АКТУЕЛНО

Глас КиМ: Срби на КиМ забринути – не знају шта ће Вучић да им уради од живота


Глас Косова и Метохије, април 2018.

Срби на КиМ забринути за своју безбедност и будућност не знајући шта ће Вучић да им уради од живота.
+лазарина+

***

Шта ће бити с нама ?
Mи смо грађани другог реда у својој сопственој држави? Без права на слободно кретање и важећа лична документа… остављени на немилост окупационој војсци, терористима и екуменистичком свештенству… сад још и добијамо сигнале из врхушке власти да неће више да се замарају с нама већ да је боље да нас сасвим предају шиптарским властима у Приштини на чување…
А сви знамо како шиптари чувају…
Забринути за своју будућност, за неспособност Београдских администраторчића под Бриселским патронатом, за потпис који ће нас сасвим одвојити од матице …
+јован+

***

Шта је уопште био циљ овог интервјуа? (Марићев интервју са Харадинајем, прим. ред.)
Цела Србија га је одгледала. Сви су коментарисали.
Представити ратног злочинца као не тако страшног господина у скупом оделу, који је „само „био војник супротне стране, те је „само“ убијао наше војнике ?
Не!!!
Хтели су да га прикажу као обичног човека, који се шали, који има смисла за хумор, говори лепо и учтиво?
Ви бре људи нисте нормални!!!
Знате ли шта је глума???
Знате ли шта је маркетиншки трик ???
Ми на КиМ знамо врло добро ко је Харадинај и никакав умивени интервју са полулудим Марићем неће да га упристоји!!!
+јован+

***

Можда је Србима ван КиМ добар Бриселски споразум, јер га нису читали. Нама није добар, јер смо његове последице на кожи осетили!!!!
+милица+

***

Ово је већ превише!!!
Безобразлук и његово патетисање нема меру!!!Значи, мене као Србина с КиМ је ово толико увредило, толико понизило, толико срозало… да не знам ни одакле да почнем да објашњавам!!!!


Деца с КиМ живе у Србији!
КиМ је Србија. Нису ти дошла Српска деца из Чикага, далеке дијаспоре, па да им ти овако булазниш!!!
Сви просветари на КиМ уче децу да су у сред Србије, све се врти на КиМ око Србије. Нико од нас није ни у мислима ни у реалности ни у каквој држави „Косово“…
Срам те било!!!!
Значи не могу да верујем да сам ово доживео!!!СТОКО малоумна!!!
+јанко+

***

Господе Исусе Христе, Сине Божји, Владару и Створитељу свега, молитвама свих светих на небесима, спаси и сохрани Сирију, мученицу Твоју и невини народ који страда на игралишту великих сила.
Амин.
+милица+

***

Срби, ови овакви, данашњи модерни и „брига ме за све“, Срби, не заслужују уопште Косово и Метохију.
Не могу да појме његов значај и величину, његов смисао…
А пошто су безумни, Бог им допушта да им се одузме све што им даје благодат, што им спашава душе… јер они за своје душе не маре.
Битнији су им проводи, кладионице, певаљке и вечерице, а црква, душа, доброчинство, на крај памети им нису…
Што би Бог таквим Србима оставио Косово и Метохију.
Дао им Вучића, нову светињу и Ђурића новог Обилића!
Какви Срби, таква им и светиња!
Срамно и самоубилачко понашање народа у Србији… немар према свом роду, својој вери, свом Косову и Метохији, према својој души…
+богдан+

***

ЗСО је катастрофа којом СНС власти перу руке од нас овде, живих људи!
Страшно је и незамисливо да живимо у републици Косово, где нас гура наша матица, иако знају да ЗСО може бити угашена кад год је воља шиптара.
Злочин против човечности, против свог сопственог народ, ето то је ЗСО.
Бог вас клео погани изроди!
А ви који сте народ у Србији и глумите необавештеност, не устајете уопште, делите грех с њима!
Они вам причају лажи и олакшавају вам савест, а вама је лакше да све то прихватате, уместо да проверите каквим вас лажима хране. Следећа су ваша деца, после мртве наше… Бог нек вам опрости!
+богдан+

***

АКО ВЕЋ НИСТЕ ХРАБРИ ДА ПУШКОМ БРАНИТЕ КИМ, АКО НИСТЕ БОГАТИ ДА ШАЉЕТЕ ХРАНУ, ЛЕКОВЕ, ПОМОЋ, АКО НИСТЕ СПРЕМНИ НИ ЗА КАКВУ ЖРТВУ ЗА КИМ, ВИ СЕ БАР ЈЕДНОМ ДНЕВНО СВИ ЗА КИМ МОЛИТЕ. БОГ ЋЕ ДА НАС СПАСИ И ВАШИМ НЕВОЉНИМ ТРАЉАВИМ МОЛИТВАМА. ТО МОЖЕТЕ, ТО ВАМ ОДУЗИМА ПЕТ МИНУТА ВАШЕГ ДРАГОЦЕНОГ ВРЕМЕНА КОЈЕ ИМАТЕ ЗА СВЕ СЕМ ЗА СВОЈЕ КИМ.
МОЛИТЕ СЕ ЗА НАС СТАЛНО!
+богдан+

3 replies »

  1. МИ СРБИ ОПСТАЋЕМО САМО ТРЕБА ВИШЕ ДА СЕ ПОМАЖЕМО СВИ КАД БИ СРБИ ПОМОГЛИ НАШУ БРАЋУ И СЕСТРЕ НА КОСОВУ МЕТОХИЈИ БИЛО БИ БОЉЕ ОД СПЦ НЕМА ПОМОЋИ ЈЕДИНО ВЕРА У БОГА И ЕРП И КОСОВСКУ МЕТОХИЈСКУ ПОМАЖЕ ОПСТАНАК ВАСКОЛИКЕ СРБАДИЈЕ КАД БИ БОГ ДАО ДА СЕ ОСНУЈУ КАТАКОМБЕ И У ПРОШИРЕНОЈ ЦРНОЈ ГОРИ И У СВИМ ДЕЛОВИМА РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕ А У КРАЈИНУ ЋЕМО ОСЛОБОДИТИ И СРБСКУ КОЛЕВКУ КОСОВО МЕТОХИЈУ ПОЗДРАВ БРАЋИ И СЕСТРАМА НА СВЕТОМ КОСОВУ МЕТОХИЈИ СССС

    Свиђа ми се

  2. Нико вас нити чује нити слуша. Нити ико покушава да ЗАУСТАВИ ВЕЛИКОИЗДАЈУ , која је у току. А морала би ланчана реакција у свим већим местима Србије! Ко ће то да организује? Патриоте, СПЦ ….. !? Без Косова и Метохије,нема Србије, били тога свесни или не !! Зар је нормално и морално да слушамо муку и патњу наших с КиМ а да не реагујемо, да ћутимо? Кукавички !! Зар је то одлика Србског духа ? Шта је са спровођењем Резолуције 1244. Кривично да одговарају политичари због не спровођења исте.Тражимо неодустајну Оставку АВ-а, пре свега, због не спровођења Резолуције 1244 и због неуставног потписивања и спровођења Бриселског споразума који је гробница како КиМ тако и преосталог дела Србије и представља срамно понижење и пораз свега Србског.

    Свиђа ми се