АКТУЕЛНО

Жижић: Срби, на окуп! Опстанак или нестанак!


фото: СРБИ НА ОКУП

Пише: Роберт Жижић

ПРЕДСЈЕДНИЧКИ ИЗБОРИ питање су опстанка и части цијеле српске нације и виталног интереса Српског народа у Црној Гори!

Свједоци смо издаји и улизивању НАТО-у и западу од стране издајничког режима и ништа мање издајничке парламентарне опозиције у Црној Гори.
После давања државности лажној држави Косову од стране Ђукановићевог режима и после уништавања наше војне моћи, после пристанка на уништење домаће привреде и тоталне распродаје свега што вриједи у Црној Гори… само омађијани Срби могу гласати за режимског кандидата на предстојећим државним изборима у Црној Гори или за кандидата њихових парламентарних „опозиционих“ помагача, који заједно већ три деценије уништавају идентитет и душу Српског народа у Црној Гори!

Драга браћо и сестре, покажимо зубе НАТО-у и његовим режимским и „опозиционим“ помагачима у Црној Гори!
Ако већ морамо да нестанемо, нека то буде у борби, а гдје је борба и Бог помаже!

Српске патриоте у Црној Гори се налазе на историјском задатку пред својим прецима и потомцима. Зато им јасно нудимо нашег кандидата испред Српске коалиције, који ће се цијелим својим бићем залагати за војну и економску интеграцију са Руском федерацијом и за српску слогу, онако, како нам је то Свети Петар Цетињски оставио у аманету!

СРБИ У ЦРНОЈ ГОРИ, НА ОКУП!

Знате шта Вам је чинити. Од Вас зависи наш ОПСТАНАК ИЛИ НЕСТАНАК!

 

ИЗВОР: СРБИ НА ОКУП

———

15.3.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. МОЈЕ МОЛИТВЕ И ПОДРШКА ЗА СРБСКУ СПАРТУ СЛОЖНО БРАЋО ђукановић ЈЕ ИСТИ КА НИКОЛА ПЕТРОВИЋ СРБСКИ БЈЕЛАШ ДО ГРОБА НЕК НАМ ЈЕ БОГ И СВЕТИ ОТАЦ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ СЛАВА МУ И МИЛОСТ ВАЗДА У ПОМОЋИ ПОЗДРАВ ЗА СРБАДИЈУ ОД НОЖИЦЕ ДО ПОЛИЦЕ И ЗА БОКУ КОТОРСКУ ГРБАЉ ХЕРЦЕГ НОВИ БУДВУ ТИВАТ ПЉЕВЉА НИКШИЋ СССС

    Свиђа ми се