АКТУЕЛНО

Зоран Влашковић: Фашистичка Квинта инсталира фашизам у Приштини!


Земље Квинте газе Београд, Резолуцију 1244, ОУН, Брисел и све друго, а оптужују Србију

Земље Квинте хитлеровским методама убијају Србе, Бошњаке, Горанце и све друге на КиМ који нису Албанци, па зато сада не доозвољавају ни Заједницу српских општина, укинули су горанску општину Гора а Бошњацима ни помен да имају неку своју општину иако за све постоји право, закон и реалност на терену.

Хитлер, Мусолини, Павелић, Осама бин Ладен… су мала деца према ономе шта данас раде на Косову и Метохији земље Квинте: Британија, Француска, Немачка, Италија и САД са својим такозваним амбасадорима. Ове земље у Приштини су поодавно утемељиле фашизам и апсолутно све елементе антдемократије, антицивилизације.

На прагу 21.века ове земље су толико отишле у антидемократији, античовечанству и антицивилизацији на Косову и Метохији да су превазишле и самог Хитлера, Мусолинија, али и саму ИСИС терористичку државу. Чињенично!

Земље Квинте су правним насиљем, значи фашизмом, успоставиле такозване амбасадоре у Приштини, јер је КиМ још увек под протекторатом ОУН СБ, чиме су директно бацили под ноге важећу Резолуцију 1244 ОУН СБ. За такво пљување Резолуције, највише правне организације у свету, земље Квинте, каквог ли парадокса, криве Србију. Земље Квинте апсолутно ништа нису испоштовале из Резолуције 1244, а на другој страни не дозвољавају самој Србији да испуњава обавезе из Резолуције 1244.

Подсетимо амбасадоре земаља Квинте у Приштини, да је насиље било правно или физичко институционализовано оруђе у вођењу спољне и унутрашње политике код фашизма!

Земље Квинте сада не дозвољавају ни да се формира та Заједница општина са српском већином на Косову. Земље Квинте не желе ни да опомену Приштину што одустаје и од дијалога са Београдом у Бриселу.

Земље Квинте једино поштују свој и инсталирани фашизам у Приштини!

За земље Квинте на Косову и Метохији не постоји нико осим Албанаца, по хитлеровој теорији. Свуда у Европи за мањине у земљама се каже да су права вредност тих земаља.

На другој страни, земље Квинте на КиМ не поштују ниједан народ осим Албанаца, не поштују ниједну националну мањину. Тако су Приштина и земље Квинте укинуле једној заједници, Горанцима општину, а омогућиле су да Драгаш, некада општински центар са 95% Горанаца сада буде Драгаш са 95 % Албанаца.

Земље Квинте су фашистичком методом убиле и даље убијају горанску заједницу.

Такозвани амбасадори земаља Квинте у Приштини, овде су противправно и незаконито, апсолутно је важећа Резолуција 1244 СБУН, главни су кривци јер не дозвољавају Бошњацима да формирају своје општине за шта имају право, јер их у више компактних средина има више од 5.000, што је један од основних услова за формирање општине.

Земље Квинте нису покушале да за ових скоро 20 година на Косову и Метохији доведу писмене људе на власт у Приштини већ подржавају албанске терористе који су без икакве школе. Водећи албански терористи из такозване ОВК, сада на власти, и одувек, Тачи, Харадинај, Весељи, Лимај, Љуштаку… само су у последње четири године званично протерали са Косова 144.758 Албанаца. Зашто Квинта о томе не говори, а гебелсовим лажима су ове земље говориле о протеривању Албанаца од стране Слободана Милошевића што је била ортодоксна лаж.

Европа је умрла у Приштини. Тако је своју књигу изашлу 2014. године, насловио Жак Огар, вођа француских специјалних оперативних снага који је на Косову у званичној мисији са својом елитном јединицом боравио свега петнаест дана, од потписивања Кумановског споразума до доласка редовних мировних снага, али сасвим довољно да стекне утисак шта се догађало у јужној српској покрајини.

