АКТУЕЛНО

У ЦЕНТАР – АЛЕКСАНДАР ПАВИЋ: Вучић је на линији Наташе Кандић против Цркве


Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је политички аналитичар Александар Павић. Тема емисије је била могућа издаја Косова и Метохије од стране владајућег режима СНС-СПС, односно Вучићева и Дачићева предаја Косова Албанцима.

„Још 2011.г. је била јасно мени да је Александар Вучић дао нека обечања у вези издаје Космета да би уопште дошао на власт. Већ се тада видело да се успоставља граница између Србије и наше јужне покрајине КиМ; и лаж је што прича Вучић и његову партијски послушници да је неко други успоставио границу на Јарињу и Брњаку”, устврдио је у емисији Павић и додао:

„То је урадио Александар Вучић. Борко Стефановић је парафирао те споразуме око издаје али је Александар Вучић тај који их је потписао. То је у Скупштини Србије буквално у септембру 2012 и потврдио Борко Стефановић када је изјавио: „Ја сам парафирао споразуме у вези прелаза, али параф није потпис, то што се парафира не мора да се потпише, али Ви сте, Александре Вучићу то и потписали””, подсетио је Павковић.

У емисији се још говорило и о томе како Александар Вучић сарађује са Сорошем, какав је став српске опозиција, а какав став Русије, Кине, САД и ЕУ у вези КиМ, колико у стварности има људе који живе на Космету, о референдуму у вези статуса Космета, као и о нападима Александра Вучића и СНС-СПС режима на Цркву.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

——–

25.8.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. То ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКО ЂУБРЕ не само да је против Цркве, тај САТАНСКИ НАКОТ заједно са свом БУЛУМЕНТОМ ВЕЛЕИЗДАЈНИКА који са њим сарађују, су против србског народа и србске државе генерално.
    А посипање пепелом Борка Стефановића у вези „парафирања“ издаје, !!! не умањује његову кривицу и кривицу читаве велеиздајничке жуте банде, која је главном ВЕЛЕИЗДАЈНИКУ само трасирала пут. Све је то иста БАГРА !!!!!!!!!!
    Толико зла овом народу још нико није нанео, а србска Црква би требала да екскомуницира и анатемише све њих и читаве њихове ЗЛОЧИНАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ !

    Liked by 1 person