АКТУЕЛНО

АМЕРИЧКИ КОНГРЕС О МУЛТИПЛЕ ВАКЦИНАМА: Били су здрава деца док нису примили вакцине – ово је НАЈВЕЋИ ЗЛОЧИН ИКАДА! (видео)


АУТИЗАМ И СПАСАВАЊЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ била је тема Америчка конгресне Комисије одржане у петак, 24. маја 2013. године. Оригинални назив јеThe AutismOne & Generation, Rescue 2013 Conference, Congressional Panel – Congressman Dan Burton R-IN, Retired; Congressman Dave Weldon MD *R-FL, Retired; Congressman Bill Posey R-FL. Председавао је Конгресмен Ден Бартон, који је на ту тему председавао и претходних година од 2000-те када је покренута темавезе између вакцина и аутизма…
На следећем видео снимку који се појавио на мрежи ЈуТјуб дата је НЕОПОЗИВА ИСТИНА О ТОМЕ ДА СУ ЗДРАВА ДЕЦА КОЈА СУ ПРИМИЛА МУЛТИПЛЕ (MMR) ВАКЦИНЕ ПОСТАЛА АУТИСТИЧНА, да је та ЦИФРА ОБОЛЕЛИХ 1980. године од 1 у 10.000 достигла цифру од 1 у 50 у 2013-ој години и да то представља заиста забрињавајући резултат који је председавајући Ден Бартон назвао „НАЈВЕЋИМ ЗЛОЧИНОМ СВИХ ВРЕМЕНА ПРОТИВ АМЕРИЧКОГ СТАНОВНИШТВА, НАЈВЕЋИМ ЗЛОЧИНОМ ИКАДА!“…
Када погледате овај видео прилог онда се запитајте ДА ЛИ ДЕЦА ТРЕБА ДА ПРИМАЈУ ВАКЦИНЕ КОЈЕ УВОЗЕ У СРБИЈУ страних КОМПАНИЈА ЧИЈИ ЈЕ ГАРАНТ ЗА ИСПРАВНОСТ ВАКЦИНА И ЛЕКОВА Др Пол Торсен ПРЕВАРАНТ КОЈИ СЕ НАЛАЗИ НА ФБИ ПОТЕРНИЦИ И ОСУЂЕН ЈЕ ЗА ПРЕВАРЕ НА 260 ГОДИНА ЗАТВОРА, а за амерички Centers for Disease Control (CDC) је радио студије о ИСПРАВНОСТИ ЛЕКОВА И ВАКЦИНА ПРОИЗВОЂАЧА МЕРК И СЛИЧНИХ компанија, укупно 21 од 24 студије, значи – скоро све…

*кратка веза за дељење – http://wp.me/p1Fuk8-CR7

26.10.2014. за ФБР приредила Биљана Диковић

autizam NE SMEMO DOZVOLITI

***

2000. година – ВЛАДИН РЕФОРМНИ КОМИТЕТ О АУТИЗМУ И ДЕЧЈИМ ВАКЦИНАМА
ПРЕДСЕДАВА: ДЕН БАРТОН

Конгресмен Ден Бартон председавајући констатује чињенице са саслушања о порасту аутизма у САД:

– На саслушању у августу чули смо да је стопа аутизма драстично повећана последњих неколико година. Оно што је сматрано ретким поремећајем постало је попут епидемије. Ово је врхунски приоритет и морамо више истражити потенцијалну везу између вакцина и аутизма. Не можемо забити главе у песак и игнорисати ову могућност.

autizam Den Barton 1

* Председавајући испитује др Колин Бојл, директора Центра за контролу болести (CDC) – Dr.Coleen Boyle, Director National Center on Birth Defects and Developmental Disabilitier at the Centers for Disease Control (CDC)

– Истражили смо финансијску документацију људи у FDA, HHS и CDC. Да ли верујете да неко кога финансира Merk или нека друга фармацеутска компанија, треба да буде на Саветничкој Комисији или да расуђује због фармацеутских прилива из тих фирми? Да ли мислите да је то сукоб интереса?

autizam dr Bojl 2

Др. Бојл: Мислим да је на то тешко одговорити.

