АКТУЕЛНО

Драгослав Пакић: Србија мањинама!


У Србији, због мањина, што подржава и међународна већина, ништа не би смело бити српско

Илустрација: Политика

Велике силе нам прво узму чекић и наковањ па онда траже да сами будемо ковачи сопствене среће. Они сматрају да су велики зато што су силе.

Тако је Черчил Силни тражио од младог краља Петра да нареди Дражи да се мане ћорава посла и положи оружје или се приклони Титу под чијом командом српски момци много успешније гину што се и показало на Сремском фронту због чега је Хрватска, као награду, добила Западни Срем. Уколико би краљ одбио да изврши добронамеран савет, који би се данас звао „нон пејпер“, Србија би била сравњена са црном земљом. Како би то изгледало, Черчил је демонстрирао показном вежбом на примеру Лесковца.

Београд је, као и увек и као посебна посластица, чуван за рушење и разбијање на Ускрс како се Београђани не би замарали туцањем ускршњих јаја.

То исто је Ахтисари, у присуству Черномидина, поводом Косова и Метохије, понудио и Милошевићу и, као и Черчил, добио Нобелову награду за мир.

Нобелова награда за мир се осваја бомбама и бајонетима.

На Брионима је остало записано да је Тито Силни наредио српском руководству да се она Његошева капелица на врху Ловћена мора сравнити са црном земљом јер је Александар у њој венчао Србију са Црном гором. И то у време када су једнополни бракови сматрани за блудну радњу и неморал. Речено – учињено, јер су се тада прегаоци антисрпства награђивали по учинку.

Мило Потоњи није био задовољан само рушењем капеле, него је срушио и брак у њој склопљен. То је објашњено као последица Миловог васпитања који се уздизао на песмици „Друже Тито ЈА ти се кунемо да са ТВОГА пута не скренемо“. Са тим се, што је и нормално, црногорска опозиција уопште не слаже тврдећи да Мило није поштовао ни песмицу о не скретању на којој се и заснива њгов лик и његово дело, него је све наведено учинио управо због тога што је скренуо.

Осим тога, опозиција тврди да је у Миловој држави све у бојама. Црна Гора је у ствари била Зелена, а суштински је Црвена Хрватска. Хрвати су, наиме, научно доказали да они нису Словени него порекло воде из Персије. Како се у древној Персији југ одувек обележавао црвеном бојом, нормално је да су и Црногорци прави Црвени Хрвати.

Уколико би председник Трамп дознао за ово научно откриће хрватских знанственика, могло би се догодити да са Хрватском, као са Ираном, растури и поништи све договоре и нареди да неке нове Олује, Бљескови и други ветрови почну да дувају у супротном правцу. То би српским оптимистима дало за право будући да тврде како је Трамп „наш човек“. То, међутим, мањине у Србији никако не би могле прихватити јер је увредљиво говорити „српски оптимисти“. Зарад мира у кући правилније је рећи „оптимисти Србије“ као што су Поште Србије, Путеви Србије, држављанство Србије…

У Србији, због мањина, што подржава и међународна већина, ништа не би смело бити српско. Рећи или написати да је Косово српско смртни је грех и обавезно изазива оштре реакције, претње уз обавезно помињање равне црне земље и производњу разних и non и yes и WC папира како од стране уплашених мањина, тако и код забринуте белосветске већине.

Хрвати су прво решили питање мањина па су онда Западни Срем и Славонију назвали Хрватско Подунавље, Далмацију – Хрватско Приморје и Црну Гору – Хрватски Југ.

У Србији ће, а то није далеко, све бити на свом месту тек кад мањине постану већина.

 

ИЗВОР: Стање ствари

————-

7.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

4 replies »

 1. Otkud, Sekular, da je u s k r s „rvacka rec? Ta, to je izvornonarodna s r p s k a rijec.
  I otkuda uopste nesto sto jest kao rvacka r i j e c!

  Свиђа ми се

 2. Moj Pakicu,

  Nista „Tito Silni“ nije „naredio srpskom rukovodstvu“! Komunisti, a imaju naciju? Pojmovno, te i politicki, ne ide.
  Doduse, tako cu se zvati radi ostvarenja bitnih stvari za narod, kamufliracu se, dakle- svi ostali to radili, a otkud da su, mozda, i tzv.srpski!? Pa ovi radili na usavrsavanju kamuflaze onih prvih kako bi se postigle dvije stvari: unistenje, prvo, srpskog naroda i, drugo, ostvarenje „tisucljetnog sna“ ostalih.Rezultat? I jedno i drugo stvarnost. Uslov, neizreceni, za ovu rabotu „srpskih“? Da Broza pomiluju po
  o n o j stvari! Dopustio im, godilo mu…
  Sada smo- kao nekakav o s t a t a k- tu, tj. nigdje, a ni ovo n i g d j e ne zasluzujemo, te uskoro i ono ce otici svojim putem: ni ono nemoze ni kod… koga, tj. n i c e g a…
  Zakljucak, jos jedan, Pakicu: vecih zlikovaca od onih sto im je „Broz naredio“- ti ih zoves „srp. kom.“- ne bi: pelene im bile paucina…

  Свиђа ми се

 3. СРБИ ЗБОРЕ ВАСКРС РЕЧ ускрс ЈЕ рватска НА ЖАЛОСТ СРБИЈА НИЈЕ ИМАЛА У ТОМ ВРЕМЕНУ РУСЕ КА 1914 КАД ЈЕ ЦАР НИКОЛАЈ РОМАНОВ УШАО У РАТ ДА ПОМОГНЕ КРАЉЕВИНИ СРБИЈИ ТУ ЈЕ РАЗЛИКА ЈОШ ПОЈЕДИНИ ЗБОРЕ ДА СУ партизани ослободиоци НЕ ДАО БОГ КОГА ОНИ ОСЛОБОДЕ ЊИХОВУ ТЗВ СЛОБОДУ ОСЕЋАМО ПРЕКО 70 ГОДИНА СССС

  Свиђа ми се

 4. Драга моја братјо и сестре,
  не, нисте криви за све, што вам се догадјало/догадја. Али за све ваше тегобе има решење : устанак. Времена је остало ВРЛО МАЛО.

  Свиђа ми се