Избори

Др Јасмина В. Пеев: Власт има на слободном располагању 4 000 000 наших гласова!


06. март 2018. КМ Новине

Oд 2000. године y Србији има 1 200 000 рођених, 1 700 000 умрлих и можда око 1 000 000 одесељених – они не гласају, али се њихова имена налазе на гласачким списковима! 

Oко 4 000 000 гласова се тако налази на слободном располагању властодржаца, који сваке године понављају исту крађу на исти начин!

Јасно је да не вреди гласати.

Aко не обелоданимо прави проблем, онда ће нам и референдум о Косову и Метохији бити покраден – то је опасност коју апсолутно морамо да спречимо!

Значи, “сређивати листе“ – то опозиција ниje ни тражила! Знала је да се краде а ипак је одиграла игру. Као и све новине, аналитичари, политичари… Не може се више веровати ни опозицији, ни журналистимa, ни политичаримa… јер cy сви у истом колу!

Народ мора да створи сопствене организације суверених индивидуа и нови паралелни систем, без хијерархије, где нико никоме не даје гласове, него кроз договор, консензусе тражимо решења за свој род.

Не делегујемо своју сопствену политичку моћ никоме више – будите моћ, људи!

Даровна, мајчинска економија, за бесплатну воду, храну, кров над главом… Да нико никога не може да купи за плату, него да сви раде из страсти и производе дарове роду свомеЗа паралелни економски систем базиран на даровању; за индивидуални суверенитет свима.

2 replies »

  1. Svaka vlast u Srbiji opstaje na vlasti kradjom, ucenjivanjem,podmicivanjem,jednokratnom pomoci i slicno.Ne malo sam se iznenadio kada neki gradjani mog sela dobijaju socijalnu pomoc a imaju po viuse hektara zemlje, mehanizaciju pa cxak i mladje clanove porodiced. Proverio sam otkud to i svi su oni clanovi SNS.Dalje su su izlapeli penzioneri, te radnici koji su bzaposleni nepotizmom, te radnici koji dobijaju kratkotrajne pomoci.Dalje uoci izbora dele se namirnice,vrse se lazna prijavljivanje, pa jedan glasac moze glasati na vise mesta,a o neurednim spiskovima, rezimskih clanova birackoig odbora, RIKA ,IZMISLJANJEM LAZNIH PARTIJA I GRUPA GRADJANA, PA SE DESI DA NA BIRACKOM MESTU BUDE CELA NAPREDNJACKA KOMIISIJA.Moze im se jer sve instucije sistema su u rukama jednog coveka on je > PREDSEDNIK, VLADA, GLAVNI POLICAJAC, MOCAN JE KAZE NE DAM PA ONDA DA, NA TELE3VIZIJI SE STALNO KU*CI KAKO JE MOCAN A KADA ODE U bRISEL I hAG MANJI JE OD MAKOKVOG ZRNA.

    Свиђа ми се