АКТУЕЛНО

Доктор Daniel Neides се извињава пацијентима које је повредио вакцинама (видео)


Доктор Daniel Neides је изгубио посао у болници у Кливленду, зато што се усудио да јавно говори истину о вакцинама. Послушајте како се извињава својим пацијентима зато што је прекршио Хипократову заклетву и повређивао своје пацијенте отровним састојцима из вакцина.


Ово су велики проблеми које имам са вакцинама. Ово желим посебно да истакнем.

1. НЕ ПОСТОЈИ ОБРАЗОВАЊЕ О ВАКЦИНАМА

У медицинским школама НЕ ПОСТОЈИ ОБРАЗОВАЊЕ О ВАКЦИНАМА, а ја предајем на Медицинском факултету у Кливледну и на Case Western Reserve универзитету.
Ја нисам видео да се у школама учи:
– о вакцинама и њиховим састојцима,
– о евиденцији безбедности,
– о информисаном пристанку пацијента и
– о програму комппензације за оштећене вакцинама.

О томе није дискутовано 1986.године, када је Конгрес изгласао закон који ослобађа произвођаче вакцина од одговорности за нежељене последице вакцина.
Шта ми учимо о вакцинама?
Нас уче да напамет знамо распоред вакцинације.
Никада нисмо дискутовали о чињеници да је скоро 4 милијарде долара исплаћено пацијентима које су оштетиле вакцине од 1992.године.
Као медицински стручњаци ми очекујемо праведну равнотежу, али изгледа да су вакцине ослобођене тог разматрања.

2. КОНФЛИКТ ИНТЕРЕСА

Имамо конфликт интереса везано за плаћање лекарима када ураде комплетан распоред вакцинације. То је повезано са следећим.

3. ЗАБРАЊЕНА ПИТАЊА И БРИГА РОДИТЕЉА

Пацијенте избацују из ординација зато што су „забринути да вакцине нису безбедне“. Ако поставите питања о вакцинама и решите да не вакцинишете ваше дете, постоји ризик да вас та ординација обавести да више нисте њихов пацијент.
То је апсолутно жалостно и одвратно.

4. ПОСЛОДАВЦИ УЦЕЊУЈУ РАДНИКЕ ДА ПРИМЕ ВАКЦИНЕ

И да поновим породици Бејли, заиста ми је жао, али послодавци присиљавају запослене да приме вакцину против грипа, или да буду кажњени и остану без посла. А чињеница да је ваш отац кроз шест месеци требао да се пензионише…

5. ЛЕКАРИ НЕ ДАЈУ ИНФОРМИСАН ПРИСТАНАК ПАЦИЈЕНТИМА

Лекари не дају информисан пристанак пацијентима и ја сам био један од лекара који НИЈЕ давао информације о безбедности ПРЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ.
Родитељима бих само рекао које вакцине треба дете да прими. Дете ће примити три вакцине у једну ногу и још две у другу ногу.
И онда после вакцинације детета или одрасле особе, ја бих дао папир са информацијама, и да будем потпуно искрен, ТАДА НИСАМ ЗНАО да у тим информацијама помињу програм компензације и број телефона који треба да окренете у случају нежељених последица.

То је заиста ужасно са моје стране, и због тога се извињавам мојим пацијентима.

6. ЛЕКАРИ НЕ ВЕРУЈУ РОДИТЕЉИМА ЗА НЕЖЕЉЕНЕ ПОСЛЕДИЦЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ 

Имамо недостатак транспарентности по питању компликација изазваних вакцинама. И оно што је још горе је да вас срамоте као пацијенте када сугеришете да вас је вакцина повредила.

Када код мене дође пацијент са стрептококном упалом грла, ја му препишем пеницилин. Када мајка или пацијент позове и каже ми да је пеницилин изазвао осип – то се не преиспитује већ се одмах уписује алергија на пеницилин који пацијент ВИШЕ НЕЋЕ ПРИМАТИ.

Зашто не верујемо родитељима и пацијентима када нам кажу да су имали НЕЖЕЉЕНУ ПОСЛЕДИЦУ ПОСЛЕ ПРИМАЊА ВАКЦИНЕ?
Мени као медицинском стручњаку то уопште нема смисла.

Извињавам се због мојих емоција.
У ствари, не извињавам се.

7. ТЕШКИ МЕТАЛИ У ВАКЦИНАМА

Зашто плацебо контролна група у студијама о безбедности вакцине садржи ађуванте као што су ЖИВА и АЛУМИНИЈУМ? Зар плацебо не треба да буде инертан?

Ако „Хепатитис Б“ вакцину упоређујемо са плацебом, зашто плацебо садржи ТЕШКИ МЕТАЛ? Забрињавајући састојак вакцине може да буде управо метал! Тешки метали могу да изазову АУТОИМУНИТЕТ и доктор Лајонс Вајлер је о томе јако речито говорио.

8. СТОПА ПОВЕЋАЊА ДИЈАГНОЗЕ АУТИЗМА: 1 на 48 у 2017-ој години

Зашто је стопа аутистичног спектра од 1 на 1.000 у 1990-ој, како смо учили, отишла до 1 на 48 у 2017-ој години?
Да ли постоји веза између ТОКСИНА ИЗ ВАКЦИНА и очигледног ПОВЕЋАЊА ДИЈАГНОЗЕ АУТИЗМА?
Не ради се само о аутизму. Свима нам је познат ризик добијања Гилен-Бареовог синдрома (Guillain-Barré).
А шта ћемо са ADD поремећајем, поремећајем расположења код деце и свеопштом епидемијом хроничних обољења у овој земљи? Ми смо врло болесна популација и ја уопште не желим да делујем драматично.

