АКТУЕЛНО

Инфоратници: Др Јована Стојковић o вакцинама, медицинској тиранији и новом светском поретку


„…Треба ли да ћутимо на ово да бисмо задржали посао? Онда хајде да ћутимо. Шта ће њима то што министар полујавно поручује мени и колеги који ово причамо да ћемо изгубити посао и лиценцу? Шта ће то мени – да немам плату а могла бих да имам и да ћутим? Међутим, ретко људи сматрају да има нечега након овог црвљивог живота, да постоји једна перспектива вечности,  да ћеш ти у једном тренутку бити неком одговоран за то како си се понео. Дакле, то је нешто што води мене и колегу Марка. Просто не можеш… Желудац неће, срце неће, не може да се ћути…. Ја рекох и душу спасих…“

Емисија: „Инфоратници против Новог светског поретка”
Гост емисије: др Јована Стојковић
Водитељ: мр Биљана Ђоровић

Снага Народа, 3.3.2018.

2 replies »

 1. E,moje drage dame,ima istinita prica BRANKO COPIC pita milicionera sto me pratis,pa naredilimi,a ako mi narede da vas ubijem uradicu to….SRBSKI RODE CITAJ ARCIBALDA RAJSA DOMANOVICA I SLUSAJ NEBESKU LITURGIJU BOG MI VAS CAVAO VAS I VAS DOM

  Свиђа ми се

 2. Ви имате пуно право на изношење става по питању вакцинације јер сте школовани у тој области. Ми који нисмо медицински образовани можемо да слушамо и Вас и оне друге и да сами донесемо закључак.

  Мене брине зашто се Законом прогањају родитељи који не мисле исто ко Министарство здравља? Дал то министарство више воли нечије дете него његови родитељи?

  Поред тога, Ви и Ваш колега немате могућности јавног изношења својих ставова на средствима информисања која се сервирају путем националних фреквенција или режимском штампом. Зато се оправдано поставља питање: коме сте Ви претња? Колики је Ваш утицај на широке народне масе и колико Ви можете да утичете на родитеље?

  И да ствар буде на нивоу црног хумора разбољевају се здравствени радници који раде у болницама које су директно под управом Министарства здравља. Па зар не треба прво вакцинисати особље по болницама да се заштити? Или можда те вакцине и не штите како се прича? Шта на то каже Министар?

  Свиђа ми се