајничке акције спроводи у договору са службама безбедности, мафијом и шиптарским терористима. У то име људи из криминалних структура попут Милана Радојичића убачени су у такозвану “Српску листу” као функционери, док осведочени нарко дилери и криминалци попут Звонка Веселиновића и сличних могу се видети на скуповима ове листе са функционерима СНС-а.

Главни циљ Вучићеве посете Србима на КиМ је добијање подршке за спровођење издаје коју је обећао западним агентурама које су га довеле на власт.

У то име подршку ће добити из криминалних структура, мафије и плаћеника која ће бити представљена као подрша Срба са КиМ.

Напомињемо да се над Србима на КиМ врши страховита репресија од Вучићевих криминалних структура које терају грађане на Косову да дођу на Вучићев митинг.

Такође и из читаве Србије се организују СНС ботови који ће бити на Вучићевом митингу.

Александар Вучић нема никакву подршку Срба са Косова и путем насиља и репресије покушава да себе представи као заштитника Срба, док се у реалности ради о најгорем издајнику и шефу  политичког крила шиптарске мафије.

СНП “Наши” одлично знају да је Вучић само обичан криминалац и издајник, а по смени власти биће ухапшен и процесуиран и одговараће за све злочине које је учинио према српском народу и држави.

Информативна служба
СНП “Наши”
7.9.2018.

1 reply »

 1. 09 09 2018
  ПОЗИВ ЗА НАРОДНИ СКУП

  У СУБОТУ 15. СЕПТЕМБРА ПРЕД НАРОДНОМ СКУПШТИНОМ У 12:00 ДА ДОНЕСЕМО ОДЛУКУ ДА НАРОДНА СКУПШТИНА ПОКРЕНЕ И СПРОВЕДЕ УСТАВНИ ПОСТУПАК РАЗРЕШЕЊА:
  АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ФУНКЦИЈА И ПОЛОЖАЈА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ
  И
  АНЕ БРНАБИЋ ФУНКЦИЈА И ПОЛОЖАЈА ПРЕДСЕДНИКА ВЛАДЕ.

  СВЕ О НАРОДНОМ СКУПУ ЈЕ У ПРИЈАВИ СКУПА: МУПу, НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ, УСТАВНОМ СУДУ, ВУЧИЋУ, БРНАБИЋ И ГЕНЕРАЛШТАБУ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ. ПРИЈАВА ЈЕ ИЗЛОЖЕНА НА: http://www.ssssseternal.org/ И ДИРЕКТНО НА:

  Click to access 2018_09_04PrijavaAmanet.246131838.pdf

  Не заборавимо да су Срби запрепастили свет када су без телефона, интернета и мобилних за три дана извршили потпуно мобилисање своје војске – 1914. Од уста до уста. Зар сада са телефонима, мобилним телефонима и интернетом не можемо да учинимо ДА 8 (ОСАМ) МИЛИОНА СРБА ШИРОМ СВЕТА БУДУ ОБАВЕШТЕНИ У РОКУ ОД ТРИ ДАНА?

  Нека свако размисли о приложеном. После нема кајања ни испричавања. Треба сви да сазнају за то да не говоре после: НИСАМ ЗНАО.

  Др Љубомир Т. Грујић, редовни професор у пензији
  покретач и организатор Народног скупа
  ustav.srbije@gmail.com

  Свиђа ми се