– Докторе Офет, Ви сте говорили о сарадњи са Merk фармацеутском фирмом?

Др Офет: Да, ја сам обелоданио у свом писменом извештају, сарађивао сам са компанијом Merk на развоју вакцина од 1992.

– Они производе MMR вакцине, зар не?

Др Офет: Да.

autizam dr Ofet 3

– Зашто CDC те ствари није укључила у своју истрагу? Могућност да су нечије вакцине узрочник растућег аутизма. Хоћете ли то проверити и обавестити ме? (Председавајући поставља питање за др Бојл прим.прир.)
и наставља…

autizam Den Barton kriminalno
– Докторко Бојл, за Вашу информацију, грађани су на општинском састанку јануара 1997. године, а то сте МОРАЛИ ЗНАТИ, прозвали CDC и остале и њих неколико из публике их је питало о вакцинама и њиховој повезаности са аутизмом и тражили су да се то испита и ја сумњам да је можда… и само можда фармацеутска кућа, која производи вакцине, извршила утицај на људе на том састанку и рекла: Хеј, ми у то не желимо да улазимо! И ако је то тачно, то је скоро криминално!

После овог реаговања дао је реч доктору Вејкфилду који је дао извештај о резултатима клиничке и научне истраге о великом броју деце са аутизмом.

autizam dr Vejkfild
Др Вејкфилд:
Господине председавајући, чланови комитета, задовољство је бити овде.
Сврха мог излагања је извештај о резултатима клиничке и научне истраге о великом броју деце са аутизмом.
Ништа из овог сведочења не треба тумачити као анти-вакцину. Ја пропагирам стратегију безбедне вакцинације деце раду сузбијања заразних болести. Ја овде, у своје име, представљам децу која су ми се обратила захтевајући истрагу.

– Да ли из свега што произилази из Вашег научног истраживања можемо закључити да постоји могућност да вакцине доприносе порасту аутизма?

autizam dr Bernard Rimland

Др Римланд: Не, само да постоји могућност ваћ јако велика вероватноћа, на основу свих расположивих доказа.

 

***

2002. година – РЕФОРМНА ВЛАДА И НАДЗОРНИ ОДБОР О ДЕЧИЈИМ ВАКЦИНАМА И АУТИЗМУ
ПРЕДСЕДАВА: ДЕН БАРТОН

*House Government Reform & Oversight Committee, Childhood Vaccines & Autism

Овај састанак конгресне Комисије из 2002. године председавајући Конгресмен Ден Бартон почео је снимком из болнице у којем је приказано понашање дечака оболелог од аутизма… многи у сали су плакали док су ово гледали… Ево само неких коментара које је дао после емитовања овог прилога.

autizam saslusanje multiple vakcine

– Желим да видите кроз шта све пролазе ти родитељи са својом децом…
Могу вам дати још овога да видите, али мислим да сте схватили смисао. Мој унук и на хиљаде друге деце широм земље били су НОРМАЛНА ДЕЦА! И… вакцинисани су МУЛТИПЛЕ ВАКЦИНАМА.
И НЕ СМЕМО ВИШЕ ДОЗВОЛИТИ ТИМ ФАРМАЦЕУТСКИМ КУЋАМА и нашој влади да ЗАТАШКАВА ОВАЈ ХАОС, јер у противном све ће остати исто!
А пореске обвезнике би то коштало додатних трилиона долара ако и даље будемо чекали.
И поручујем FDA, HHS и здравственим кућама да АКО НАСТАВЕ ДА СЕ КРИЈУ И СВЕ ЗАТАШКАВАЈУ – ПОСТОЈЕ СТУДИЈЕ КОЈЕ КОНАЧНО ДОКАЗУЈУ СУПРОТНО. То је погрешан став.

