АКТУЕЛНО

ИТАЛИЈА 2018. – ПРОТЕСТ ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ: Сладољев Срећко – Окупљене у Риму позвао сам на ЗАЈЕДНИШТВО


Преносимо у целости излагање др Срећка Сладољева из Хрватске на протесту за необавезну и информисану вакцинацију у Риму одржаног прошлог месеца.

„Долазим из Хрватске.
Директор сам Одјела за истраживања Имунолошког института у Загребу, једног од најстаријих произвођача цјепива на свијету.

Да ли знате тко се први “сјетио” да би цијепљење било добро? Трговци робљем крајем 18. стољећа! Цијепљена “роба” постизала је већу цијену.
Да ли знате тко се угледао у њих? Наполеон. Хтио је бити сигуран у успјех својих војника. Први је увео и обавезу цијепљења и обавезу служења војног рока! Када је Далмација потпала под француску власт 1806-те, власти су почеле водити строгу евиденцију цијепљених.

За Наполеоном су се повеле њемачке кнежевине. У Пруској је цијепљење постало државна обвеза. Узалуд су лијечници оног времена упозоравали да с цијепљењем нешто није у реду, да статистике говоре супротно, организирали антивакциналне конгресе и објављивали књиге. Узалуд је народ излазио на улице након вакциналних епизода због мртве или оштећене дјеца, парализа, сљепила и глухоће. “То је вашем интересу”, говориле су власти.

И данас су људи на улицама. Опиру се не да би штетили дјеци, него се одупрли псеудомедицини коју промовирају мултинационалне компанија.

Своје мишљење о користи и штетама умјетног стјецања имунитета цјепивима У ИГЛИ изнио сам 2009. г. као члан Надзорног одбора Имунолошког завода. Био сам вјеројатно први у свијету који се из регулаторног тијела неког произвођача и/или дистрибутера цјепива за „свињску“ грипу, успротивио његовом увозу и дистрибуцији. Министрица здравства Пољске то је учинила мјесец дана касније.
Показало се с разлогом.

Комисија за здравство Вијећа Еуропе недуго затим прогласила је “свињску” пандемију измишљотином Свјетске здравствене организације (WHO) и разоткрила коруптивну спрегу њених службеника и произвођача цјепива. Године 2011., британска регулаторна агенција службено је потврдила повезаност пандемијског цјепива и амниотрофичне латералне склерозе (ALS), неуромоторне аутоимуне болести, због које су се естрадне звијезде и спорташи јавно полијевали леденом водом да би скренули пажњу на проблем.
На опасности ALS-а као могуће посљедице „свињског“ цјепива, упозорио сам у листопаду 2009. г.
Такођер, тврдио сам да ће пролаз „свињског“ типа грипе кроз популацију бити симптоматски непримјећен због активације станичне (неимунолошке) обране. И „љековит“ због стварања крижно реактивних протутијела против сезонских грипа! И заиста, неколико година након пандемијске грипе, биљежиле су се најслабије сезонске грипе у повијести, а знанствено се потврдило да „свињска“ протутијела крижно реагирају против свих архивираних типова грипе од педесетих година 20. стољећа!

Због луцидних ставова, суспендиран сам и проглашен државним непријатељем. Људи су послушали и одбили пандемијско цјепиво. У Хрватској се цијепило једва 10,000 људи! Због тога је поднесена кривична пријава, медији добили упуте да ме не интервјуирају, а од Државног одвјетништва затражена и затворска казна.
Обзиром на дугогодишња практична искуства и теоријска знања рада на цјепивима за покусне, посебне и комерцијалне сврхе, а приредио сам на Имунолошком институту више од стотину, упорно сам указивао да је проблем који компромитира цјепива у игли – начин како се цјепиво презентира имунолошком суставу! Провокација се не би смјела уштрцавати у тијело!

Инзистирање да би цијепљење иглом и посљедично формирање (дуго)трајно имунопровоцирајућег „џепа“, био узрок и одгонетка експлозије дисфункционалности (преосјетљивости) имунолошког сустава модерног човјека, прихваћа и све више лијечника.

Због раскринкавања корупције у глобалном послу с цјепивом против “свињске грипе” и наглашавања њихове неисправне примјене, више сам пута позиван обратити се на стручним скуповима. Био сам уводни говорник на Конгресу лијечника обитељске медицине у Загребу, а два пута угошћен у ЕУ Парламенту. Дао сам преко 200 интервју што тисковних, радијских или телевизијских, ушао у UNESCO-в билтен због ми кршења људских права.

Отпор цијепљењу у читавом свијету, у чему предњачи баш Италија, производи „тлак“ да се произвођаче цјепива присили на промјену инвазивне концепције умјетне имунизације (Јапан је престао цијепити против оспица, Шведска против хрипавца).

…Поријеклом сам Далматинац. Највећи отпор цијепљењу у Хрватској баш је у Далмацији. У Дубровнику је процјепљеност пала на 40%. У једном дубровачком разреду, од 28 ученика само је једно цијепљено!

…Поријеклом сам из мјеста Водице (питка вода) гђе су моји давни римски преци опскрбљивали римско бродовље питком водом. И моје је презиме такво. Питка вода.

Римљанима се није могло заповиједати.

Будимо у овоме као Римљани.

У овом рату смо заједно. Insieme, Together, Együtt, Razom, Zusammen, Vmjestje, Samen, Kartu, Birlikte, Pamoja, Idipsum, Insimul, ZaJEDNO.

Срећко Сладољев
„Felix Dulcis“

ИЗВОР: ФБ Sladoljev Srećko

—————

2.3.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић