АКТУЕЛНО

И овог лекара су убили! Невероватно са којом лакоћом се фармацеутске корпорације решавају свих који упозоравају на опасност од вакцина!


Проф. др Луис Kантилена (Louis Cantilena) је само најновији у дугом низу лекара и холистичких исцелитеља који су убијени у задње две године. Колико пратимо др Kантилена је 83. лекар кога су „средиле“ плаћене убице фармацеутских корпорација.

Професор Кантилена, који је упозоравао на опасности од вакцина које производе фармацеутске компаније са циљем депопулације света, погинуо је заједно са својом кћерком у авионској несрећи која се догодила у шумовитом подручју 40-ак миља северозападно од Синсинатија.

Др Kантилена био је професор на Универзитету за природне науке ‘Uniformed Services u Bethesdi’ познат по својим изузетним погледима на Big Pharmа-у. На предавањима је својим студентима говорио да су обавезне вакцине, које покушавају да наметну корумпирани политичари, заправо „фармацеутски план стварања великог новца и депопупације становништва“.

Др Кантилена је само најновији у дугом низу доктора и холистичких исцелитеља који су убијени у задње две године. Колико пратимо, професор Кантилена је 83. лекар кога су „средиле“ плаћене убице фармацеутских корпорација.

Трамп је, како извештавају независни портали, кренуо у жестоки обрачун са фармацеутским корпорацијама. Оптужба за заверу и подмићивање лекара, након тога хапшење милијардера и власника фармацеутске компаније ‘Insys Therapeutics’ и изјава државног тужиоца Jeffa Sessionsa: „Имамо потпуно слободне руке од председника Трампа у борби против нарко картела и монопола здравствене заштите“, могла би бити потврда да је председник Трамп заиста ушао у борбу са корпоративном фармацеутском мафијом.

Наравно, ни ову вест, као ни све које смо објавили везане за масовна убиства лекара, неће пренети главни хрватски слугански медији.

Није тешко погодити зашто!

 

ИЗВОР: istinomprotivlazi.com

***

ФБР ДОДАТАК

Проф. др Кантилена је био научник и истраживач на Универзитету више од три деценије, био је међународни ауторитет у клиничкој фармакологији и токсикологији… 

Ово је објава о трагичној несрећи Универзитета где је проф. др Кантилена радио:

——————-

29.12.2017. за СРБски ФБРепортер посрбила и приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. „Ради шта хоћеш, не можеш докле хоћеш!“ СрБска народна пословица. Бог допушта до неке границе, даје људима шѕнсу да се покају и поправе ко неће? Нема му спаса
    Хипократову заклетву, житја светих треба тим фармацеутима и многим медицинарима провући кроз нос да им изађу на уста да чују и да их чују

    Свиђа ми се