АКТУЕЛНО

САД: 72 вакцине које деца приме до 18. године, а „деца најболеснија међу развијеним земљама“


72 вакцине које деца приме до 18. године

Да ли знате да се распоред вакцина које примамо у детињству утростручио у само протекле 3 деценије? 
Ипак ми смо мање здрави него 1980 године, канцер код деце, дијабетес тип 1, аутизам, алергије на храну, астма, све ове болести биле су веома ретке 80их година. АЛИ НЕ И САДА.
Ако су те вакцине биле толико здраве, ми би смо сада имали веома здраву децу код нас у САД, ипак ми имамо најболеснију децу међу развијеним земљама. Половина од целокупне популације деце сада пати од хроничних проблема и стопа неуролошких проблема као и проблема са аутоимуним системом (имунитетом) „пробијају плафон“!

Да ли се ово дешава због познатих неуротоксичних адитива у вакцинама?!! Или познатих канцерогених хемикалијама у вакцинама?!! Или због чињенице да када заобиђете имуни систем са убризгавањем вакцина кроз кожу руку или ноге, и тако изазивате аутоимуне поремећаје?!! Време је да мислимо својом главом и кажемо НЕ систему који профитира правећи нас и држећи нас болесне.

Шта је разлог за повећање доза вакинације?

У САД, индустрија за производњу вакцина је једна од индустрија које су комплетно заштићене од тужби. Ако нешто крене по злу након што убризгате ове познате токсине, НЕ МОЖЕТЕ ИХ ТУЖИТИ!
У 1986, федерална влада САД дала је фармацеутским компанијама комплетну заштиту од тужби у вези оштећења и смрти проузроковане од стране вакцина, јер су тужбе у вези оштећења проузрокованих од вакцина против фармацеутских компанија преплавиле судове.

Дакле шта се десило када су добили заштиту федералне владе?

Препоручени распоред вакцина за децу се утростручио. Али не из здравствених разлога… све за $$$. Вакцине су проузроковале здравствене проблеме који су темељ великог профита фармацеутске индустрије. Ова страница поседује списак више од ХИЉАДУ научних студија објављених у медицинским часописима указивајући на здравствену оштећења проузрокована од вакцина.

www.learntherisk.org/studies

#LearnTheRisk #justsayNO #vaccinesareTOXIC#realHEALTHnotpharmaWEALTH

More info here: www.LearnTheRisk.org
Please follow us on FB: Learn The Risk
Twitter: #LearnTheRisk
Instagram: @learntherisk
Join the group here: www.facebook.com/groups/learntherisk

ИЗВОР: Dr Jovana Stojković – zvanična stranica

————-

30.5.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић