АКТУЕЛНО

НП Отаџбина: Кренули срамни напади на Славишу Ристића. Александар Вучић засенио Гебелса по спремности на лажи и манипулације


НП „Отаџбина“ 28.6.2018.

После писма косовских Срба упућеног председнику Руске Федерације Владимиру Путину, кренули су срамни напади на Славишу Ристића, народног посланика и председника покрета „Отаџбина“.

Александар Вучић је засенио и Гебелса по спремности на лажи и манипулације, доводећи живот Славише Ристића у опасност, исто као што је то радио са Оливером Ивановићем.

_______________

Прилог – Изворни текст Писмо Срба са КиМ упућено Владимиру Путину

 

Фптп колаж: СРБски ФБРепортер

4 replies »

 1. Видели смо већ нове ботове на Интернету. После курсева англо-саксонских ментора, они све више и пергидмије користе пдијологију. Али и медији, не зсодтају; уз вероватну инструкцију и помоћ Вучкових саветника (Тони Блер), присуствујемо и све бруталнијим медијским злоупотребама. Боло која реч, било која сличност са било чим, незевисно од значења вашег говора – биће злоупотребљена за лажну вест!
  Па та кукавица дрхти као прут сваки пут кад нам кукавним гласом саопштава да немамо шанси у преговорима са Западом. ѕи сби знамо зашто дрхти – плаши се он за себе и ништа друго.

  Свиђа ми се

 2. ЈОШ ЈЕДИНО ВЕРУЈЕМ У БОГА И БРАЋУ И СЕСТРЕ КОЈИ СУ СА БРАТОМ СЛАВИШОМ РИСТИЋЕМ У СРБСКОЈ ОТАЏБИНИ ПОКРЕТ СРБА СА КОСОВА МЕТОХИЈЕ СССС

  Свиђа ми се

 3. Линчовање је очекивано нема потребе разправљати, просто остаје само гола борба, уколико нисмо приправљени на то онда се питам куд смо кренули? Предпостављам да смо тога свесни! Живела Србија… и нек нам Господ је… благонаклон!

  Свиђа ми се

 4. Stoko lazjiva sram vas bilo lazete ali lay vam nece proci ! Apel svim srbima Č Ne gledajte Televiziju tj.LAZOVIZIJU! Izadjimo na ulice masovno i mirno! Ne placati tv pretplatu da nas lazu besramno!!!

  Свиђа ми се