АКТУЕЛНО

М. Новаковић: Обистињује се све оно о чему сам писао пре неколико година, и потом детаљно обрадио у књизи „Копље Ислама у Срцу Европе“


miodrag novakovic

Изводи из неких мојих анализа:

ЦИТАТ

Наравно, сада већ постаје јасније, зашто је „азилантски проблем“ у Србији у последњих пар година толико видљив и све више „болан“ за наше грађане- Једноставно Србија је постала једна од ободних „азилантских депонија“ Евроуније…

ЗА КИМ ЗВОНА ЗВОНЕ

Када се почетком 2015 огласе звона на Богородичној Цркви у Паризу, у „граду светла“ на Сени муслиманска популација ће достићи скоро половину становништва. Сама Европска Заједница ће стењати под теретом једне „целе муслиманске Немачке“- скоро 80 милиона „про-јевропски оријентисаних“ потомака Ататурка, који ће у непрекидним колонама и даље надирати ка Бриселском Царству, и који ће заувек изменити хришћански пејзаж Старог Континента. (извод из чланка из 2010, аутора М. Новаковића: ЕВРОПА 2015- ЕЛЕКТРОНСКИ АУШВИЦ)

Наравно највећи део тог „пројекта“ је финансиран од стране ЕУ, која масовно протерује са своје територије све „лажне азиланте, и која је претходно обавезала Србију да (у име наводних евроинтеграција) прихвати низ понижавајућих „споразума о реадмисији“ азиланата и то углавном оних који и нису наши држављани…

У својој анализи из 2009 године под насловом „Докусурити српску државност“, мр Петар Ахмедович Искендеров, старији научни сарадник Института славистике Руске академије наука, је указао на овакве нечасне планове ЕУ, које је он назвао „циганизацијом Србије“, односно намером Брисела да кроз пројекат наметнуте „регионализације“ Србије,у централној Србији практично формира „ромску државу“ – што по њему, све има за крајњи циљ свођење Срба у Србији на статус „националне мањине“!?
Контуре политичких и демографских промена, које се ових дана јасно назиру – кроз догађаје на терену, интензивиране „државничке“ напоре (отворено прозападног) Вучићевог режима и паралелне пропагандно-обавештајне напоре западних страних служби, углавном кроз деловање разних „сорошких“ медија и НВО-нам потврђују у сваком сегменту ову „пророчку“ анализу уваженог магистра Искендерова.

..Али много већи проблем од „депоновања“ балканских Рома на територији Србије, и можемо слободно рећи потенцијално катастрофалан по нашу нацију, јесте планско насељавање Србије тзв. „тражиоцима азила у Србији“, односно лажних азиланата из Азије, Блиског Истока и Африке (углавном оних исламске вероисповести) који су протерани „назад“ у Србију у складу (са по Србију веома штетним) „споразумима о реадмисији“ са ЕУ.
Ти споразуми дозвољавају ЕУ да протера „назад“ у Србију све азиланте из трећих земаља, чак ако само посумња да су они у ЕУ ушли илегално преко Србије (као транзитне земље).

Ипак неки много меродавнији показатељи указују на то да је ситуација на терену много гора и да поприма размере праве „епидемије“ – са којом, ако се не пресече у корену, слаба (и у сваком погледу „разоружана“), Србија неће бити у стању да се носи. Комесаријат за избеглице је крајем јуна издао алармантно саопштење да број миграната који би требали да се докопају југоисточне Европе и упути се ка Србији може лако да пређе и један милион.

Вероватно, још логичније питање јесте, зашто се Србија (само)обавезује да удоми, и у каснијој фази, вероватно „подржави“ стотине хиљада страних азиланата, када Србија ни у једној варијанти није почетна тачка уласка тих миграната на европски континент? Све почетне „тачке уласка“ азиланата(углавном исламиста), у југоисточну Европу се налазе управо на територији НАТО чланица Турске, Грчке и Албаније – зар те НАТО чланице немају много јаче критеријуме(ресурсе) од Србије да буду декларисане „трећим сигурним земљама“ и као такве „обавезане“ да оне збрину ову армију „азиланата“!?
Таквим антицивилизацијским и себичним потезима ових чланица ЕУ(то наравно није могло да буде изведено без прећутне сагласноти из Брисела) тамнопути лажни азиланти се „утерују“ (попут говеда у тор) у Србију, где како видимо из приложене статистике швајцарске агениције СДЦ(у другом поглављу овог чланка), већина њих има и очигледну намеру да се овде настани за стално…
…Што ће, како је СДЦ добро приметио, „имати значајан ударац на демографску слику Србије у блиској будућности“…

Опште позната чињеница да старосну и полну структуру ове друге (веће) азилантске категорије чине млађи мушкарци, војног доба, и са вероватно добрим војним искуством, пошто углавном долазе из „ратничких земаља“ које су разорене од странe, и још увек тамо воде герилски рат против оружаних снага НАТО чланица (истих оних који их сада „депонују“ у Србији), сигурно даје одређену тежину овој мојој теорији. -Имајући све ово у виду, јасно је да нам је „неко“ већ подметнуо „исламско буре барута“ и то у срцу Србије, и да једино преостаје да тај „неко“ само потпали фитиљ!?