  • Земље Квинте су убиле ту Европу у Приштини инсталирањем фашизма и легализовањем албанског тероризма.
  • За такозване амбасадоре земаља Квинте није важећа Резолуција 1244 СБ ОУН донета 1999.године.
  • За тзв. амбасадоре земаља Квинте је важећа једнострано проглашена „независност Косова“, донета правним насиљем, значи фашизмом.
  • Такозвани амбасадори земаља Квинте у Приштини су у тзв. „земљи“ која није чланица ОУН и коју не признаје више од шест милијарди људи на планети од 193 земље чланице ОУН.

Србија је бомбардована, данас се то очигледно види, да би јој се одузело Косово и Метохија. Такозвани амбасадори земаља Квинте у Приштини присуством у Приштини желе да легализују то. У свету се још нигде и никад фашизам није легализовао!

Подсећамо немачког и италијанског такозваног амбасадора у Приштини, да је због фашизма Немаца и Италијана у Другом светском рату, они су искључиви кривци, настрадало 60 милиона људи у свету!?

У времену уједињења ЕУ, на Балкану једној земљи – Србији се фашизмом одузима 16 одсто територије да би се створила нова „држава Косово“ и друга држава Албанаца у Европи? Има ли игде у свету да један народ има две државе?

Такозвана „држава Косово“, са амбасадорима Квинте, логистима фашизма и тероризма у Приштини, процентуално по броју становника, дало је највише терориста у ИСИС држави у Сирији и Ираку, 77 их је погинуло тамо, 139 их се вратило на Косово, 80 их је тренутно у затворима на КиМ а укупно их је било тамо 399. То је велики успех за међународни тероризам – политиком амбасадора земаља Квинте из Приштине!

Албански терористи са Косова су добили високе временске казне за терористичка убиства у Македонији а амерички Стејт Департмент је 12 албанских оранизација са Косова, југа Србије и Македоније прогласио терористичким и ставио их на црну листу терористичких организација. Чињенично, тако је ОВК одлуком број 452 и прокламацијом 13219, од 26.јуна 2001.године, званично терористичка организација и на америчкој црној листи је. Одлуку је потписао тадашњи амерички председник Џорџ Буш.

Из NATO извештаја о организованом криминалу и тероризму на Косову и Метохији – roots of uck

Званични правосудни органи у Приштини су, као и ЕУЛЕX, обуставили званично све истраге у вези великих злочина над Србима после 1999.године: Ливадице, Гораждевац, Старо Грацко… Јел` се ту може говорити о правно уређеној држави? Земље Квинте су главни кривац за то јер о томе суде!

Очигледно је да земље Квинте не жели да заживи ни Специјални суд за Косово за злочине терориста ОВК/УЋК. Зашто? Зато јер су земље Квинте уз фашизам и тероризам?

Како то да је већи интерес западних земаља на Косову – него интерес Србије да штити свој народ и чије је Косово и званично по Рeзолуцији 1244?

Зато што је безакоње, антидемократија, тероризам, антицивилизација… фашизам, у основи постојања такозваних амасадора земаља Квинте у Приштини.

Због свега овога, инсталираног фашизма и тероризма, Србија би морала сада, још није касно, да свој простор Косова и Метохије, прогласи за URBI ET ORBI (окупираном територијом).

Зоран Влашковић

———-

7.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. БРАЋО МОЈА КОСОВЦИ И СЕСТРЕ КОСОВКЕ ПРВО ЈЕ окупирана аустроугарска ПОДЕЛИЛА СРБСТВО НА СРБИЈАНЦЕ БОСАНЦЕ ХЕРЦЕГОВЦЕ ЦРНОГОРЦЕ ИСТО ЈЕ И ДАН ДАНАС НА ЖАЛОСТ ИЗ БЕОГРАДА СЕ ИСТО И ДАН ДАНАС РАДИ НА ШТЕТУ ВАСКОЛИКОГ СРБСТВА МОЈЕ ВАЗДА МОЛИТВЕ И ПОДРШКА ЗА НАШУ СВЕ СРБСКУ КОЛЕВКУ КОСОВО МЕТОХИЈУ СССС

    Свиђа ми се