АКТУЕЛНО

Шумадијска регија и ПСГ формирали адвокатске тимове који ће помагати учесницима протеста


ДОШЛО ДО ПРВИХ ЛЕГИТИМИСАЊА- ПОЛИЦАЈЦИ СА НЕКИМА „ОБАВИЛИ РАЗГОВОР”

фото: ФАКТИ

Шумадијска регија и Покрет слободних грађана у Крагујевцу саопштили су јуче да су формирали адвокатске тимове који ће пружати бесплатну правну помоћ грађанима који су током протеста због цене горива добили прекршајне или кривичне пријаве.

          Они су осудили “сваки вид режимске репресије” против учесника протеста и нагласили да грађани могу да им се обрате за правну помоћ путем друштвених мрежа и на мејл: sumadijskaregija@gmail.com.

          Додали су да грађанима доступни и на телефон 034 207 187, као и да могу да дођу у њихове просторије у улици Лоле Рибара 16 у Крагујевцу.

Током поподнева грађани су блокирали кружни ток код Крста на улазу у Крагујевац .

Први пут је на протесту грађана због високе цене горива било припадника полиције који су обавили разговор с неким од учесника и поједини демонстранти су и легитимисани.

ИЗВОР: ФАКТИ

***

ПОВЕЗАНО:

*И данас – ПРОТЕСТИ у градовима Србије, придружили се и пољопривредници (фото, видео)

*За сутра ујутру у 7 часова најављен нови масовни протест због цене горива!

*ПРОТЕСТ ПЛАНИРАН И ЗА НАРЕДНЕ ДАНЕ? Незадовољни возачи и данас блокирали путеве широм Србије

*ПРОТЕСТ ЗБОГ ЦЕНЕ ГОРИВА у градовима широм Србије (фото, видео)

——-

12.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

1 reply »

  1. Bravo,to se i ocekivalo.Pamtite ili zapisujte sva imena tih milicajaca rezimskih pa kada uskoro dodje do “tras bum“pozvacemo ih na razgovor informativni.Neka apse i pisu prijave,svako se potpisati mora a posle,posle ce da se ceskaju i pravdaju.Nema opravdanja tipa,nismo znali i radili smo po naredjenju.Neredjenje je jedno a zakon i ustav su drugo.Po zakonu i ustavu ce svi da budu “obradjeni“ bez izuzetaka.Samo neka se oni zajebavaju,narod kada uzme stvar u svoje ruke,nema te sile koja ga moze zaplasiti ili zaustaviti.Ziveo probudjeni narod Srbski!!!!!!!

    Свиђа ми се