Арабизација Србијe

Оно што се ни најмрачнији прозападни политички умови, пре свега они из државног врха, нису усуђивали да јавно изрекну – у последњој емисији „Кажипрст“ ТВ-Б92, обелоданила је државна повереница за „равноправност грађана“ Бранкица Јанковић…
Она је дословце из(на)јавила- да „нова фаза“ решавања питања илегалних миграната треба да буде масовно насељавање опустелих делова Србије „арабским азилантима“, у сврху „побољшања регионалног развоја“ и ревитализације србских села, у нашој земљи!?

Ова „грађанска заштитница“ у свом телевизованом наступу (на националној фреквенцији) не делује ни мало случајно (нити самостално), њен наступ је део психолошко-пропагандног рата у функцији „омекшавања и кондиционирања“ србског националног корпуса, о неминовности прихватања (и суживота са „азилантима“)
ове, србском светосављу антагонистичке, арабске исламске културе, која ће се потом попут „биолошке радиоактивне бомбе“ проширити по целој Србији и потпуно „абсорбовати“ њен државотворни народ, вероватно до нивоа „екстинкције“- вероватно много већом брзином, него што су то у блиској прошлости учинили албански уљези на србском Косову, под Брозовом диктаторском палицом, у бившој социјалистичкој Југославији.

 КРАЈ ЦИТАТА

Још један ФБ статус који додатно осветљава овај проблем-

ЕУ спонзорисана масивна азилантизација и исламизација Србије су сада у оперативној фази:

СРБИЈА ЈЕ ЈЕДИНА ЗЕМЉА У РЕГИОНУ КОЈА ВОЛОНТИРА ДА „ТРАЈНО ИНТЕГРИШЕ“ АФРО-АЗИЈСКЕ АЗИЛАНТЕ…

Ово је много озбиљнији проблем него што је наша јавност тога свесна, и наводи гђе Јањушевић (видети приложени видео клип https://www.youtube.com/watch?v=Jv3g3tGWLlk ) итекако „држе воду“. Ја сам том проблему посветио доста новинарско-истраживачког рада и чак добар део те тематике је садржан у мојој књизи „Копље Ислама у Срцу Европе“, објављене прошле године. У међувремену и даље повремено радим истраживања на ову тему, и у овој фази углавном прикупљам додатне материјале из државних архива, али пре свега архива Евроуније и европских стручних организација, или прозападних и западно-финансираних (и обавештајно контролисаних) домаћих НВО.
Све указује на то да је Србија постала не само „фаворитна“ опција за европски „азилантски отпад“ (напомена, реч „отпад“ је овде коришћена у контексту евроунијског третмана избеглица) већ вероватно и једина, тим пре што се наша држава, односно Њен СлепВођа практично једини нуде ЕУ за тако нешто…

КАКО ЈЕ НАШ ИЗДАЈНИЧКИ РЕЖИМ „ОЗАКОНИО БЕЗАКОЊЕ“…
Податак који Марија Јањушевић овде износи о 700,000 регистрованих (у Србији) азилантских апликаната, поклапа се са подацима Европске комисије (које сам иначе пронашао у више других докумената).
…Као што сам ја у својој књизи (Копље Ислама…) документовао наводе швајцарске статистичке агенције СДЦ и наводе „државне поверенице за равноправност грађана“ Бранкице Јанковић, који јасно указују на то да су тренутно у разради планови за трајно насељавање тамнопутих миграната, углавном нашој култури (смртно) супротстављених исламиста, и то широм Србије.

