Коментар дана

Српски државни симболи и државна химна суспендовани на захтев Рукометног савеза СРБИЈЕ!


Марко Радуловић, ФБ коментар
17.3.2018.

Европска рукометна федерација, НА ЗАХТЕВ РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ, донела је одлуку да се квалификациони турнир за Светско првенство јуниорки од 23. до 25. марта у Крагујевцу одржи без интонирања химни и националних симбола репрезентација учесница. На турниру генерације ’98. учествоваће селекције Србије, Норвешке, Словачке и „Косовa“. (РТС)

Ово „рукометни савез“ читајте као држава Србија, јер рукометни савез то никад не би смео да уради без сагласности врха власти. И нека ми неко сад каже да је ово само спорт и да то није понижавање Срба и Србије у сред Србије, док надобудни подизач наталитета и данас каже да он неће да дозволи да неко понижава Србију.

До сада смо све и свашта видели, али сваког дана су безобразлуци и уводи у признање шиптарске „државе“ све већи и већи. Рукометни савез није тамо неко удружење грађана, а да ова власт стварно брине о достојанству Србије, представници тог савеза би већ колико сутра били суспендовани.

ЈЕР НИКО НЕМА ПРАВО ДА САМОСУСПЕНДУЈЕ ДРЖАВНЕ СИМБОЛЕ И ДРЖАВНУ ХИМНУ ПРОПИСАНУ УСТАВОМ. А НА КРАЈУ КРАЈЕВА ОВА ДРЖАВА, ЊЕНА СВЕСТ О КОСМЕТУ И ЊЕНО ДОСТОЈАНСТВО СУ ВАЖНИЈИ ОД БИЛО КОГ СПОРТА.

КО ХОЋЕ СА ШИПТАРИМА ДА СЕ ТАКМИЧИ У СПОРТУ И КОМЕ ЈЕ СПОРТ ВАЖНИЈИ ОД СИМБОЛА САТКАНИХ ОД КОСТИЈУ ПРЕДАКА, МАРШ ИЗ СРБИЈЕ ПА СЕ ТАМО СВИ ТАКМИЧИТЕ ДО БЕСВЕСТИ!

 

***

ПОВЕЗАНО:

*Рукометни савез Србије дао себи и Србији аутогол: Рукометашице омладинске екипе у Крагујевцу играју са тимом самопроглашеног Косова*?!

2 replies »