– Понекад се чини да спољни утицаји ВРШЕ ЈАК ПРИТИСАК НА НАУЧНА ИСТРАЖИВАЊА која су неопходна за изналажење лека за велике проблеме. Ако смо од 1 случаја аутизма на 10.000 вакцинисане деце ЗА КОЈЕ СЕ ЗНА, дошли до 1 од 88 вакцинисане деце ТО ЈЕ ОНДА ГОРЕ ОД ЕПИДЕМИЈЕ. ТО ЈЕ ТОТАЛНА КАТАСТРОФА.

autizam NE SMEMO DOZVOLITI

 

У наставку, републиканац Бил Посеј поставља питања за директора CDC-а др Бојл:
Које радње је CDC предузела како би осигурала интегритет истраживања који је представио доктор Торсен? Као што знате био је осуђен за злоупотребу положаја и средстава.

autizam republikanac Bill Posey

Он је обавестио присутне о FBI ПОТЕРНИЦИ: Доктор Пол Торсен, аутор и ко-аутор 21 од 24 студије којом CDC тврди да не постоји веза између вакцина и аутизма. (WANTED BY THE FEDS – Dr.Pol Torsen)
… и додао да је др Торсен на врху листе најтраженијих због 22 оптужбе за електронске преваре и прање новца и прети му 260 година затвора.

Др Бојл: Др Торсен је био сарадник на неколико студија које имамо о аутизму. Али, у ствари смо имали само једног истражиоца.

Републиканац Бил Посеј: Да ли сте преиспитали разне студије у којима је он учествовао?
Ви знате да је тај тип обичан људски изрод и најтраженији човек на планети, а Ви сте се ослањали на њега о подацима да ли Thymerosol има штетни утицај?

Др Бојл: Дакле, две студије нису из тог опуса.

Републиканац Бил Посеј: Као одбегли доктор био је умешан у неке студије CDC-а, а ја овде имам информацију да је био умешан у 21 од 24 студије. Хтео бих да се то унесе у записник господине председавајући.

AUTIZAM NAJVECI ZLOCIN SVIH VREMENA STATISTIKA

ПОРАСТ АУТИЗМА у САД од 1980. до 2013. године – РЕЗУЛТАТ ЈЕ ЗАИСТА КАТАСТРОФАЛАН!

година 1980 – 1 од 10.000
година 1995 – 1 од 500
година 2001 – 1 од 250
година 2004 – 1 од 166
година 2007 – 1 од 150
година 2009 – 1 од 110
година 2012 – 1 од 88
година 2013 – 1 од 50 – ШТО ЗНАЧИ ДА НА СВАКИХ 50 ВАКЦИНИСАНИХ – ЈЕДНО ДЕТЕ ОБОЛИ ОД АУТИЗМА, – СТРАШНО!
НАЈВЕЋИ ЗЛОЧИН СВИХ ВРЕМЕНА ПРОТИВ АМЕРИЧКОГ СТАНОВНИШТВА, НАЈВЕЋИ ЗЛОЧИН ИКАДА!

Грешка
Овај видео запис не постоји

3 replies »

  1. Нека нам живи и говори др. Јована Стојковић наша Јованка Орлеанка !
    Наша нада и ИСТИНА!

    Свиђа ми се

  2. Kakva je patnja roditelja koji se bori sa svetom da prvo dokaže da je dete autisitčno, a potom i sa detetom da ga vrati i probudi iz njegovog sveta samoće, i prevede na svetlo, okrene svemu lepom a što dete ne vidi, to znaju samo oni..A sve zbog para, prokletih para i zarada farmaceutske mafije, skotova koji planiraju da nam unište decu, prevodeći ih u male ptičice koje lete po sobi, lepršaju rukcama a često i udaraju glavicama o staklo, tražeći način da se oslobode iz mentalnog kaveza u koji su dospele jer su neki skotovi sipali Živu, formalin, i ko zna šta sve ne u vakcine kojima su ih obligatorno špricali…

    Свиђа ми се