КАКО СУ ТИХО И НЕПРИМЕТНО ИЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ АФРО-АЗИЈАТИ ПОСТАЛИ „ГРАЂАНИ СРБИЈЕ“…
У прилог овој тврдњи иду недавно (мислим да је то урађено прошле године) усвојени акти Евроуније, који Србију дезигнирају као „Сигурну земљу оригиналног порекла„.
Овде треба напоменути (и уочити разлику између две „дезигнације“) да је још средином 2000их Србија дезигнирана као „Трећа сигурна земља„.
У контексту овог податка је веома важно уочити битну разлику између те две дезигнације:
Под дезигнацијом „Треће сигурне земље“, Закона о Реадмисији (споразума са ЕУ), и добровољно, и на нашу штету, промењених Закона о Држављанству, Миграцијама…, Србија је до сада била приморана да „само“-
Прихвати ТРАЈНО назад, у ЕУ идентификоване лажне азиланте из редова домаћих Рома и Албанаца (али и такође и да призна за своје све друге Роме, без докумената, или оне који се „осећају Србима“ и то могу да докажу уз помоћ два сведока)-
И ПРИВРЕМЕНО „мигранте-исламисте“ за које је установљено (или се само сумња) да су у ЕУ ушли илегално преко Србије…
* Сада се враћамо на податак који је изнела гђа Јањушевић (и на његову важност) да је Србија волонтирала (без икакве легалне и моралне обавезе) да региструје скоро милион афричко-азијских миграната као Тражиоце Азила у нашој земљи.
Ако се сећамо, све остале земље у региону, укључујући чланице ЕУ су управо све учиниле да код њих не остане „никакав писани траг“ о битисању „азиланата“ на њиховој територији. Њихова математика је била проста, ако код њих „нису уписани“, онда они тамо никад нису ни били!?
Србска држава, оличена у лику и (не)делу абсолутистичког владара Вучића, их је не само пописала, већ и практично натерала да сами формално затраже политички азили у нашој земљи.

ДА ЛИ ЈЕ СРБИЈА „СИГУРНА ЗЕМЉА“ ИЛИ „СИГУРАЦИЈА ОД ДРЖАВЕ“?
…Е сада долази до изражаја најновија дезигнација Србије као „Сигурне земље оригиналног порекла“ (поред већ постојеће „сигурне треће земље“) од стране недобронамерне Евроуније-
Као што знамо, од прошле године, на иницијативу Вучића и послушне булументе из Немањине 11, почела је интеграција афричко-азијских миграната у наше друштво, који дефакто код нас ових дана добијају третман идентичан србским држављанима, осим што још увек немају право гласа и србски пасош. У свему осталом су изједначени- њихова деца се уписују у школе са нашом, добијају право запошљења, здравствену заштиту…, за њих се чак одвајају новчани фондови за запошљавање, отварање бизниса исл…
…Дакле, технички они постају грађани Србије, и практично су изједначени са држављанима наше земље скоро у сваком погледу, све до окончања њиховог „азилатнског процеса“, који може да траје и више година, и разним легалним смицалицама, практично отеже у недоглед..

ПРАВО ПИТАЊЕ ЈЕСТЕ: ХОЋЕ ЛИ СРБИЈА ИНТЕГРИСАТИ АЗИЛАНТЕ-ИСЛАМИСТЕ У НАШЕ ДРУШТВО, ИЛИ ЋЕ ОНИ ИНТЕГРИСАТИ СРБИЈУ У ИСЛАМ?
…Поново: Дакле- све док се тај њихов легални статус не дефинише коначним судским одлукама, они су дефакто за ЕУ (на жалост и за наш режим) „Грађани Земље Оригиналног Порекла“, односно Србије. Зашто је веома важно овде уочити ову дистинкцију-
Зато што Евроунијском дезигнацијом Србије (и пратећим споразумима) као „Земље Сигурног Порекла“ Србија:
– Не само да има обавезу да (поред домаћих Рома, Албанаца идр) прими назад (из ЕУ протеране) и „ДОМАЋЕ“ афричко-азијске исламске азиланте, који су постали „ДОМАЋИ“ самовољом нашег распамећеног режима и још више распамаћеног Вође
– Већ их и ТРАЈНО интегрише у наше друштво…, и тако им пружи могућност да они нас трајно интегришу у Ислам…
…Неверним Томама који сада цокћу на ово моје писаније, препоручујем да погледају (уназад) у шта се изродила комунистички зацртана „интеграција косовских албанаца у југословенско друштво“, и онда ће моћи лако да (пред)виде у шта ће се изродити ова најновија „еврокомунистички зацртана интеграција исламских азиланата“ у остатак Србије..

ЗАКЉУЧАК
Да је Србија озбиљна, независна и национално одговорна држава, она би штитила свој суверенитет у сваком погледу, и уместо насељавања земље страним елементима и беспоговорног испуњавања свих атроцијских окупаторских захтева који јој свих ових година стижу из европског седишта НАТО-а у Бриселу, покренула би озбиљан и свеобухватан програм ревитализације унутрашњости земље домаћим становништвом (пре свега оним социјално угроженим), и што је још важније створила могућност (и покренула државно спонзорисану кампању) за повратак вишемилионске Србске Дијаспоре, по сличном моделу који примењује израелска држава, од половине прошлог века…
…Уз једну битну, и морално-супериорнију, ограду- Израелци то раде на туђој отетој земљи, док би ми Срби то радили на својој (нажалост запуштеној и напуштеној) дедовини.
Али да би се тако нешто реализовало, прво на власт морају да дођу искрени родољуби и непоткупљиви национални лидери…
…Све док Србијом владају корумпирани, бескичмени, и евроунијски инсталирани „римски конзули“, црно нам се пише…

