АКТУЕЛНО

Шта је то демокрaтијa у Србији


Хајде да видимо шта је демократија, по раширеном и општеприхваћеном, наметнутом схватању у Србији.
Демократија је ваздух, – без ње се не може. Можда би се и могло, али у том случају постаје као вакцина – хтео не хтео, иако знаш да ти штети, има да примиш дозу коју ти голом силом и условљавањима намећу, и готово.

Демократија је велеиздаја – што више националних интереса издате, већи део територије препустите, то сте већи демократа.

Демократа сте без премца док доводите стране инвеститоре у које ваш народ (намерно не кажем грађани) треба из свог буџета да инвестира средства. Бесповратно.

Демократа сте док довлачите опскурне ликове без знања и занимања на највише државне функције.

Права сте демократија ако под плаштом забране запошљавања ћата, заменика помоћника и помоћника секретаровог секретара, ставите не рампу, него бодљикаву жицу за пријем нових сестара, лекара, техничара, док истовремено при тзв. Нац. служби за запошљавање (биро) отворите некакве центре за миграције које исте те сестре, лекаре, техничаре транжирају, тестирају и оне најбоље шаљу на поклон Немцима.
Тако исказујемо захвалност за све што су нам само у последњем веку урадили – школујући за њих врхунске лекаре о свом трошку и притом се сами препуштајући на милост и немилост онима много лошијима и свима онима за које нема тестирања ни провере знања, јер их од тога штите презимена и положај родитеља.

Демократија је кад сопствену војску ставиш под непријатељску команду.
Да служи као покусни кунић у експерименту типа „Како уништити одбрамбене капацитете једне земље без отвореног оружаног сукоба“.

Демократа сте док год поклањате (наравно уз масну провизију, јер и Бог је себи прво створио браду) имовину и јавна добра непријатељским државама. Док год распродајете оранице, грађевинско и обрадиво земљиште онима који не крију своје лоше намере и да вам раде о глави, ви сте демократија над демократијама, crème de la crème.

Врхунска сте демократија ако, на рачун сопственог народа, увозите неко ново, и етнички и језички и верски страно становништво и о трошку сопственог народа му обезбеђујете услове које добар део народа који има ту несрећу да сте му на челу, све теже себи може да приушти.

Демократа сте ако прихватите пропаганду непријатеља као истину и бесомучно је вртите на својим медијима, па је унесете у уџбенике како бисте потомству усадили однос према властитом народу и историји једнак оном који према њима има непријатељ…

Тек ако подржаваш Исламску декларацију и њене плодове на својим етничким просторима и џихад и клеронацизам (фашизам с тим нема везе, нацизам му је ближи), оплакујеш лажне гробове а пљујеш на праве, џелате називаш жртвама а жртве агресорима – тада се може рећи да си демократа.

Демократа сте тек ако вам се свиђа Харадинај, ако имате, како рече једна жива мера демократије, позитиван однос према Харадинају.

Ако се клањаш сопственим џелатима и с уважавањем им пружаш руку, ако сарадницима и пријатељима проглашаваш оне који твојој земљи раде о глави, онда си прави српски политичар демократске провинијенције.

Kisha D. Dorado

ИЗВОР: Минимални дневници

7.12.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

1 reply »

 1. Ustaše su isterali Srbe iz Knina-
  sad bi da okupiraju Srbiju do Apatina.
  + + +
  Svet će postati američka kolonija –
  primenom genetičkih tehnologija.
  + + +
  Sa Haradinaja zločinca i ubicu –
  UMNIK skinuo INTERPOL-ovu poternicu.
  + + +
  Kolumbo je slučajno otkrio Ameriku –
  da su ga guisari namerno sreli
  danas bi se ceo svet radovao.
  + + +
  U Švedskoj se pominje često –
  Hrvatskoj u Evropskoj uniji neje mesto !
  + + +
  Diktator ima rogove kapitalca –
  Varaju ga i Brisel i Vašington .
  + + +
  To što Narodu Vučićev režim servira –
  ni pas s maslom pojeo ne bi .
  5. oktobar 2018.

  Iz srpske gramatike se izbacuje futur prvi i futur drugi –
  vlaćamao se u pluskvamperfekat.
  + + +
  Narod bi prolajao –
  da mu Diktator nije pritegao lanac.
  + + +
  Za srpske Kornjače .
  Pravda je nedostižna.
  + + +
  Od naroda se strogo krije –
  koju terapiju Diktator pije?
  + + +
  Fontana na Slaviji plaća 150.000 d. muzičkog direktora–
  Kad na fontani bude Simfonija peta
  plaćaće i dirigenta.
  + + +

  Ministar policije živi u „Vikenci“ –
  kojoj ne mogu da izračunaju kvardaturu – kruga !
  + + +
  Luda Glava pristaje na svakakva Poglavlja.
  6. oktobar 2018.

  Свиђа ми се