АКТУЕЛНО

Зашто Језуити не дају Македонцима да се зову Македонци?


Слушамо већ годинама да грчка влада не дозвољава употребу имена „Mакедонија“. Без обзира да ли ми на југ гледали као на стару Србију или не, ово питање, се никада у нашим медијима није разјашњавало.

 

Табу.

Грци кажу, ради се о заштити њиховог културног добра. Да ли је то баш тако или се ради о нечем другом?

Да видимо прво, ко је уистину био тај Александар Македонски који и мртав више вреди него цео један народ, жив, здрав и поносан? Очиглeдно је био Македонац, и сачувао је своје македонско име кроз миленијуме.

У чемy је проблем? Да можда не би неко у западном, необразованом свету могао да помисли да је Велики Алeксандар Македонски словенског порекла? Е, то би било катастрофално за ватиканске језуите који се преко немачких универзитета диктирали управо то образовање, историјско. Име Aлександра Македонског, мора да се штити. Док се оно штити, цео један живи народ треба да се одрекне свог имена. Страшна, нечувена превара се крије иза свих тих „дипломатских игара“ које су ипак врло провидне.

Ако је Алeксандар Македонски био Македонац онда народ Македоније не сме да се зове Македонцимa? Значи, с тиме би пала цела античка историја базирана на слави Грчке? ДА.

Да ли би можда требала да падне?

Мислим да би морала. Одмах.

Према професору Анатолију Кљосову, генетичару, сви нађени костури палеолита и неолита по Европи су словенског порекла и имају тупични научну ознаку: R1a1!. По целој Европи.То значи да су пре 10 000 Словени/Срби насељавали све европске просторе. Гени не лажy. Наука не лаже, ако историчари лажу.

Не само Александар Македонски него и Илијада и Одисеја су срБске. Како би могле бити грчкe кад је грчки језик тек 500 година после Хомера овладао егејским просторима?

Да – Александар Македонски је био Србин, Македонац, и говорио je срБски. Није био Грк. О томе се ради.

Са тиме пада цела западна, германска лажна пирамида измишљотима. Свет би најзад могао да разуме, шта се дешавало на овим просторима и ко је прави непријатељ људског рода. Ко пласира лажи? Ко спречава Истину за засија? Ко нам то отима из срца Косово?

Нећемо ли један пут заувек затворити уста ватиканским језуитским лажовима? Зар није време да се карте отворе? Медицина говори док политичари и историчари ћуте.

Зашто Србија ћути? Зашто не брани своје у Македонији?

Цео свет би нам позавидео на Истини који би засијала. Знало би се ко су преваранти, лажови, насилници и геноцидни терористи.

Не смемо да ћутимо.

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

ИЗВОР: КМ НОВИНЕ

—————

11.1.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

8 replies »

 1. Aleksandar Karanović zvani Makedonski, za Grke je bio neprijatelj, varvarin i protivnik. Zato i nisu dozvolili podizanje njegovog spomenika u Atini. Nisu skontali podmuklu ideju Engleza .
  Aleksandar je bio Karanović, a ne Makedonski. Ili je možda Napoleon bio Francuski, a ne Bonaparta?

  Свиђа ми се

 2. Очекивати од потомака оних који владају Србијом више од сто година а који је и сада воде а изгледа неће још дуго,јер су нас довели до коначног слома и нестанка прави је апсурд.Само Божјом помоћи и националном освешћењу можемо се отарасити оваквих несрбских власти и добити праве и истинске родољубе који ће сјединити и ослободити све Србе у отргнутим,окупираним,изданим и проданим Србским земљама.

  Свиђа ми се

 3. Тешко питање.

  Енглези су створили силом савремену Грчку, од Српског народа и Српске земље.
  (Ко не зна, све до 1920. Срби су били апсолутна већина у данашњој грчкој, са све пелопонезом (преко 90%), у градовима исто већина Солун 70%, у Атини до душе не, итд.