Ми тренутно трошимо 3,5 билиона долара на здравство и запитајмо се шта ми од тога заиста добијамо.
Као лекар, као сви лекари, ми полажемо Хипократову заклетву, и прво што се закунемо је да НЕЋЕМО повређивати пацијенте.

Када пацијентима НЕ ПОНУДИМО ИНФОРМИСАНИ ПРИСТАНАК ВЕЗАНО ЗА ВАКЦИНЕ, и онда сазнамо да су имали НЕЖЕЉЕНЕ ПОСЛЕДИЦЕ због те интервенције, то је ДИРЕКТНО КРШЕЊЕ ТЕ ЗАКЛЕТВЕ.

Пуно посла нас чека везано за ову област зато што се произвођачи вакцина буквално такмиче да нам понуде још вакцина које „спасавају животе“.
Одмах да вас обавестим да тренутно раде на прављењу више од 140 НОВИХ ВАКЦИНА. Пазите се, јер то стиже.

Током 2017.године сам примио подршку од пуно људи из целог света. Желим свима да захвалим за пружену помоћ током заиста тешке године.

Схватам да је ово било потребно буђење да бих престао да будем део мултимилијардерског конгломерата, да бих могао да се бавим послом за који сматрам да мора да се уради, а то је да се ОБРАЗУЈЕ ЈАВНОСТ и да се правилно бринем о мојим пацијентима који пате од било које хроничне болести. Али на начин за који ја сматрам да треба да се лече, што није базирано на протоколима и онима изнад мене који ми говоре да мора овако или онако јер у супротном могу да изгубим посао.

Наставићу да се борим за ПРАВА ПАЦИЈЕНАТА и за ИНФОРМИСАНИ ПРИСТАНАК, и поред тога морамо да погурамо ОТКРИВАЊЕ ИСТИНЕ О ВАКЦИНАМА, да сазнамо ПРАВЕ ПОДАТКЕ О БЕЗБЕДНОСТИ и ЕФИКАСНОСТИ, а не оне које држава или фармацеутска индустрија желе да видимо.
МОРАМО ПОЧЕТИ да видимо ДИРЕКТНУ ВЕЗУ која постоји у популацијијама у ризику које могу да добију науроразвојне поремећаје као што су: Гилен-Бареов синдром који има господин Бејли, поремећај аутистичног спректра, ADHD, поремећаји расположења о којима сам говорио, и све хроничне болести, све може да буде у ДИРЕКТНОЈ ВЕЗИ СА ВАКЦИНАМА.

И зато морамо да будемо отворени према свему, и као што сам ја научио када сам први пут ушао у Wellness институт, отворите се ка новом начину размишљања, И сви то морамо да урадимо у медицини која иде даље.

ИЗВОР: Marija S

***

ПОГЛЕДАЈТЕ ЈОШ: Шта је Гилен-Бареов синдром?

Гилен-Бареов синдром је обољење код кога нерви губе функцију, вероватно због имуне реакције, у току инфекције, операције или имунизације. Код овог обољења тело реагује само на себе – као да тело не препознаје ткива као своја. Симптоми обично почињу од петог дана до три недеље после инфекције, операције или имунизације. Слабост може да се погорша све до потпуне парализе. На све ово покушаћемо да пронађемо одговоре у разговору са професором др Остојом Вучићем из Сиднеја. Са њим је разговарао Александар Живковић.

 

https://www.sbs.com.au/yourlanguage/services/embeds/audioplayer/21080f1b-c7bb-480b-a80d-82f3c1a1c07a

ИЗВОР: sbs.com.au

***

ПОВЕЗАНО: 

*АМЕРИЧКИ КОНГРЕС О МУЛТИПЛЕ ВАКЦИНАМА: Били су здрава деца док нису примили вакцине – ово је НАЈВЕЋИ ЗЛОЧИН ИКАДА! (видео)

*Србија као ЕУшвиц: Мери Холанд – „Ниједна влада и ниједна земља нема право да спроводе присилну вакцинацију без сагласности родитеља или старатеља или да је спроводе у школама или дечијим вртићима без пристанка родитеља“

*Dr. David Davis, MD: Вакцине и токсини су узрок аутизма и SIDS-а (видео)

*Др Бранимир Несторовић, педијатар о штетности живе у вакцинама

*Америчким родитељима исплаћена надокнада од 600.000 фунти због обољења њиховог сина од аутизма, као последице вакцинације ММР вакцином

*РУСИЈА, ОКРУГЛИ СТО О ВАКЦИНАЦИЈИ 2010.: Лекари о вакцинама и аутизму – Ми смо доказали да се не смију вакцинисати ни здрава дјеца, вакцина је једначина са свим непознатим и треба да буде слободан избор!

*ТРИБИНА у Новом Саду, 26. мај 2016 – (НЕ)ОПРАВДАНОСТ ПРИСИЛНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ, МЕДИЦИНСКО-ЕТИЧКИ, ПРАВНО-ПОЛИТИЧКИ АСПЕКТИ

*Професор др Жељко Пољак, имунолог: Вакцинација мора бити добровољна, лоше законе треба рушити! (видео)

*Нефролог др Suzanne Humphries о вакцинацији против грипа (видео)

***

3.4.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић