АКТУЕЛНО

Државотворни покрет и Народни покрет заједно против посрнућа Србије и њеног комадања


НА заједничкој седници руководства Државотворног покрета Србије и Народног покрета, одржаној 11.01.2018, потписан је Споразум о међусобној сарадњи.

„ДРЖАВНЕ И НАЦИОНАЛНЕ ИНТЕРЕСЕ УГРОЖАВА НЕРАЗУМНА ПОЛИТИКА ВЛАСТИ“

У ово тешко време, када су државни и национални интереси Србије угрожени неразумном политиком власти, мишљења смо да само јачањем међусобне сарадње, национална и демократска опозиција може спречити предстојеће посрнуће наше земље.

У наредном периоду, како изазови буду расли, патриотске снаге ће прибећи свим легитимним политичким средствима да спрече даље територијално комадање и економско уништавање Србије.

Споразум који смо потписали је уједно и позив свим патриотским организацијама, да заједничким напорима направимо брану политици, оличеној у моралном посрнућу челника Србије.

(саопштење Државотворног покрета и Народног покрета)

ИЗВОР: ФАКТИ

————-

12.1.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Сва посрнућа Србскога народа сада су присутна као можда никада до сада у историји ово нам ја праведна Божја казна,и само истинским повратком вери Светих отаца можемо се спасти као народ и као држава.Тако нам нису ни ове власти од Бога нити по Божијој вољи већ по Божјој казни коју смо сигурно заслужили.Али се надајмо да у залогу имамо славне претке ,Свете људе због које ће се Бог смиловати и спасити и нас и Свету нам земљу Космет.

    Свиђа ми се