АКТУЕЛНО

Прислушкивани разговор Н. Сандуловића и Ивановићевог човека – Држава наручила убиство (видео)


Шиптарски портал из Приштине „Инсајдер“ објавио је прислушкивани разговор човека из окружења Оливера Ивановића и Николе Сандуловића, НАТО лобисте и „контраверзног бизнисмена“

21. јануар 2018. КМ Новине

sandulovic
Према вођеном разговору, почетне сумње су да власт државе Србије, односно режим Александра Вучића, стоји иза атентата.

Сандуловић се занимао за расположење у народу и евентуална сазнања о убиству Ивановића. У више наврата је наглашавао да је раније покушао да разговара са Ивановићем и да му „преда кључ решења у руке“ објашњавајући како мисли на потпуну предају Косова и Метохије властима шиптарских сепаратиста у Приштини.

Сандуловић, истакнути НАТО лобиста, је већ на самом почетку разговора одлучно одбио сваку помисао да иза убиства стоје НАТО или ЕУ јер они „желе изградњу мира“. Заједно су се сложили да као налогодавца убиства Оливера Ивановића виде представнике Владе Србије и државних власти, највероватније због политичке конкуренције у делу власти у шиптарским квази-институцијама.

На раније одржаној конференцији за новинаре поводом НАТО пакта и односа Србије према том агресивном војном савезу, саговорник Сандуловића, Венцислав Бујић, је навео да је Русија допринела распаду Југославије, ратовима на овом подручју, смањењу животног стандарда, сукобу са НАТО и порасту русофилства… Ова неразумна мржња према једином савезнику Србије данас а подршка НАТО зликовцима и убицама, довољно говори и о Сандуловићу.

Шиптарски портал наводи да жели да заштити Сандуловићевог саговорника јер је„одборник“ у тзв „скупштини“ шиптарских сепаратиста у Косовској Митровици, што је у разговору сам и навео. Он је потврдио да тамо „не може ништа да се ради“. Да је на челу те шиптарске општине Горан Ракић „глупи ватрогасац“ који се хвали да је подршка народа припала њима а саговорник се сам чуди томе поред онакве „крађе избора“ која је била сасвим очигледна.

Ово је само један од знакова за оне заборавне који тврде да је Ивановићева политика имала за циљ да „заштити Србе“ а у ствари су сви напори били усмерени ка томе да се што боље пласира у шиптарским квази-институцијама чиме се даје легитимитет такозваној „републици Косово“. У том ривалству је лежао кључ неслоге између покојнох Ивановића и Српске листе, односно Александра Вучића.

Саговорник из окружења Оливера Ивановића такође наводи имена криминалаца који су у Косовској Митровици утерали страх у кости овдашњих Срба и спремни су на све. Међу њима истиче кума Звонка Веселиновића, Милана Радојичића, које помиње као могуће егзекуторе а о којима ових дана брује српски медији као реалној власти на терену упркос представницима Владе Србије, пре свих Марка Ђурића, за кога кажу да је тек њихова марионета.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 

3 replies »

 1. И сад само да нађу гомилу веверица, која ће веровати НАТО плаћенику и шиптарским букаџијама…
  Али, у „србији“ је СВЕ МОГУЋЕ.

  Гласа се за најгоре и то редовно – без промашаја, па што да се не верује НАТО шипцима.
  Значи у опкладу:
  „Вучића смењује ГОРИ од њега.“

  Свиђа ми се

 2. Разговор звучи као да га је сам голубар снимио. Стари УДБА-ш је сад на платном списку MI6, врло могуће и још неке службе. Ово је пластичан и школски пример како један пројекат страних служби напада други.

  Свиђа ми се