Написао ФБР уредник Миодраг Новаковић
2ог децембра 2017, Коментар „на друштвеним мрежама“

***

О свему опширније у бесплатној верзији моје књиге „Копље Ислама у Срцу Европе“ на Скрибду:
https://www.scribd.com/…/Koplje-Islama-u-Srcu-Evrope-Scribd…

За оне који желе да купе штампано издаље ове уникатне књиге- која је у ова наша вунена времена релативно „анонимна“ и политички некоректна, а која ће верујем тек добити на својој тежини (када суд историје каже своје)- то могу да ураде на следећем линку:

http://www.lulu.com/shop/miodrag-novakovic/koplje-islama-u-srcu-evrope/paperback/product-22665301.html

————————————

НАПОМЕНА АУТОРА- Горњи статус је настао као „фејсбук реакција“ на приложени чланак, од 26ог децембра, 2017:

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ – ГУРАЈУ ИХ НОЋУ КРОЗ ГРАНИЧНЕ ОГРАДЕ : Мађари и Хрвати нам илегално шаљу мигранте који нису ишли кроз Србију

Десетине миграната се свакодневно илегално и нехумано депортује из Хрватске и Мађарске у Србију, међу њима су и они који никад до тад нису били у Србији, гурају их ноћу преко жице, тврди Радош Ђурић директор Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила.

 

Миодраг Новаковић

———–

27.12.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. Ово је страшан злочин шта ради ова издајничка власт, за шаку долара и евра они су у стању да све униште и ураде и више него што траже њихови шефови из немачке и америке!
  Колико видим неће моћи да се ово заврши без рата, а прво треба наше издајнике почистити који су ово прихватили па онда истерати све мигранте ван наше земље!
  Сулудо је да се не региструју у првој земљи одакле су дошли рецимо турској, него прођу кроз турску, грчку и македонију па тек код нас се региструју и ту ће да их и оставе да се коте.
  Наше власти лажу и не говоре јавно тачан број муслимана који су дошли у нашу земљу, сад америка треба само да избаци из авиона кутије са миницијом и пушкама и могу да нас нападну и побију кад смо глупи!

  Свиђа ми се

 2. Одлична анализа, све је ово тачно, нажалост. Мали, битан додатак: Нема ама баш никакве везе ни са исламом, нити исламистичким тероризмом, исламистима, итд.
  ОВО ЈЕ СВЕ ЦИОНИСТИЧКО-БАНКСТЕРСКО-ВАТИКАНСКИ ПРОЈЕКАТ. ИСПРАЗНИТИ БЛИСКИ ИСТОК , ДА МОГУ ЈЕВРЕЈИ УСТАНОВИТИ „ВЕЛИКИ ИЗРАЕЛ“ , СРБЕ ТОЛИКО ОСЛАБИТИ, ДА СЕ ИМ ИЗ СВЕСТИ ИЗБРИШЕ ПРАВОСЛАВЉЕ, ИСТОРИЈА, РУСИЈА, ЧИРИЛИЦА, СВЕ…Остало је познато.

  Свиђа ми се

 3. БРАТЕ МИОДРАЖЕ СВАКА ТИ ЈЕ ЊЕГОШЕВА ПИШЕМ ВАЗДА САМО ДА СРБИЈА ИМА ВЛАДУ НАЦИОНАЛНОГ СПАСА КА ШТО БЈЕШЕ ЗА ВРЕМЕ ЂЕНЕРАЛА МИЛАНА НЕДИЋА КОЈУ СУ ОСНОВАЛИ СРБИ ХЕРЦЕГОВЦИ ЛАЗА КОСТИЋ ТО ЈЕ ЈЕДИНО СРБСКА ДРЖАВНА СТРАЖА ЈЕ ОНДА ЗНАЛА КАКО ЧУВА СРБСТВО И ЈА СЕ ДО БОГА МОГУ ЗАФАЛИТИ ГОСПОДИНУ ЂЕНЕРАЛУ МИЛАНУ НЕДИЋУ КОЈИ ЈЕ СПАСИЈО СРБЕ КОЈИ СУ ТРАЖИЛИ СПАС У СРБИЈИ ДИВОЉЊО БИ ЗАШТИТИЛА СРБСКА ДРЖАВНА СТРАЖА СРБИЈУ ТО ЈЕ МОЈЕ МИШЉЕЊЕ НАМА СУ ПРОБЛЕМ издајници ИЗ БЕОГРАДСКЕ СКУПШТИНЕ СКОРО ВЕЋИ НЕГО ТЗВ азиланти НЕК ЖИВА ЕРП И КОСОВСКА МЕТОХИЈСКА У ПРОГОНОНСТВУ И СВЕТОСАВСКА СРБАДИЈА СССС

  Свиђа ми се