  Енглеска је фанариотима, крвавим злочинима, … све те „словене“ погрчила, а имена места, река, итд променила (али и данас их има пуно Српских). Нпр. до 1990. кога чују да зуцне на Српском (а грчки држављанин) бију у полицији да бубрези отпадају, …

  Са друге стране „македонци“ су једино преживели под Србима, оних у бугарској више нема, у грчкој више нема, у „самосталној“ ће ускоро постати шиптари…
  Али знају да пљују по Српству (не увек без разлога, рецимо третман македонаца после 1.св.рата…)…

  Ако већ фанариоти и васељенски масон немају морала ни образа, ни колико бесан пас, изузетно је покварен однос грчке православне цркве према вековним злочинима грка над Србима, није далеко од усташког.

  Али ни ми „срби“, као да нас не занима положај Срба у енглеској колонији тзв „грчкој“, енг колонији тзв: хурватској, монтенегринији, боснији, итд…

  Знам да многи мисле да су ово што пишем небулозе, али стварност је много много гора…

  Свиђа ми се

 4. БРАЋА

  Да ли је могуће да неко помисли и напише да Срби треба да се боре и за име Бивше Југословенске Републике Македоније?
  Као прво, да ли смо се ми изборили и за нашу државу? Нисмо, јер губимо Косово и Метохију. Нисмо, јер је питање шта ће бити са Републиком Српском. Нисмо, јер се у Србији употребљава скоро искључиво хрватска латиница, а ћирилица се губи. Нисмо, јер се од Србије прави циганска и дезертерско-азилантска држава. Нисмо, јер Србијом и даље владају комунисти, јевреји, хрвати и тзв. црногорци. Нисмо, јер је у Србији најизраженија бела куга на простору читаве Европе, а да није цигана, муслимана и шиптара, тај податак би био још катастрофалнији. Нисмо, јер нас мељу и мењају и за 20 година бићемо непрепознатљива маса. И шта још да се наброји? Зар је ово мало да се схвати да нестајемо?
  И ми, значи, немамо шта од свега тога да решавамо, него да се боримо за Александра Македонског? Они да се грле са шиптарима а ми да се боримо за Александра Македонског. Они да руше и измештају споменик нашег Цара Душана а ми да се боримо за Александра Македонског. Они да признају самопроглашену независност тзв. Републике Косово а ми да се боримо за Александра Македонског. Они да нам укидају цркву и држе у тамници важна свештена лица а ми да се боримо за Александра Македонског. Они да убију нашег краља Александра а ми да се боримо за њиховог који вероватно и није њихов. А ако је наш, што се не зове Александар Српски него Александар Македонски? Они нису схватали да рушећи наше, у ствари тиме руше своје. Да ли они признају наше жртве за њихову слободу? Не. Они то негирају и руше наше споменике и наше цркве. Они су добро знали шта Србима доноси распад Југославије. Да ли су могли да нам помогну и спрече још једно страдање српског народа? Могли су. Обичним гласањем на председништву Југославије, али нису хтели. Није их било брига шта ће се десити браћи.
  Али када би Србија извукла од негде неку енергију и покушала да помогне браћи, шта би браћа требало да ураде? Најмање би било да се извине за све што су нам радили иза леђа током историје, да обећају да ће нам од сада бити права браћа и да кажу да је Александар Македонски у ствари Александар Српски.
  А да ли је нешто од овога могуће? Није. Зато ће наша браћа сама да се боре. У стари неће сами. Ту су им шиптари са којима су сада у добрим односима.

  Мића из Ниша

  Liked by 1 person

  • За коментар Далеко је сунце.
   Мислим да је ту главни проблем.Македонци апсолутно не виде и неће да виде чињеницу да их је ђаво већ заложио и чељусти затворио,само их још није сажвакао и прогутао,а то ускоро долази.Они такође имају богате немакедонце који би их попили ичаши воде и ако се ускоро не одбране све је готово.То ће бити све само не Македонија.Углавном биће највјероватније Албанија.

   Liked by 1 person

 5. Србија ћути јер је не воде Срби. Српску историју су писали Нијемци. Нама треба помоћ да се отарасимо „своје“ владе и да почнемо живјети као Срби са својом историјом, културом и традицијом. То не може без Русије. Међутим, у Србији живи велики број богатих несрба који би нас попили у чаши воде, и који ведре и облаче на нашем простору. Њих се мора отјерати или ће они отјерати нас.

  Liked by 1 person